chillbill Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Dying Light με Zombια Shadow of Mordor Witcher DMC υπαρχουν για PC +1 για Dying light, το τελείωσα προχτές, έχω κάνει 10-15 sidequests κι εχει ένα τόνο ακόμη. Επίσης Castlevania που ανέφερε ένας φίλος παραπάνω, υπάρχει και το Νο 2 , πολύ ωραία παιχνίδια. Αν δεν το'χει παίξει,να το πάρει στάνταρ! Καλύτερα γραφικά-ατμόσφαιρα-σενάριο-μάχες από darksiders,ίσως λίγο λιγότεροι γρίφοι και κρυμμένα αντικείμενα, αλλά σε παραπλήσιο στυλ (και για μένα καλύτερο το Castlevania με διαφορα). Το Witcher δεν είναι τόσο open world. Shadows of Mordor λίγο παραπανω, αλλά τελειώναν σχετικά γρήγορα οι έξτρα αναζητήσεις κτλ,μετά από ένα σημείο παραγινόταν το ίδιο..
pogasgeo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παιχνίδια που μοιάζουν με το Age Of Empires Γειά σας παίδες θα ήθελα τη βοήθειά σας για παιχνίδια που μοιάζουν με το Age Of Empires
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Star Wars Galactic BattleGrounds και ειδικα Starcraft 2 απο διαστημικα 1
pogasgeo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 age of mythology εχεις παιξει; δεν έχω παίξει το έχω δει βέβαια καλό μου φάνηκε αλλα θα προτιμούσα πιο πρόσφατα παιχνίδια
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Για μενα ριξε μια ματια στο Starcraft 2 συγκεκριμενα,υπαρχουν και Video Review σε διαφορα γνωστα sites οπως Ign και Gamespot να δεις πως ειναι το παιχνιδι. 1
Tobajara Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Empire Earth και Rise of Nations οι πιο πρόσφατες επιλογές. 1
chillbill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιχνίδια που μοιάζουν με το Age Of Empires Γειά σας παίδες θα ήθελα τη βοήθειά σας για παιχνίδια που μοιάζουν με το Age Of Empires Majesty: Gold είναι μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή κατ' εμένα! Στα κακά του ότι δεν έχει campaign, αλλά είναι το 1ο παιχνίδι μετά από χρόνια που ενώ είναι χωρίς campaign κάθησα και τελείωσα όλα του τα σενάρια!
_Gamer_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Τι παιχνίδι θα αγοράσετε το Πάσχα; Το Πάσχα είναι προ των πυλών οπότε όλο και κάποιο δώρο θα κάνουμε ακόμα και στον εαυτό μας. Μερικές προτάσεις θα ήταν χρήσιμες για όλους μας απλά αν είναι δυνατό να είναι από διαφορετικές κατηγορίες παιχνιδιών!
VortexGeo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Εγώ πάντως θα πάρω το Mortal Kombat X το οποίο θα είναι πολύ καλό απο οτι φαινεται
Basilisc Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Έχω όρεξη να λιώσω σε RPG. Pillars of Eternity ή Dragon Age;
Tmark Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Άσε το Pillars of Eternity 2-3 weeks να πατσαριστεί πρώτα. Ξεκίνα με Dragon age.
nickmanak Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Παλληκαρια, κατι παρομοιο με dead space 3 εχετε να προτεινετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα