Rn. Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Πάτατοσαλάτα την εικόνα. στο σιμσιτι δεν μπορω να κανω ρετζιστερ αργει.τα αλλα θα τα κοιταξω τωρα.ευχαριστω πολυ παιδια
ChRis6 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 http://www.quakelive.com/ Μαζευτειτε γιατι ολοι οι Ελληνες ειναι Γ Τ Π στο quake
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://www.quakelive.com/ Μαζευτειτε γιατι ολοι οι Ελληνες ειναι Γ Τ Π στο quake οΟ καλή φάση!
billakos1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 http://www.quakelive.com/ Μαζευτειτε γιατι ολοι οι Ελληνες ειναι Γ Τ Π στο quake ΚΑΛΆ ΑΚΌΜΑ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΠΑΊΖΕΙς ΠΑΊΞΕ ΚΑΝΑ halo, quake enemy teritory resident evil 5 ι dead rising 2 online σκωτόνουν κορύφαια απλά δεν παίζωνται ασχετο πάντος
katerinaki888 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλημέρα σας..Ναι όπως καταλάβατε είμαι κοπέλα. Παίζω sims3 ..τα έχω όλα,αλλά αρχίζω και τα βαριέμαι.Θέλω κάτι διαφορετικό..Όπλα δεν μου αρέσουν,ούτε ποδοσφαιράκια.. Επίσης παίζω και λίγο το worms reloaded και το portal .Μπορείτε να μου προτείνεται μερικά;; Να σας πω και το σύστημα μου;; Σας ευχαριστώ.
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Να μας πεις και το συστημα σου και να μας πεις ποιο παιχνιδι επαιξες προσφατα και σου αρεσε για να δουμε που θα κινηθουμε.
katerinaki888 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Λοιπόν windows 7,με intel core2 2,4ghz, 2gb ram, 8600gt 512mb και 500gb σκληρό. Τί να σου πω,sims3 παίζω με τα expansions του.Δοκίμασα και το gta4 αλλά δεν μου άρεσε τόσο όσο το san adreas .Και λίγο counter strike course αλλά μου φαίνεται γρήγορο,γιαυτό είπα όχι όπλα .Και τα άλλα 2 παιχνίδια το portal και το worms reloaded έχω παίξει.
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δες το anno και το tropico που λεει και ο παπους και επισης δες την σειρα heroes of might and magic και κανενα colonization και civilization 4-5.δυστηχως με αυτη την καρτα γραφικων δες πας και πολυ μακρια αλλα κατι γινεται. Δες και τα κλασσικα casual games με τα εστιατορια και τις πιτσαριες.καποιες φορες ειναι πολυ κολλημα. Αν θελεις να παιξεις ομως ενα σοβαρο παιχνιδι ξεκινα με fallout 2.ναι το 2.
c0prse_grinder Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Γεια σου Κατερινα! Αν κρινω απο την κοπελα μου που ειναι και αυτη φαν των Sims ισως σ'αρεσουν τα παινχιδια της PopCap! Θα μπορουσαν να καταταχθουν στην κατηγορια των addictive games.. μερικα απο τα δικα μου αγαπημενα ειναι: 1) Plants vs Zombies: 2) Zumas Revenge: 3) Bejewled: Επισης ισως σ'αρεσε καποιο παιχνιδι περιπετειας οπως το Broken Sword οπου εχεις εναν χαρακτηρα και προχωρας στο παινχιδι λυνοντας γριφους: Ολα αυτα που σου ειπα δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις γραφικων και μνημης, οποτε αν σ'αρεσε καποιο θα μπορουσες λογικα να το κατεβασεις με torrent και να το δοκιμασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα