Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Whats up!

Ψαχνω παιχνιδι-α, style 4story.Δεν ξερω αμα το εχετε ακουστα!

Σκεφτομαι να αρχισω το elder scrolls online αλλα δεν μου γεμιζει και τοσο το ματι!

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Whats up!

Ψαχνω παιχνιδι-α, style 4story.Δεν ξερω αμα το εχετε ακουστα!

Σκεφτομαι να αρχισω το elder scrolls online αλλα δεν μου γεμιζει και τοσο το ματι!

θα γινει συντομα δωρεαν για παιξιμο ftp?η θα περιμενουμε και αλλο?

Δημοσ.

καλησπερα, εχετε καμια προταση για tps αξιόλογο να ασχοληθω - οχι action rpg & adveture, καθαρα shooter.

πχ dead space τα εχω τερματησει απο 3 φορες το καθενα, το hitman τα ιδια ολα, τα max payne και αυτα.

απο την αλλη red faction & spec ops:the line μετρια, μικρα και περα απο φιναλε δεν ασχοληθηκα αλλο,

καθως lost planet 3 & sniper elite δεν μου αρεσανε καθολου δεν εχω τα εχω παιξει πανω απο 5 ωρες.

μου εχει ξεφύγει κατι καλο????

ευχαριστω

Δημοσ.

Just Cause, Rainbow Six Vegas, Prototype, Tomb Raider, Saints Row, Gears of War, Sleeping Dogs (αμα θες και λίγο ξύλο),
Stranglehold (John Woo). Double Action: Boogaloo (multi f2p)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Just Cause, Rainbow Six Vegas, Prototype, Tomb Raider, Saints Row, Gears of War, Sleeping Dogs (αμα θες και λίγο ξύλο),

αυτα που αναφερεις ειναι  παλια. εκτος απο το sleeping dogs που ειναι σχετικα παλιο.

το καινουργιο call of duty να δεις αμα σου αρεσει.

το tomb raider το τελευταιο που εχει κυκλοφορησει ειναι καλο

Επεξ/σία από hardrocker
Δημοσ.

Αν εννοείς το TR του 2013 δικαίως είναι το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς του.

εμενα μαρεσε αλλα δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο....και ειναι και πολυ ευκολο.καλυτερο παιχνιδι του 13 δεν θα τολεγα με τιποτα.

Δημοσ.

και για τους γριφους συγκριτικα με το tomb raider 2  πως το βλεπεις?που ειναι τα dungeons μικρα και κρατανε λιγο λογω ευκολιας?εσυ λιακος πες

Δημοσ.

Να πω κι εγώ;  :-)

Λοιπόν εγώ τα έχω παίξει όλα τα TR πάντα μου άρεσαν.

Το τελευταίο "χάνει" σε γρίφους, πράγματι, αλλά μου άρεσε που φτιάξανε στην ουσία ένα καινούργιο παιχνίδι, αλλά με σεβασμό στα βασικά στοιχεία της σειράς.

Ναι είναι "λίγο" στους γρίφους, αλλά το στόρι, η κίνηση της Λάρας και το περιβάλλον σε αποζημιώνουν με το παραπάνω.

Επιπρόσθετα ενισχύθηκε το stealth κομμάτι και νομίζω ότι το παιχνίδι είναι για 10 με τόνο.

Βάλε μαζί ότι παίζει χωρίς προβλήματα σε μηχανήματα 5ετίας και βάλε, βάλε ότι ο ηχος του είναι εξαιρετικός, βάλε ότι ουσιαστικά ήταν το πρώτο nextgen pc game,

ε τότε δικαίως, όχι γιατί το λέω εγώ, βγήκε σε δεκάδες site παιχνίδι της χρονιάς για το 13.

Δυστυχώς το επόμενο που περιμένουμε πως και πως βγαίνει σε time limited για τις κονσόλες πάει να πει θα αργήσει πολύ να το δούμε στα PC.

Δημοσ.

εγω εχω να πω οτι αυτο το TR μπορει να μην εχει δυνατα σημεια στους γριφους αλλα εγω το γουσταρα πολυ για ολα τα υπολοιπα. και ξαναλεω ΔΕΝ ειμαι tomb raiderακιας οποτε δεν το παιξα για τους γριφους και τα dungeons. γενικα οι fun της σειρας ισως να απογοητευτηκαν σε αυτον τον τομεα αλλα για ολους εμας τους κοινους θνητους (  B)  ) ειναι παιχνιδαρα με τα ολα της :D

Δημοσ.

μαλλον θα εννοεις το τελευταιο  saints row που δεν ειναι και τοσο καλο γενικα ολο το feeling της πολης που εδινε ηταν σαν μια μετροπολη βαρετη,δεν συγκρινεται με το gta4.

Δημοσ.

εγω εχω να πω οτι αυτο το TR μπορει να μην εχει δυνατα σημεια στους γριφους αλλα εγω το γουσταρα πολυ για ολα τα υπολοιπα. και ξαναλεω ΔΕΝ ειμαι tomb raiderακιας οποτε δεν το παιξα για τους γριφους και τα dungeons. γενικα οι fun της σειρας ισως να απογοητευτηκαν σε αυτον τον τομεα αλλα για ολους εμας τους κοινους θνητους (  B)  ) ειναι παιχνιδαρα με τα ολα της :D

και γω το γουσταρα φιλε!δυο φορες το ειχα τερματισει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...