Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Yep, Dragon Age: Inquisition = RPG Shadow of Mordor = Action Adventure
TheELF Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το dragon age έχει πολλά προβλήματα (ακόμα; ) οπότε θα έλεγα παίξε το shadow πρώτα που δεν έχει κανένα πρόβλημα και όταν θα το τελειώσεις ίσως θα έχει στρώσει και το dragon.
BlackBird79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Χαίρομαι για τις διευκρινήσεις. @GhostRiderSOV Και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα απο τα reviews αλλά ομολογώ πως δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο, γι'αυτό και το thread. Οκ, δεν υπάρχει στο SoM party κλπ αλλά ωστόσο έχεις την ανάπτυξη του δικού σου χαρακτήρα. To SoM ούτε κάν combat oriented RPG δεν θα το χαρακτηρίζατε; Purely Action;
Anastazio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Χαίρομαι για τις διευκρινήσεις. @GhostRiderSOV Και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα απο τα reviews αλλά ομολογώ πως δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο, γι'αυτό και το thread. Οκ, δεν υπάρχει στο SoM party κλπ αλλά ωστόσο έχεις την ανάπτυξη του δικού σου χαρακτήρα. To SoM ούτε κάν combat oriented RPG δεν θα το χαρακτηρίζατε; Purely Action; Εντελως. 1
BlackBird79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Εντελως. Χαλάστηκα...δεν είμαι του hack and slash καθόλου αλλά sucker για εξερεύνηση, σκοτεινά dungeons και damsels in distress... Οκ, το παραδέχομαι και λίγο των shinning armors Oμολογώ, πως ξεκαθαρίζει το πράμα και πάει προς DAI. Ωστόσο, δεν έχω ακούσει και πολύ κολακευτικά λόγια. Είχα τελειώσει 2-3 φορές το 1 με όλα τα DLC αλλά το 2 ούτε που το ακούμπησα μετά τα user reviews και γι'αυτο το φοβάμαι, λιγάκι. Δεν θέλω να με απογοητεύσει. Το 1 το θεωρούσα επιτομή στα RPG, τουλάχιστον της τελευαίας 10ετίας.
3DJIN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το dragon age έχει πολλά προβλήματα (ακόμα; ) οπότε θα έλεγα παίξε το shadow πρώτα που δεν έχει κανένα πρόβλημα και όταν θα το τελειώσεις ίσως θα έχει στρώσει και το dragon. τι προβληματα εχει? εγω ειμαι στο δευτερο playthrough και εκτος απο τα μικροbugs με το σκαρφαλωμα των συντροφων σου και την εξαφανιση τους οταν καβαλας αλογο δεν εχω παρατηρησει κατι gamebreaking
InfinitySurfer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Και 'γω για DAI θα σου πρότεινα. Το έχουν φτιάξει να είναι πιο mainstream RPG, αλλα αφου είσαι πιο πολυ στο κλιμα για RPG's... θα σου αρέσει περισσότερο.
panther_512 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το Shadow of Mordor είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά όχι RPG. Πιό πολύ προς Batman φέρνει, μαζί με λίγο Assasin's Creed. Από αυτά που περιγράφεις όσον αφορά τα γούστα για RPG, έχεις αρκετές επιλογές πέρα από αυτά τα 2 παιχνίδια. Aλλά αν είσαι αποκλειστικά μεταξύ αυτών των 2, το Dragon Age είναι RPG και το άλλο όχι. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το Shadow of Mordor είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά όχι RPG. Πιό πολύ προς Batman φέρνει, μαζί με λίγο Assasin's Creed. Όπως το περιγράφει ο Panther. Είναι ένα μιξ των 2.
BlackBird79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Όπως το περιγράφει ο Panther. Είναι ένα μιξ των 2. Το AC το έχω παίξει και δεν με τρέλανε, γούστα είναι αυτά. Σχετικά με το batman δεν ασχολήθηκα αν και είχα κάτι ευκαιρίες. Λοιπόν, αν το DAI είναι λίγο όπως το DIVINITY ORIGINAL SIN σίγουρα θα μου αρέσει. Επειδή είδα πολλούς να αναφερουν το site www.g2a.com έχει κάποιος άποψη καθώς σκέφτομαι όποιο και να πάρω να το αποκτήσω απο εκεί; Δεν έχω πρότερη εμπειρία απο το site...
panther_512 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν, αν το DAI είναι λίγο όπως το DIVINITY ORIGINAL SIN σίγουρα θα μου αρέσει. Καμία απολύτως σχέση. Καί τα 2 είναι RPGs όπου έχεις party. Οι ομοιότητες σταματάνε εδώ. Κοίταξε λίγο τα gameplay videos του Dragon Age, διότι είναι εκμοντερνισμένο RPG με αρκετή δόση κονσολίτιδας όσον αφορά το gameplay του. Αν αυτό που ζητάς είναι εμπειρία τύπου Dragon Age Origins/ Divinity Original Sin/ Baldur's Gate/ etc, τότε να κοιτάξεις το Wasteland 2 και το Shadowrun Returns+ Dragonfall
BlackBird79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καμία απολύτως σχέση. Καί τα 2 είναι RPGs όπου έχεις party. Οι ομοιότητες σταματάνε εδώ. Κοίταξε λίγο τα gameplay videos του Dragon Age, διότι είναι εκμοντερνισμένο RPG με αρκετή δόση κονσολίτιδας όσον αφορά το gameplay του. Αν αυτό που ζητάς είναι εμπειρία τύπου Dragon Age Origins/ Divinity Original Sin/ Baldur's Gate/ etc, τότε να κοιτάξεις το Wasteland 2 και το Shadowrun Returns+ Dragonfall Thnx Panther I ll do that!
Atallos1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Γυρισε σε suggestion thread , αλλα επειδη αναφερθηκαν παιχνιδια οπως το DOS κ το Baldurs Gate , κοιταξε κ το Lords of Xulima
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Graphics Whore Hack & Slasher. (Ψάχνω κατάλληλο μέρος να το ρωτήσω, και σκέφτομαι να κάνω topic λες και θα χαλάσω bandwidth έτσι που μας έχουν κάνει με την κυρίλα εδώ μέσα. Θα χαθεί σύντομα στις σελίδες - ξεκολλάτε.)Pretty much ότι λέει το Title. Νο.1 factor, το γραφικό αγαπημένοι μου.Θεωρώ πως έχω δει ότι HN'S υπάρχει εκεί έξω.. αλλά ίσως παίξει περίπτωση για κάτι πιο βαρύ στο κομμάτι γραφικών. Πες π.χ. καλύτερο γραφικό από Grim Dawn, Van Hellsing 2 υπάρχει; Ουρανούς γεμάτους Spellcasting θέλω.Παίζει και να μην υπάρχει έτσι ακριβώς. Και τα 2 που ανέφερα, θολά σαν όνειρα είναι, και είναι και του έτους απ' όσο θυμάμαι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το Castlevania: Lords of shadow 2 έχει τα καλύτερα.Γενικά όμως, graphics και console port δεν πάνε μαζί, οπότε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα