Orgios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Divinity Original Sin!! Ειναι υπερβολικα καλο! απλα παιξτε το , μπηκα στο thread μονο και μονο για να πω αυτο! Το παιχνιδι τα σπαει!!
zizu10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Για free mmorpg τι προτείνετε ανάμεσα σε rift, archeage, tera & neverwinter? Υπάρχει κανένα ελληνικό guild σε κάποιο από αυτά?
Atallos1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Εντελως free MMORPG δεν υπαρχει , σε ολα καποια στιγμη θα χρειαστει ειτε να πληρωσεις κατι , ειτε να κανεις χαζο grind Αν απλα θα παιξεις casual τοτε δεν υπαρχει θεμα Το Neverwinter εχω να το πιασω απο την beta , απο τοτε σιγουρα εχει γινει καλυτερο αλλα πολυ μετριο σε καθε περιπτωση Το archeage σταματησα να το παρακολουθω , εχει ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα αλλα αν θες να παιξεις σοβαρα ειτε θα πρεπει να πληρωσεις για να γινεις premium , ειτε θα πρεπει να βγαζεις τον μηνα σου με το ingame item Rift κ Tera ειναι οι 2 επιλογες σου imo Αν σου αρεσει το endless grind για max lvl κ το non tab targetted system , πας Tera Το Rift ειναι το κλασσικο MMO , κατι σαν το φτωχο συγγενη του WoW Για μενα , παιξε κατι casually κ περιμενε να πας σε TESO οταν γινει B2P Αλλιως GW2 η WildStar ( με την προυποθεση οτι βγαζεις το μηνα σου κ εδω με το ingame item , αλλιως ουτε αυτο αξιζει τα 15 το μηνα )
zizu10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Επομένως, απορρίπτω τα Neverwinter (δεν μου γέμιζε ούτε εμένα το μάτι) και Archeage (πέρα από αυτά που αναφέρεις διαβάσα ότι πολύ συχνά έχουν θέματα με τους server). Αυτό το ατελείωτο φαρμάρισμα στο TERA με κάνει να το απορρίψω κι αυτό, ενώ το Guild Wars 2 το αφήνουμε για αργότερα μιας και κατάφεραν να χάσω την προσφορά που έπαιζε εξαιτίας της PaySafe Μένουν, επομένως, το Rift (που μάλλον αυτό θα αρχίσω) και το Wildstar που όμως δεν κατάλαβα αυτό που λες με το ingame item.. To Wildstar δεν απαιτεί συνδρομή?
Atallos1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αλλα μπορεις να πληρωσεις κ την συνδρομη σου φαρμαροντας/αγοραζοντας ενα item μεσα απο το παιχνιδι Για περισσοτερα info σχετικα με το item ρωτας στο αντιστοιχο thread ωστε να σε κατατοπισουν περισσοτερο
zizu10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Χμμ κατάλαβα.. Αν και βγαίνω λιγάκι off, πόσες ώρες χοντρικά απαιτεί η συλλογή αυτού του αντικειμένου στο archeage και στο wildstar αντίστοιχα?
Atallos1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το ξερω για αυτο σου ειπα να ρωτησεις στα αντιστοιχα θεματα Λογικα τον πρωτο μηνα στο Wildstar δεν θα μπορεσεις να το παρεις αλλα ετσι κ αλλιως ειναι δωρεαν 1
Tobajara Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ήρθε η ώρα μου να χρησιμοποιήσω αυτό το θέμα, αν και για λογαριασμό φίλου Το παιδί παίζει σχεδόν αποκλειστικά open world games, έχει λιώσει όλη τη σειρά GTA, και επίσης αρκετά άλλα σύγχρονα όπως τη σειρά Batman και το Sleeping Dogs. Του έχω ήδη προτείνει το Just Cause 2 και κάποια παιχνίδια από τη σειρά Assassins Creed, του έχω μιλήσει για Saints Row, και για εκτός open world του άρεσε πολύ το Tomb Raider, παραλίγο να ξεκινήσει Castlevania: Lords of Shadow και τον ψήνω για Darksiders. Οπότε λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε παιχνίδια open world που δεν είναι μεσαιωνικά (το Skyrim είναι εκτός δηλαδή), και εναλλακτικά κάποιο action στις γραμμές των παραπάνω (κανένα DMC αν έχει βγει για PC...?)
GjokerR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ήρθε η ώρα μου να χρησιμοποιήσω αυτό το θέμα, αν και για λογαριασμό φίλου Το παιδί παίζει σχεδόν αποκλειστικά open world games, έχει λιώσει όλη τη σειρά GTA, και επίσης αρκετά άλλα σύγχρονα όπως τη σειρά Batman και το Sleeping Dogs. Του έχω ήδη προτείνει το Just Cause 2 και κάποια παιχνίδια από τη σειρά Assassins Creed, του έχω μιλήσει για Saints Row, και για εκτός open world του άρεσε πολύ το Tomb Raider, παραλίγο να ξεκινήσει Castlevania: Lords of Shadow και τον ψήνω για Darksiders. Οπότε λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε παιχνίδια open world που δεν είναι μεσαιωνικά (το Skyrim είναι εκτός δηλαδή), και εναλλακτικά κάποιο action στις γραμμές των παραπάνω (κανένα DMC αν έχει βγει για PC...?) borderlands 1 η 2 η ps ίσως
Atallos1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Dying Light με Zombια Arma 3 για Military Sim , υπαρχουν απειρα mods οπως Battle Royale η ακομα κ RP serverz με life mods που κανεις οτι γουσταρεις Σειρα Far Cry Borderlands Shadow of Mordor Witcher Lords of the Fallen DMC υπαρχουν για PC
vizolover Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επίσης και τα Mafia II, Bully, Watch Doge, State of Decay
Tobajara Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Watch Dogs και νομίζω το πρώτο Mafia τα έχει παίξει ήδη, και το shadow of Mordor του το έχω προτείνει ήδη αν και μεσαιωνικό (τα fantasy δεν του αρέσουν). Κρατάω για την ώρα Dying Light, State of Decay και ίσως το Bully. Κανείς άλλος?
steliosntelos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 προτεινετε μου το επομενο μου pc game ! Καλησπερα insomniacs, προσφατα επαιξα και τερματισα την τριλογια uncharted καθως και το bioshock infinite . Μπορω να πω οτι μου αρεσαν απιστευτα . Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο παρομοιο game που να ανταποκρινεται στις απαιτησεις των προηγουμενων 2 ? Ακουω αποψεις!
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Για Uncharted αναγκαστικα βλεπεις το Tomb raider. Για Bioshock θα ελεγα το Far Cry 4.
steliosntelos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Το fc4 το δοκιμασα δεν με ενθουσιασε . Open world στοιχεια κλπ. Ισως να μην του αφιερωσα αρκετο χρονο . Tomb raider θα τσεκαρω στο youtube λιγο το gameplay . Thanks fulgore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα