grigorious Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 offline game Καλησπερα επειδη τωρα το καλοκαίρι στην δουλεια μου δεν εχω internet μαλον εχω αλλα ειναι δοριφορικο και δεν μπωρω να παιξω on line λογο pink και περιορισμενων gigabite θα θελα να μου προτείνετε κανενα καλο fps & mmo game που να πεζετε of line Εχω το call of duty modern warfare 2 προς το παρον και μια χαρα παιζω αλλα θα θελα να βαλω 2-3 game ακομα γιατι νομιζω ειναι βαρετο να παιζης το ιδιο game συνεχεια
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Mmo=massively MULTIPLAYER ONLINE...οποτε δυσκολο αυτο που λες...
StigmaX Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Off-line και mmo κάπως δύσκολο... Απλά δεν γίνεται. Προφανώς εννοείς rpg όπου υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, όπως το dragon age, divinity, wasteland 2 ,darkest dungeon και τόσα άλλα παιχνίδια. μπες στο steam και ψάξε, υπάρχουν άπειρα single player παιχνίδια.
Tobajara Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ο φίλος δεν αναφέρει όμως κάποιο RPG αλλά ένα FPS, οπότε νομίζω πως οποιοδήποτε FPS με single player campaign ή skirmish με bots θα τον καλύψει. Wolfenstein, κάποιο Battlefield, κάποιο Call of Duty, δεν ξέρω αν το Red Orchestra 2 έχει single player campaign, ακόμα και το Far Cry 3/ 4 θα τον καλύψουν λογικά. MMO (γενικά οτιδήποτε είναι online only) και offline δεν πάνε μαζί.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 CS 1.6 με built-in botες, pool_party και φύγαμε. 1
MSSB Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 CS 1.6 με built-in botες, pool_party και φύγαμε. Τι είπε τώρα;;!!!! Με έκανες να κατεβάσω το CS 1.6 και να λιώσω ξανά τα ίδια! Εσύ θα φταις άμα σηκωθώ από το pc το βράδυ! Πάντως για αυτά που λέει, προτείνω το Ryse: Son of Rome. Καλή φάση το παιχνιδάκι.
toykaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Counter strike source...Mακραν το καλυτερο και απο το global ofensive...Eχω και τα δυο Επεξ/σία 17 Μαΐου 2015 από toykaki
Arikado Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδια καποιο αλλο καλο moba περα απο τα κλασσικα hon lol dots hots smite.?
Kybos_Erifthi Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μπιλιάρδο Υπάρχει κάποιο μπιλιάρδο που να παίζετε offline - με tournaments κλπ και γραφικά καλύτερα από αυτά που κυκλοφορούν στο internet για 1vs1?8 ball παντα
Atallos1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδια καποιο αλλο καλο moba περα απο τα κλασσικα hon lol dots hots smite.? Ειπες ολα τα top , μετα πας σε pay2win η απλα χειροτερα σε ολους τους τομεις Δοκιμασε TOME , magicka wizard wars , Infinite Crisis κ Bloodline Champions ( το καλυτερο PvP απο οτι Moba εχει κυκλοφορησει )
Tobajara Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Ειπες ολα τα top , μετα πας σε pay2win η απλα χειροτερα σε ολους τους τομεις Δοκιμασε TOME , magicka wizard wars , Infinite Crisis κ Bloodline Champions ( το καλυτερο PvP απο οτι Moba εχει κυκλοφορησει ) Θα πρότεινα το Infinite Crisis αλλά με πρόλαβες. Και το Marvel Heroes επίσης, αν και δεν έχω καταλάβει αν είναι MOBA ή aRPG co-op.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Μπιλιάρδο Υπάρχει κάποιο μπιλιάρδο που να παίζετε offline - με tournaments κλπ και γραφικά καλύτερα από αυτά που κυκλοφορούν στο internet για 1vs1? 8 ball παντα Tο Virtual Pool 4 ίσως να σου κάνει για αυτό που θες (αν και έχει και online mode).
Luciddream Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 καλά μπήκα λίγο χτες να δω κανα τοπικ για παιχνίδια και έχω πάθει πλάκα με το τι υπάρχει. Μακάρι να είχα χρόνο πλέον να παίζω μόνο παιχνίδια Στο θέμα μας, πήρα καινούρια κάρτα γραφικών πρόσφατα και ήταν ευκαιρία για πιο απαιτητικά παιχνίδια. Ξεκίνησα το πρώτο Assassins Creed. Είχα παίξει και παλαιότερα αλλά το άφησα στην μέση. Τώρα λέω να το πάρω πιο ζεστά. Είχα παίξει και λίγο από το 2ο αλλά και αυτό το άφησα στην μέση. Σκέφτομαι να τα πάρω με την σειρά, αλλά δεν ξέρω μήπως κάποιο δεν αξίζει ή αν δεν χρειάζεται να τα παίξω όλα μέχρι να φτάσω στο "καλύτερο". Τι λέτε?
Luciddream Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παρατα τα ολα και πιασε κανα Cod ή Crysis. λολ, τι σχέση έχουν αυτά με το assassins creed? η απορία που είχα ήταν περισσότερο του στυλ μήπως ήταν καλύτερο να τα αγνοούσα όλα και να πήγαινα στο black flag π.χ όχι να αλλάξω τελείως παιχνίδι υ.γ μου καναν εντύπωση τα γραφικά του πρώτου AC, και ας είναι 8 χρόνων παιχνίδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα