johnykim Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Αχ..εποχές με το SimCity4..! Υπάρχει και το CityLife και το Vegas: Make it Big. Κανένα καινούργιο αλήθεια γνωρίζετε; Νομίζω και τα 3 έχουν τα χρόνια τους..
nickarmy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 simcity 4 delux (έχει και καζίνο μέχρι κατασκευή βάσης 51 και πυραυλικού σταθμού)
Xristaras12 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 μπορει να μου πει κανενας που βρισκουμε το παιχνιδακι αυτο;(αν υπαρχει προβλημα πειτε με πμ)
DoukiMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 παιδια ψαχνω ενα καλο παιχνιδακι με μεγαλη πλοκη με οπλα και αμαξια αν γινεται εκτος απο grand theft auto γιατι δεν περναει η ωρα
ravage19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ψαχνω ενα καλο παιχνιδακι με μεγαλη πλοκη με οπλα και αμαξια αν γινεται εκτος απο grand theft auto Fallout 3. Είναι RPG single player με αυτά που ζητάς!
TheELF Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ψαχνω ενα καλο παιχνιδακι με μεγαλη πλοκη με οπλα και αμαξια αν γινεται εκτος απο grand theft auto Δεν έχει αμάξια το fallout3. :cry:
v-tidus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ψαχνω ενα καλο παιχνιδακι με μεγαλη πλοκη με οπλα και αμαξια αν γινεται εκτος απο grand theft auto just cause ισως?? Δες στο youtube κανα video να δεις αν σου αρεσει
DoukiMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 εχω παιξει το just cause 2 δεν τρελάθηκα. βασικά δεν μου άρεσε το gameplay του ---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:41 ---------- παντως το fallout3 πολυ καλο αν και δεν μου αρεσουν πολυ τα παιχνιδια με ζομπι....κανενα αλλο?
ravage19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ψαχνω ενα καλο παιχνιδακι με μεγαλη πλοκη με οπλα και αμαξια αν γινεται εκτος απο grand theft auto Συγνώμη που το ξέχασα. Μεγάλο λάθος. Ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ζητάς και είναι πολύ ανώτερο από κάθε gta κατά την γνώμη μου! Μα φυσικά καλό είναι πριν βγει το 2 να παίξεις το 1 για να δεις τι σειμαίνει Mafia!
thanasis00 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ψαχνω ενα καλο παιχνιδακι με μεγαλη πλοκη με οπλα και αμαξια αν γινεται εκτος απο grand theft auto είναι και τα the godfather αν και δε με τρέλαναν καθώς και το the saboteur.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ψαχνω ενα καλο παιχνιδακι με μεγαλη πλοκη με οπλα και αμαξια αν γινεται εκτος απο grand theft auto Δες και τα Driver.
TheELF Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 κανενα αλλο? http://en.wikipedia.org/wiki/Saints_Row_2 Μοιάζει πάρα πολύ με το GTA,ιδίως με τα παλιότερα που είχαν παρα πολύ πλάκα,αλλά έχει τα γραφικά από το gta4.
DoukiMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 εχω τερματισει το saints row 2. το The saboteur πολυ καλο. καμια αλλη ιδεα?
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 καμια αλλη ιδεα?Scarface: the world is yours. Καλη περιπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα