Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Similar ως προς τι; Θεματολογία; Είδος; Gameplay;

Ο λογός που ρωτάω είναι επειδή σαν συγκεκριμένους συνδυασμούς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι current-gen που να κυκλοφόρησε για PC... Μπορείς να βρεις παιχνίδια που μοιάζουν εν μέρει (π.χ. μπορώ να σκεφτώ ορισμένα slasher horror ή choose your own adventure ή cinematic adventure games αλλά συνδυασμό και των τριών μαζί α λα Until Dawn δεν νομίζω να έχω δει εδώ και πολύ καιρό στο PC, το ίδιο με το TLOU).

For what it's worth, και αν δεν σε πειράζει που είναι λίγο πιο παλιό, δες το Fahrenheit/Indigo Prophecy για κάτι σχετικά κοντά στο Until Dawn (αλλά με περισσότερο ατμόσφαιρα μυστηρίου παρά horror) ή Alan Wake/I Am Alive για κάτι παρόμοιο με το The Last of Us.

Σκεφτόμουν βασικά κάποιο παιχνίδι για pc που να έχει παρόμοιο interactive χαρακτήρα με το Until Dawn και συνάμα ένα καλό lasting story.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

PC game για δοκιμή

Καλησπέρα. 

Πρόσφατα αναβάθμισα το pc και θέλω να δω που φτάνει δεν έχω όμως κάποιο game πρόσφατο για δοκιμή (σχετικά πρόσφατο από το 2014 κ μετά) 

Γίνεται να κατεβάσω κάποιο δωρεάν έστω κ σαν demo για δοκιμή και μόνο; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Πρόσφατα αναβάθμισα το pc και θέλω να δω που φτάνει δεν έχω όμως κάποιο game πρόσφατο για δοκιμή (σχετικά πρόσφατο από το 2014 κ μετά) 

Γίνεται να κατεβάσω κάποιο δωρεάν έστω κ σαν demo για δοκιμή και μόνο; 

Ευχαριστώ

πολλα παιχνιδια εχουνε βγαλει demo τωρα τελευταιο, κανε μια αναζητηση στο google.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γίνεται να κατεβάσω κάποιο δωρεάν έστω κ σαν demo για δοκιμή και μόνο; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γίνεται να κατεβάσω κάποιο δωρεάν έστω κ σαν demo για δοκιμή και μόνο; Ευχαριστώ

To mass effect andromeda  εχει 10 ωρες free trial https://www.origin.com/irl/en-us/store/mass-effect/mass-effect-andromeda/standard-edition?gra=VUEtNjI3MTE4MDUtMQ%3D%3D&_ga=2.160626805.935703299.1501280035-1954060943.1501280035

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τα DOOM, HitmanDishonored 2 έχουν demos στο Steam

Το FIFA 17 έχει demo στο Origin

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.

Γίνεται εφόσον κατεβάσω τα demos να τα αντιγράψω και σε δεύτερο σύστημα για δοκιμή;

To steam τουλάχιστον υποστηρίζει backup και restore (από το main menu: Steam -> Backup and Restore Games...) που δουλεύει και για demos -- νομίζω. 

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο λιώσιμο σε baoynetta και dragon age inquisition και borderlands the pre sequel εχω τα εξης παιχνίδια προς εγκατάσταση

1. Rise of Tomb Raider  
  2. Resident Evil 7
  3. Metal Gear Solid V
  4. Nier Automata
  5. Far Cry Primal 
  6. Middle-earth: Shadow of Mordor

Oλα ξέρω οτι είναι παιχνιδαρες και στα 3 πρώτα ειμαι φαν οπότε δεν ξερω ποιο θα είναι το επόμενο και θα ηθελα την γνωμη σας 

Δημοσ.

Ο ειδικός να πει τι θα σου αρέσει περισσότερο είσαι εσύ και κανένας άλλος.

Δες κανά βιντεάκι με gameplay σε youtube κλπ και κανά δυο καλά και περιγραφικά reviews να σε βοηθήσουν να επιλέξεις. :)

Όλα φαίνονται ενδιαφέροντα πάντως. :P

Δημοσ.

Απο τα 6 που ανεφερες εχω παιζει μονο το  Rise of Tomb Raider. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος , το ελιωσα το παιχνιδι! Αν λες οτι εισαι και φαν και θα το ευχαριστηθεις και με το παραπανω  :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...