Arikado Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Δημοσ. 13 Απριλίου 2015 Θα δοκιμασω τελικα το Van Hellsing φαινεται να ειναι πολυ καλο!!!!
Arikado Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Φιλε μου εχει φαση!Αν και δε μπορω λιγο να καταλαβω τον χειρισμο!Τι κανει το space στο keyboard αλλα κατα τ αλλα ειναι καλο! Ενα 7,5/10 απο μενα!!!!!Ωραια Gothic ατμοσφαιρα.Πολυ ωραια μουσικη και διαλογους που θα σε κανουν να γελασεις!
toykaki Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Έχει 2-3 χρόνια να αγοράσω και να κοιτάξω κάποιο ποδοσφαιράκι, τα τελευταία χρόνια πιστεύω το παράκαναν. Κοιτάνε πως να φάει η μιά την άλλη(KONAMI-EA) και όχι να κάνουν ένα αξιόλογο παιχνίδι. Όσο για την ερώτηση σου ναι, αμα το αγοράσεις παίζεις και free και όλα, τώρα δεν ξέρω αν έφτιαξαν το online γιατί παλιά είχε κάτι θεματάκια με τις συνδέσεις κτλ, πολύ καλή επιλογή όμως, εγώ θα πήγαινα με το pes ειδικά με αυτό το χειριστήριο(το έχω δοκιμάσει) Το Football Manager 2015 δεν σου κάνει; Πιστεύω αυτό έκανε τεράστια βήματα μπροστά Θελω να παιζω και οχι απλα να δοιηκω μια ομαδα...Για αυτο...δηλαδη ειναι αξιολογο ποδοσφαιρακι ε? 1
optimus_crime Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Θελω να παιζω και οχι απλα να δοιηκω μια ομαδα...Για αυτο...δηλαδη ειναι αξιολογο ποδοσφαιρακι ε? Κοίτα, το θέμα ποιό είναι καλύτερο, Φίφα ή Προ δεν μπορεί να απαντηθεί, είναι το τι αρέσει του καθενός, οι fifa fans θα σου πουν φιφα, οι pro fan θα σου πουν pro Αν εχεις την δυνατοτητα παιξτα και τα 2 σε κάποιο φίλο ή κάπου και δες ποιό είναι κοντά στα μέτρα σου.. Edit Εμένα προσωπικά μου αρέσει το Pro και για αυτό σου είπα για αυτό, χωρίς βέβαια να αρνούμαι πως και το Φίφα είναι καλό.. Πάντως και με τα 2 θα κάνεις την δουλειά σου.. Θα καείς 1
toykaki Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 το πιστευω οτι θα καω...μπορω παιζω Online με αλλους κανονικα ε?εχει κοσμο?
optimus_crime Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 το πιστευω οτι θα καω...μπορω παιζω Online με αλλους κανονικα ε?εχει κοσμο? Αν θα πάρεις το original μπόρεις άνετα να παίζεις online, και αναλόγως το πόσο καινούριο είναι(στην περίπτωση αυτή το 2015) θα έχει πολύ κόσμο...
Arikado Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Παιδια καλησπεραΕχω τον FX 8370 ξεκλειδωτο στα 4,3 Ghz και μολις περασα την Be Quiet Dark Rock Pro 3. Τον εχω επανω σε μια Asrock Fatal1ty 990 FX με 8Gb Ram. Η καρτα γραφικων μου ειναι μια XFX 6870 2Gb. Ο επεξεργαστης ειναι με ανοιχτο το Boost της μητρικης οποτε δουλευει συνεχια στα 4,3Ghz. Θελω 2-3 games για να δοκιμασω λιγο την θερμορασια του. Εχω εγκατεστημενο το ΜΚΧ.(Mortal Kombat X) Ποια αλλα μπορειτε να μου προτεινεται?
TheELF Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Crysis 3 στην πίστα welcome to the jungle dragon age inquisition κατέβασε τέρμα τα γραφικά για να δουλέψει όσο ποιο πολύ γίνεται ο επεξεργαστής.
Arikado Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Να κατεβασω τερμα τα γραφικα??? Επισης εχω Dying Light Hitman Absolution και το πρωτο Metro 2033 Redux. Αν δοκιμασω ενα απο αυτα?Αλλα πως?Τα γραφικα τελειως στα Low?
SoFGR Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 metro δεν εχει κανενα νοημα γιατι σε κοβει ηδη η gpu. planetside 2 ( http://steamcommunity.com/id/SoFGR/screenshots/?appid=218230&sort=newestfirst&browsefilter=myfiles&view=imagewall ) GTA V ( πειραματισου με τις ρυθμισεις εδω -> youtube.com/watch?v=tl0Gmgvv2SU sleeping dogs bench χωρις supersampling και ambient occlusion για να ειναι τα αποτεσματα στο bench πιο cpu bound arma 2 operation arrowhead τα δικα μου settings με 4690k @ 4.4ghz + gtx 480 resolution : 1680*1050 view distance : 1600m object detail : normal terrain detail : normal anisotropic : high AA : low ATOC : grass post process : very low textures : very high video memory :default ( το εχω ορισει ως max 1536 απο τα launch options και μεγιστη RAM 2047 με τα γνωστα command ) edit : γραψε λαθος, νομιζα οτι ηθελες να δοκιμασεις τις επιδοσεις του
Arikado Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κανω εγκατασταση το Hitman Absolution. Σε πολλα video που τσεκαρα στo youtube το ειχε στα προτεινομενα μαζι με Tomb Raider,Sleeping Dogs,Witcher 2,Arma 2,Far Cry 3. κλπ.
hackerW32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 γιατι δεν κανεις κανα stress test? το 4.3ghz ειναι για εναν core απο τo default boost. με την ψυχτρα που εχεις μπορεις να τον ανεβασεις, 4.7-4.8 ανετα
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 επειδή δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει σωστά η τουλάχιστον δεν το γράφεις,το turbo boost που δίνει ο επεξεργαστής και πάει στα 4.3 γίνεται σε single core. Αν χρειαστείς πάνω απο 2 cores η ταχύτητα του επεξεργαστή πέφτει στην ονομαστική του (4GHz) για 4.3 σε όλους τους πυρήνες θέλείς overclock. αν θες να δοκιμάσεις την θερμοκρασία του θα βάλεις κάποιο τέστ,στα παιχνίδια δεν θα δεις την μέγιστη κατανάλωση/θερμοκρασίες.
Arikado Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 χμ....Αρα πρεπει να κλεισω το boost για να δοκιμασω την θερμοκρασια σωστα? Επισης πιο προγραμμα μπορω να βαλω? Για OC δε θα το προτιμουσα. Κιριως θελω να δω σε κατι απαιτητικο της θερμοκρασιες του επεξεργαστη. Να δω την ψυχτρα μεχρι ποση θερμοκρασια μπορει να ριξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα