firepc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Επιλογή game αποκλειστικά για multiplayer Καλημερα παιδια και χρονια πολλα!Ειμαστε 4 ατομα και ψαχνουμε παιχνιδι να παιξουμε αλλα υπαρχει ενα θεματακι.ο 4ος δεν εχει και πολυ καλο υπολογιστη δηλαδη πχ Division στο beta επαιζε στα πολυ low graphic...Budget μεχρι 50-60€.Δοκιμασαμε cs-go/lineage(εχει ξεφυγει το p2w)/wow(δεν θελουμε μηνιαία συνδρομη/diablo(πολυ φτωχο)/blade n soul(to pc του 4ου δεν το σηκωνε με τιποτα)δοκιμασαμε gw2-archeage δεν μας τραβηξε και πολυ. Υπαρχει κανενα παιχνιδι που να αφησαμε και να αξιζει να ασχοληθούμε? Torchlight 2 και για σας. 4.74€ εχει στο steam Ασε τα 50 και 60 ευρω. Με 19€ ειστε φτιαγμενοι και οι 4
AbsolutOwner Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Torchlight 2 και για σας. 4.74€ εχει στο steam Ασε τα 50 και 60 ευρω. Με 19€ ειστε φτιαγμενοι και οι 4 50-60 ο καθε ενας οχι ολοι μαζι.Το συγκεκριμενο γινεται progress Οταν ειμαστε και οι 4 μεσα η μπορει να κανει κατι και καποιος solo η 2-3 και να λειπει ο ενας?
Atallos1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Επιλογή game αποκλειστικά για multiplayer Καλημερα παιδια και χρονια πολλα!Ειμαστε 4 ατομα και ψαχνουμε παιχνιδι να παιξουμε αλλα υπαρχει ενα θεματακι.ο 4ος δεν εχει και πολυ καλο υπολογιστη δηλαδη πχ Division στο beta επαιζε στα πολυ low graphic...Budget μεχρι 50-60€.Δοκιμασαμε cs-go/lineage(εχει ξεφυγει το p2w)/wow(δεν θελουμε μηνιαία συνδρομη/diablo(πολυ φτωχο)/blade n soul(to pc του 4ου δεν το σηκωνε με τιποτα)δοκιμασαμε gw2-archeage δεν μας τραβηξε και πολυ. Υπαρχει κανενα παιχνιδι που να αφησαμε και να αξιζει να ασχοληθούμε? Δεν λες τι περιπου ψαχνετε . FPS?RPG? Απο FPS εχω να προτεινω Rainbow Six Siege , 20ε στο Steam atm , οτι καλυτερο κυκλοφορει σε tactical FPS που ομως απαιτει αρκετες ωρες . Καλα λογια εχω ακουσει και για το Squad . Αν προτιματε κατι σε survival υπαρχουν Rust/Miscreated και υπαρχουν παντα games τυπου Killing Floor 2 να περναει η ωρα . Aπο MMO δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι , εκτος αν σου αρεσουν games οπως FF η TESO . Δοκιμαστε κανα Path of Exile μηπως σας αρεσει που ειναι και τσαμπε
firepc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 50-60 ο καθε ενας οχι ολοι μαζι.Το συγκεκριμενο γινεται progress Οταν ειμαστε και οι 4 μεσα η μπορει να κανει κατι και καποιος solo η 2-3 και να λειπει ο ενας? Εννοουσα οτι δεν χρειαζεται να δωσετε τοσα χρηματα but anyway. Την ερωτηση σου google it
*nenya* Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Starcraft και θα γινουν τα νευρα σας τσαταλια 1
AbsolutOwner Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δεν λες τι περιπου ψαχνετε . FPS?RPG? Απο FPS εχω να προτεινω Rainbow Six Siege , 20ε στο Steam atm , οτι καλυτερο κυκλοφορει σε tactical FPS που ομως απαιτει αρκετες ωρες . Καλα λογια εχω ακουσει και για το Squad . Αν προτιματε κατι σε survival υπαρχουν Rust/Miscreated και υπαρχουν παντα games τυπου Killing Floor 2 να περναει η ωρα . Aπο MMO δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι , εκτος αν σου αρεσουν games οπως FF η TESO . Δοκιμαστε κανα Path of Exile μηπως σας αρεσει που ειναι και τσαμπε Το Rainbox six ειναι αρκετα καλη επιλογη.Τα Survival δεν μας αρεσαν που ειδαμε τωρα.MMO δεν εχουμε καποιο για την ωρα να μας αρεσει απο αυτα που ειδη εχουν βγει εκτος απο το WoW αλλα μεγαλο μειον η συνδρομη....Το Torchlight θα του ριξουμε μια ματια.Γενικα ειμαστε στο ψαξιμο σε fps-mmo κατα προτιμηση μιας και εχουμε μια μικρη ιδεα του αντικειμενου και ειμαστε με λιγες ωρες ο καθενας λογο οτι δουλευουμε... Εννοουσα οτι δεν χρειαζεται να δωσετε τοσα χρηματα but anyway. Την ερωτηση σου google it Ναι το διευκρίνισα μην υπαρξει παρεξηση. Starcraft και θα γινουν τα νευρα σας τσαταλια Γιατι να γινουν τα νευρα μας τσαταλια? (ρωταμε )
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ψάχνω rally φτηνό ή δωρεάν που να υποστηρίζει χειριστηρίο και να έχει online πρωτάθλημα. Υπάρχει; το project cars ? το εχεις δει; αν και δν εχει νομιζω online πρωταθληματα 1
*nenya* Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 AbolutOwner, το λεω επειδη τα ματσακια ειναι καπως αγχωτικα επισης θελει καλο επιπεδο skills για να επιβιωσεις, micro and macro. Πολυ ενδιαφερον strategy παντως. Και εχει επιλογες για 4v4 κλπ. Δες στο twitch να παρεις μια ιδεα μηπως σας ενδιαφερει. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 ^ οσον αφορα το rainbow six η τιμη του ειναι πλεον στα 14.60 πολυ καλη τιμη http://www.allkeyshop.com/blog/buy-rainbow-six-siege-cd-key-compare-prices/
SPANK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αυτην την περίοδο ειμαι σε mood gaming και απο fps μετα το bf1 που το τερμάτισα ειμαι ανάμεσα στο titanfall 2 και gears of war 4 ( δεν εχω παίξει κανενα απο τα προηγούμενα και απο τα 2 παιχνίδια ) , εχω διαβάσει αρκετά πράγματα και για τα 2 παιχνίδια αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω μιας και θέλω ενα καλο campaign αλλα επειδη απο οτι διαβάζω και τα 2 ειναι σχετικά μικρά να υπάρχει και ενα καλο mp με κόσμο να μπορείς να πάιξεις λιγο online , οποτε βοηθάτε συνάνθρωποι
Federacion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 το project cars ? το εχεις δει; αν και δν εχει νομιζω online πρωταθληματα Το έχω δει αλλά ψάχνω κάτι με Online παιχνίδι σε ράλλυ γιατί μόνος μου το βαριέμαι. 1
comfuzio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αυτην την περίοδο ειμαι σε mood gaming και απο fps μετα το bf1 που το τερμάτισα ειμαι ανάμεσα στο titanfall 2 και gears of war 4 ( δεν εχω παίξει κανενα απο τα προηγούμενα και απο τα 2 παιχνίδια ) , εχω διαβάσει αρκετά πράγματα και για τα 2 παιχνίδια αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω μιας και θέλω ενα καλο campaign αλλα επειδη απο οτι διαβάζω και τα 2 ειναι σχετικά μικρά να υπάρχει και ενα καλο mp με κόσμο να μπορείς να πάιξεις λιγο online , οποτε βοηθάτε συνάνθρωποι Και γω κοιτάζω για το BF1 αν και δεν το έχω βαρεθεί ακόμα το GoW4, αυτό που με "χαλάει" και στα 2 και γενικά στα FPS είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε μεγάλο latency και είμαστε ουραγοί στο on-line κομμάτι, στο BF4 υπέφερα όσο το έπαιζα και φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι και το BF1. Οπότε και θα ήθελα ένα κάποιο campaign, τα BF δεν φημίζονται για το campaign τους ενώ το GoW4 έχει φανταστικό campaign (από ένα σημείο και μετά) και replay-ability χώρια ότι έχει και το co-op campaign είτε local/split-screen είτε on-line και ο/η φίλος/η μπορεί να παίξει και από το xbone κανονικά. Αν ήμουν ανάμεσα στα 2 θα πήγαινα GoW4 αλλά ευτυχώς το έχω. Αυτό που κοιτάω για μένα είναι ή το BF1 στο pc ή Final Fantasy XV στο PS4/XBONE αλλά έχω μικρό budget οπότε με βλέπω για BF1 στα 35 νομίζω από το origin
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ψαχνω ενα παιχνιδι Κατι παρομοιο με αυτο που δεν παιζει πια στα win10 http://www.pellencsoftware.com/hokypong.htm Αν υπαρχει και για android δε με πειραζει
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_2018balnolp.Pong_Hockey
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_2018balnolp.Pong_Hockey Δεν ειναι αυτο και παιζει και τραγικα Ευχαριστω πολυ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα