tonkpils Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, ποια παιχνίδια έχετε να μου προτείνετε για έναν υπολογιστή με τα εξής specs; Εγκατεστημένη μνήμη RAM: 2GB OS: Windows 10-64 bit x64-based PC Επεξεργαστής: Intel Celeron CPU N2840 @ 2.16Ghz Video Card: Intel® HD Graphics 10.18.10.4276 Sound Card: Ναι Free Disk Space: 338.9 GB CD ή DVD: Όχι Μοντέλο:Lenovo G40-30(Laptop) Έχω επίσης gamepad (χειριστήριο) για pc! Οτιδήποτε από το 2008 κ πίσω. Σε steam sales προτύνω Serious Sam First - Second Encounter HD (κάπου στο τάλιρο κ τα 2 νμζ) κ το FEAR 1 μαζί με τα 2 expansions που το εχει 2,5 ευρώ. EDIT: Θα μπορούσα φυσικά να γράψω κατεβατό από παιχνίδια γι' αυτό κ σου γράφω να κοιτάς games πριν την ημερομηνία εκείνη.
sunli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Doom ή Overwatch? Καλησπέρα!!Το αγόρι μου φτιάχνει gaming pc και θέλω να του πάρω ένα παιχνίδι.Είμαι μεταξύ Doom και Overwatch γιατί τον έχω ακούσει να μου λέει και για τα δύο ότι θέλει να τα παίξει, οπότε περιμένω γνώμες για το ποιο είναι καλύτερο!!
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Overwatch για διαρκεια αποκλειστικα ονλινε, Doom για καμια 10αρια ωρες σε solo campaign. το Doom εχει ονλινε αλλα ειναι μαπα. 1
ougxar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Αν θελεις να γινει ακομη πιο δασυτριχο το στηθος του,να γινει ακομη περισσοτερο αντρας και να σπαει κορμους δεντρων στα 2 με τα γυμνα του χερια,τοτε mfking DOOM 2
GjokerR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καμιά ιδέα τι παιχνίδια έχει παίξει έχεις, θα βοηθούσε.
sunli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Αν θελεις να γινει ακομη πιο δασυτριχο το στηθος του,να γινει ακομη περισσοτερο αντρας και να σπαει κορμους δεντρων στα 2 με τα γυμνα του χερια,τοτε mfking DOOM χαχαχαχαχαχαχα έκλαψα!! Επειδή ό,τι πάρω προφανώς θα το παίξω και εγώ δε λέει να γίνω τριχωτή, αλλά το να σπάω με γυμνά χέρια κορμούς δέντρων δε φαντάζεσαι πόσο με έψησε Καμιά ιδέα τι παιχνίδια έχει παίξει έχεις, θα βοηθούσε. Έπαιζε Dota παλιά, αρκετό LoL, έχει παίξει Cs,Hearthstone,λίγο Heroes of the Storm,τώρα του τη βάρεσε και παίζει Blade and Soul. Γενικά περνάει φάσεις αλλά πάντα τον σέρνω πίσω στο LoL 2
GeorgeGK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Έπαιζε Dota παλιά, αρκετό LoL, έχει παίξει Cs,Hearthstone,λίγο Heroes of the Storm,τώρα του τη βάρεσε και παίζει Blade and Soul. Γενικά περνάει φάσεις αλλά πάντα τον σέρνω πίσω στο LoL Αφου παίζει moba αλλά και Cs τότε νομίζω οτι πας για ow αφού ειναι ενα συνδιασμός moba με fps 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Overwatch. Πέφτει κράξιμο στο chat, αλλά αφού έχει παίξει LoL, δεν θα έχει θέμα.
kom Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 καμία πρόταση για παιχνίδι που έχει να κάνει με εμπόριο π.χ σαν το industry giant 2 ;
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Προτασεις για platform games Καλησπερα.Μπορειτε να μου προτειναιτε 5 Platform για pc για ατομο που δεν εχει ασχοληθει ποτα ξανα του με video games?
firepc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Limbo - Inside - Leos Fortune - Never Alone - Max and the Curse of Brotherhood To max εινια λιγο δυσκολουτσικο
tsofras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ καλές επιλογές του firepc, προσθέτω και εγώ Rayman Legends, Dust: An Elysian Tail, Castle Crashers, Spelunky
xaerialtwistx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Rayman Origins / Rayman Legends, δυσκολα σε σημεια αλλα απειρες ζωές και βολικά checkpoints.
Brandtobrand Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Mickey mouse castle of illusion, Trine Ducktales Remastered να προσθέσω και Εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα