klainmaingr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Lost ark όταν με το καλό έρθει προς τα εδώ. Απο τα extended gameplay φαίνεται ότι καλύτερο. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το Castlevania: Lords of shadow 2 έχει τα καλύτερα.Γενικά όμως, graphics και console port δεν πάνε μαζί, οπότε.. 2d psycho, ξέχασα. Lost ark όταν με το καλό έρθει προς τα εδώ. Απο τα extended gameplay φαίνεται ότι καλύτερο. Είναι Online, αν είχα τη ψυχολογική δυνατότητα να παίξω σαν Bottom Feeder (******* χρόνος), θα έπαιζα ήδη PoE. Αυτό που μου έστειλες όμως, όχι μόνο δε το γνώριζα.. αλλά είναι επακριβώς αυτό που θα ήθελα. Υπέροχο UI, υπέροχο περιβάλλον, ακόμη πιο υπέροχα Animations. Korea *******, σας τα λέω. Beta δεν έχει ανοίξει να το παίξουμε με τους Κορεάτες;
klainmaingr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 2d psycho, ξέχασα. Είναι Online, αν είχα τη ψυχολογική δυνατότητα να παίξω σαν Bottom Feeder (******* χρόνος), θα έπαιζα ήδη PoE. Αυτό που μου έστειλες όμως, όχι μόνο δε το γνώριζα.. αλλά είναι επακριβώς αυτό που θα ήθελα. Υπέροχο UI, υπέροχο περιβάλλον, ακόμη πιο υπέροχα Animations. Korea *******, σας τα λέω. Beta δεν έχει ανοίξει να το παίξουμε με τους Κορεάτες; Δεν θα είναι μόνο online θα έχει και sp grind τύπου d3 με solo rifts κτλ. 18 classes afaic οπότε άπειρο content ακόμα και χωρίς το online part. Beta signups έχουν ανοίξει αλλα ώς συνήθως είναι στα κορεάτικα (κάτω δεξιά στην official σελίδα στο be the frontier) και πέρα απο mail έχει και ένα μάτσο άλλες @@διες που δε μπόρεσα να μεταφράσω μιας και το site απλά κολλάει όλο το pc για κάποιο λόγο... Απο τα πλέον αναμενόμενα games για μένα στο 15 αν το δούμε στα μέρη μας. 1
Prospector8 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Με προλαβε ο clain,αυτο το game ηρθε στο μυαλο μου κατευθειαν οταν περιεγραψες τι ψαχνεις.. Θα μαμαει ασχημα οπως φαινεται.In other news,αμα ψαχνεις PURE FUN game δες βιντεακια απο Chivalry...Φευγουν χεριακια,κεφαλακια,ποδαρακια τα παντα ολα
Atallos1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Graphics Whore Hack & Slasher. (Ψάχνω κατάλληλο μέρος να το ρωτήσω, και σκέφτομαι να κάνω topic λες και θα χαλάσω bandwidth έτσι που μας έχουν κάνει με την κυρίλα εδώ μέσα. Θα χαθεί σύντομα στις σελίδες - ξεκολλάτε.) Pretty much ότι λέει το Title. Νο.1 factor, το γραφικό αγαπημένοι μου. Θεωρώ πως έχω δει ότι HN'S υπάρχει εκεί έξω.. αλλά ίσως παίξει περίπτωση για κάτι πιο βαρύ στο κομμάτι γραφικών. Πες π.χ. καλύτερο γραφικό από Grim Dawn, Van Hellsing 2 υπάρχει; Ουρανούς γεμάτους Spellcasting θέλω. Παίζει και να μην υπάρχει έτσι ακριβώς. Και τα 2 που ανέφερα, θολά σαν όνειρα είναι, και είναι και του έτους απ' όσο θυμάμαι. Δεν το εχω παιξει ( ακομα ) αλλα τσεκαρει το Shadows : Heretic Kingdoms Εχει αρκετα καλα reviews στο Steam Το Shadow Warrior για την καυλαντα φανταζομαι δεν σε ψηνει
Zeda Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω μετά απο χρόνια να αγοράσω ένα ποδοσφαιράκι και δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε pro και fifa καθώς έχω ακούσει καλά λόγια και για τα δύο φέτος . Στο online ποιο θεωρείται καλύτερο με λιγότερους cheaters ?
Federacion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Στο προ έχει ακόμα αρκετούς επίσης στο PC το έχει αφήσει λάσκα η κοναμι και παίζουν όλοι είτε το αγόρασαν είτε όχι στο online. Όχι επίσημα αλλά είναι κοινό μυστικό. Οπότε δες το δοκιμάσε το χαλαρά και αποφάσισε. Για το άλλο δεν έχω γνώμη. Κατεβαίνει κάθε χρόνο παίζω 5 λεπτά το βρίσκω απαράδεκτο και φεύγει uninstall. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Federer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι εντελως noob απο rpg παιχνίδια...παιζει να μην εχω ασχοληθει ποτέ σοβαρά με κάποιο. Λίγο Witcher 2 δοκιμασα αλλα εφτασα σε μια περιοχή που μου την έπεφταν πολλοί ταυτόχρονα και δεν την πάλευα και το σταμάτησα Λέω λοιπόν να κάνω νέα αρχή στα RPG αν και μου φαίνονται όλα τοσο ακαταλαβίστικα Με τι προτείνετε να ξεκινήσω?
vizolover Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Κάποιο action rpg όπως torchlight ή path of exile.
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 To path of exile σιγουρα δεν ειναι παιχνιδι για να ξεκινησει καποιος τα RPG , θα χαθει Κοιτα τις σειρες των Elder Scrolls , Fallout , Mass Effect Μετα κοιτας κατι σε Dark Souls , Lords of the Fallen . Μετα υπαρχουν κ τα turn based
Tmark Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Φαντάζομαι θα εννοεί top-down ARPG, όχι τύπου Elder Scrolls , Fallout , Mass Effect. Καλύτερα, να δει Titan Quest, Grim Dawn, The Incredible adventures of Van Helsing, Sacred 1-2 και Shadows: Heretic Kingdoms
hardrocker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 εχω τον εξης υπολογιστη. intel quad 2.4 ghz amd radeon 6670 gpu corsair 550w psu 4gb ram professional mouse pad revoltec fightmat advanced (αξιο αναφορας) foxconn motherboard g45 m 2 hd 500gb each.παλιοι ειναι. να τρεχει σε Low ρυθμισεις,ισως και καποιο split screen για να παιξω με αλλον. προτιμω οτιδηποτε εκτος απο adventure games και card games οπως magic the gathering.
GeorgeAson Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δες αυτά από 2014 αν τα τρέχει: 1) Alien: Isolation (horror) 2)Shadow of mordor (RPG/action) 3)Dragon age: inquisition (RPG) 4) The evil within (horror) 5)Far cry 4 (FPS/adventure) 6) Wolfenstein (FPS) 7) Dark Souls II Και απο 2013: 1)Bioshock Infinite (FPS) 2) Far Cry 3 (FPS) 3) Hotline Miami (retro) 4)Crysis 3 5)AC IV και πολλά άλλα τα οποία δεν θυμάμαι
toykaki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Resident evil,need for speed και ποδοσφαιρικο Kαλησπερα ενδιαφερομαι να παρω στον υπολογιστη το resident evil αλλα εχω να παιξω απο το play station 1..επειδη εχουν βγει πολλα απο οτι βλεπω θελω ενα resident evil το οποιο να εχει γριφους ας το πω οχι μονο να σκοτωνω ζομπυ,Πιο ειναι πιο καλο απο αυτα που κυκλοφορουν??Επισεις το Need for speed ειναι καλο σε Pc?και αν ναι πιο απο ολα να επιλεξω ετσι με αποστολες??Επισεις απο ποδοσφαιρο αναμεσα σε φιφα και προ?Παντα για υπολογιστη μιλαμε
qsis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Από 1 έως 4 ήταν όλα καλά με πιο καλό το 2. Το 1 βγαίνει σε remastered εκδοση αυτό το καιρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα