Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το The Dark Matter. Αν το έχεις παίξει τότε τα The Dark Eye: Chains of Satinav και Memoria

Επίσης και η καινούργια έκδοση του Gabriel Knight: Sins of our Fathers.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και με καθυστέρηση, αλλά δε βαριέσαι.. :)

καλησπερα, εχετε καμια προταση για tps αξιόλογο να ασχοληθω - οχι action rpg & adveture, καθαρα shooter.

πχ dead space τα εχω τερματησει απο 3 φορες το καθενα, το hitman τα ιδια ολα, τα max payne και αυτα.

απο την αλλη red faction & spec ops:the line μετρια, μικρα και περα απο φιναλε δεν ασχοληθηκα αλλο,

καθως lost planet 3 & sniper elite δεν μου αρεσανε καθολου δεν εχω τα εχω παιξει πανω απο 5 ωρες.

μου εχει ξεφύγει κατι καλο????

ευχαριστω

Shadow Warrior, για εντελώς χαμός-μπαμ-μπαμ! Από τους ίδιους παίζει και το Hard Reset που έχει βγει και extended version πρόσφατα, λεν ότι είναι παρόμοια κατηγορία αν κι αυτό δεν το έχω παίξει.

Αν εννοείς το TR του 2013 δικαίως είναι το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς του.

Από τα καλύτερα της χρονιάς, αν και τα (μικρά) θεματάκια του τα είχε. Κι εγώ στους γρίφους ίσως θα ήθελα κάτι παραπάνω σε σύγκριση με τα παλιά, αλλά είναι εντυπωσιακά όλα τα υπόλοιπα.. Λίγο κάποια στιγμή που γίνεται Rambo και σκοτώνει 10-10 τα άτομα η Lara το παρακάνανε, αλλά εντάξει..

παιδες , κανενα καλο adventure να περασει η βραδια ευχαριστα? (στυλ dracula , syberia , black mirror , γενικα point and click)

Dracula τα'χεις παίξει όλα? Γιατί κι εγώ έτσι νόμιζα και πρόσφατα ανακάλυψα κάτι 3, 4 και τέτοια..

Για μια ευχάριστη βραδιά, Hector: Badge of Carnage, είναι 3 επεισόδια (σαν διαφορετικά παιχνίδια) σε μισή μέρα (και πολύ μη λέω) τελειώνει το καθένα, έχουν αρκετό χαβαλέ οι διάλογοι-περιγραφές.

Επίσης Tex Murphy : Tesla Effect , καινούργιο μεν αλλά στο κλίμα παλιών του Tex Murphy, πολύ ωραία ατμόσφαιρα, περισσότερο σαν να βλέπεις ταινία είναι.

Δημοσ.

Είχα κι εγώ την ίδια απορία λίγες σελίδες πίσω δεν βρέθηκε κάτι δυστυχώς.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Η αλήθεια έιναι ότι δεν υπάρχουν και τόσες επιλογές στο PC. Ίσως τα Remember Me και Enslaved Odyssey to the West, τα οποία όμως έχουν πιο πολύ ξύλο απο ότι πιου πιου.

Δημοσ.

Ίσως Castlevania Lords of Shadow 1+2 με έμφαση στο hack n' slash βέβαια. Για πιο shooter θα έλεγα Lost Planet 3 και Bureau: X-Com Declassified αλλά με ρίσκο, δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Remember Me αξίζει να το παίξει κανείς μόνο και μόνο για το στόρυ, είναι φοβερό (και το όλο στυλ θυμίζει το παλιό ΟΝΙ, που ηταν φανταστικό!). Castlevania θα συμφωνήσω ότι πλησιάζει προς Tomb Raider, με άπαιχτα γραφικά, αλλά μπλέκεις κάμποσο με combos και τέτοια και θέλει σχεδόν σίγουρα χειριστήριο, αλλά είναι αρκετά καλό. Να έχει πιο πολύ stealth, όπως το Dishonored, δεν ενδιαφέρει, έ?

Βέβαια όλα αυτά που λέμε είναι 2013..αλλά από 2014 , κι εγώ δεν έχω τίποτε υπόψιν...

Δημοσ.

Το "Remember Me" φαινεται σαν αυτο που ψαχνω, θα το δοκιμασω. To "lost planet 2" το ειχα παιξει παλια αλλα μου ξεφυγε τελειως η κυκλοφορια του 3, θα το δω και αυτο.

Τελικα για τα PC κυκλοφορουν πολυ λιγοτεροι τιτλοι καθε χρονο, σε σχεση με κονσολες.

• Like 1
Δημοσ.

puzzle games

Παιδια μηπως ξερει κανενας κανα ωραιο παιχνιδι pyzzle με γρηφους κλπ. Σαν το The room πχ.

Lumino City για καθαρα puzzle , ομορφο παιχνιδακι κ με καλη ιστορια

Trine 2 αν θες κ λιγο action με πανεμορφα γραφικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα για τα PC κυκλοφορουν πολυ λιγοτεροι τιτλοι καθε χρονο, σε σχεση με κονσολες.

Όχι, τα παιχνίδια στα pc είναι παραπάνω από τριπλάσια σε σχέση με το PS3 (αυτά του steam τουλάχιστον). Απλά είναι και αυτή η Naughty Dog που βγάζει τα 3rd person shooters της αποκλειστικά για PS3.

Επεξ/σία από vizolover
Δημοσ.

Lumino City για καθαρα puzzle , ομορφο παιχνιδακι κ με καλη ιστορια

Trine 2 αν θες κ λιγο action με πανεμορφα γραφικα

Trine 2 εννοειτε το εχω παιξει και το 1 , το 2 που το επαιζα co-όπ ηταν πολυ διασκεδαστικο. Ευχαριστο για το lumino City.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...