Arikado Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εχει παιξει κανεις σας το Remember Me?Και αν ναι ειναι καλο?
*nenya* Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Υπάρχει κάνα άλλο adventure game να παιξω με χιούμορ στυλ Grim Fandango και Monkey Island;
Tobajara Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Όρεξη να'χεις. Τα δύο Book of Unwritten Tales για αρχή, ειδικά το πρώτο. Τα Deponia Μου άρεσε πολύ το Stacking Μπορείς να δεις και το The Next Big Thing, αρκετά καλό.
hurin Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εχει παιξει κανεις σας το Remember Me?Και αν ναι ειναι καλο? Δεν είναι κακό, απλά θα αναρωτιέσαι πόσο καλύτερο μπορούσαν να το είχαν κάνει. 1
Arikado Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καποιο καλο third person με μικρη διαρκεια?(6-8 ωρες)?
ChumpsChoice Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Hack and slash- rpg Γεια σας ! Ψάχνω παιχνίδια σε φάση diablo 3, lost ark online ( που θα βγει αργότερα ), λιγότερο poe... Μπορείτε να μου προτείνετε μερικά ωραία παιχνιδάκια σαν αυτά ( ή καλύτερα ) ; Αν γίνεται να έχουν βγει 5 χρόνια τώρα το πολύ και όχι να βγήκαν πριν 10 ξέρω γω. Δηλαδή μην μου προτείνετε diablo 2 κτλ. Ευχαριστώ !
Tobajara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Torchlight 1 + 2, The Incredible Adventures of van Helsing 1 + 2 + 3
ChumpsChoice Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Οκ... Άλλα παιχνίδια με καλύτερα spell animations υπάρχουν ; Δηλαδή, όχι απλά να βαράς μερικά χιτάκια και άντε μερικά spells και αυτό ήταν όλο. Κάπως πιο ''περίπλοκα'' με πολλά spell... κάπως πιο '' μοντέρνα '' ξέρω γω. Δεν λέω αλλά αυτά. κυρίως το titan quest, μοιάζουν με sacred και είχα λιώσει και τα έχω βαρεθεί κάπως. Να μοιάζουν πιο πολύ με diablo3. Αν υπάρχουν βέβαια.
Atallos1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Shadows heretic kingdoms ως εναλλακτικη? Δεν νομιζω οτι υπαρχουν κ πολλα αξιολογα στο ειδος παντως
ChumpsChoice Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Οκ, ευχαριστώ! Τώρα από mmorpg έχετε καμιά ιδέα; Το έψαξα και σκέφτομαι gw2,rift,neverwinter και tera ( απλά όλο μου bugάρει και σκέφτομαι όχι ) απλά δεν ξέρω άμα μετά από μερικές ώρες δεν έχεις τι άλλο να κάνεις και βαριέσαι. Οπότε, πρώτον, θα ήθελα κάποιος που έχει παίξει αυτά τα games να μου πει τη γνώμη του. Δεύτερον, υπάρχουν άλλα καλύτερα από αυτά αλλά και πάλι με καλύτερα spell animations από τις συνιθισμένες εκδοχές που έχουν όλα τα mmorpg; Ευχαριστώ !
Atallos1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Κι εκει πας σε χλωμο πεδιο Μιλαμε για free? GW2/Teso ειναι καλες περιπτωσεις Το Tera ειναι ιδιαιτερη περιπτωση γιατι οι EU servers ειναι gtp λογω Gameforge αν κ εχει φτιαξει καπως τελευταια Neverwinter μακρυα , Rift meh πλεον . Καλο οταν βγηκε , αλλα για free μπορει να σταθει Wildstar γινεται απο Αυγουστο F2P Το TSW ( The Secret World ) δεν ξερω πως κραταει , αν σε ενδιαφερει το PvP δες και το C9
ChumpsChoice Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ναι, free όσο γίνεται... Αλλά και p2p να είναι τουλάχιστον φθηνό. Πχ το gw2, που νομίζω ότι είναι αρκετά καλό, κοστίζει 25-30 αλλά και είναι μόνο το Key μία φορά και πιστεύω ότι αξίζει. Τέλος πάντων, εκτός από το gw2, που νομίζω ότι είναι το μόνο που μου αρέσει από p2p, κανένα free ωραίο υπάρχει; Πάω να δω αυτά που μου πρότεινες. Το C9 μου φαίνεται ενδιαφέρον game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα