SteveAngello Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Tropico 3.Δεν ειναι βαρυ game λογικα θα παιζει.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Disciples 2: Gold Edition Fallout Tactics Heroes of Might and Magic 5 Civilization 4 Μετα μπορεις να φορτωσεις emulator με GBA και PS1 οπου θα βρεις μπολικα strategy παιχνιδια οπως: Advance Wars Front Mission Final fantasy tactics Η καρτα σου εστω και Onboard σηκωνει ανετα αυτα τα παιχνιδια.
@byZo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 arcade και γενικοτερα casual gamer o πιτσιρικας οποτε για πειτε προτασεις για fps και car games specs του pc δεν ξερω αλλα συγχρονο το εκοψα Για Race θα ελεγα Split Second..... Για FPS Bad Company 2...... Ελαφρια σχετικα και με καλο Multiplayer για οταν τελειωσει τα campaign. εντάξη, για FPS το Modern Warfare 2 (call of duty 6) και για Race το split second είναι μια χαρά.
DoukiMan Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 για πείτε κανένα game να ανανεώσω την << γκαρνταρόμπα μου>>. τα αντέχω όλα εκτός από τα rpg με το πολύ μπλα μπλα που διαλέγεις εσύ τι θα πεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πες παιχνίδια που έχεις παίξει και σου άρεσαν.
DoukiMan Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 COD black ops crysis(το 2 δεν μου πολυαρεσε) darksiders pes 2011 batman arkham asylum titan quest crossfire
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 COD: Modern Warfare (αν θες δυσκολια, το 1, αν θες το αντιθετο, παρε το 2) Borderlands Assassin's Creed (και τα 3 μαμανε) Bulletstorm Portal 1-2 Medal of Honor Left 4 Dead Killing Floor (απιστευτα ρεαλιστικο game με zombie, καλυτερα ακομα online) Serious Sam (FTW!) Brink (οταν βγει) (σου εγραψα μονο οσα βρηκα στο ντεσκτοπ [εκτος του Brink]...αν ειναι να σου αναλυσω ολο το Steam μου, θα παρει ωρες με 140 παιχνιδια ) x)
DoukiMan Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 κανένα άλλο? μου αρέσουν αρκετά παιχνίδια σαν το assassins creed.τα gta
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 GTA: αν θες γραφικα, GTAIV. Αν θες classikοτητα, to Vice City. Αν θες παλι online, το San Andreas (SA-MP) x)
DoukiMan Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 GTA: αν θες γραφικα, GTAIV. Αν θες classikοτητα, to Vice City. Αν θες παλι online, το San Andreas (SA-MP) x) φίλε πίστεψε με τα έχω λιώσει αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις. κανένα παρόμοιο?
Anastazio Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 φίλε πίστεψε με τα έχω λιώσει αυτά τα παιχνίδια που αναφέρεις. κανένα παρόμοιο? just cause 2 Ελληνικα.
thanosylar Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 The Saboteur. Αρκετα παρομοιο με GTA, με μια μικρη δοση Assassin's Creed. Επισης, πραγματικα μαματα γραφικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα