Haris San Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Θελω να παιξω να κανενα racing παιχνιδι, ειχα στο μυαλο μου το nfs rivals αλλα με ξενερωσε που ειχε 30fps ταβανι...Επισης ειδα το the crew αλλα τι σαπιλα γραφικα ειναι αυτα... :\ Εχω να παιξω ραλλακι απο το nfs underground 2 στο ps2 Ξερει κανενας να προτεινει κανενα καλο που να εχει ομως και τίμια γραφικα, μην ειναι χρεπι...
Federacion Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μια χαρά είναι το nfs rivals και σε γραφικά και στο στοιχείο που σε αρέσει. Γιατί δεν το δοκιμάζεις;
vizolover Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Θελω να παιξω να κανενα racing παιχνιδι, ειχα στο μυαλο μου το nfs rivals αλλα με ξενερωσε που ειχε 30fps ταβανι...Επισης ειδα το the crew αλλα τι σαπιλα γραφικα ειναι αυτα... :\ Εχω να παιξω ραλλακι απο το nfs underground 2 στο ps2 Ξερει κανενας να προτεινει κανενα καλο που να εχει ομως και τίμια γραφικα, μην ειναι χρεπι... Grid 1&2 2
aliakas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ξέρει κανείς αν στο Steam υπάρχει παρόμοιο game σαν το κλασικό Boulder Dash ?
tonkpils Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Εχει ασχοληθεί κανένας με Smite? Το gameplay πως είναι? Τα skills k τα hits θέλουν σημάδι όλα? Από community πως πάει? Εχει ατομα? Υπάρχουν τπτ εξτρα χρεώσεις, πχ αγορά κάποιων heros? Ενδιαφέρομαι κυρίως λόγω 3 person κάμερας.
Atallos1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Eιναι αυτο που λεει , 3rd person Moba Προσωπικα παιζω μονο Arenes να περναει η ωρα γιατι μετα το LoL δεν εχω ορεξη να μαθω αλλο παιχνιδι για 5v5 map . Τα skills ειναι αναλογα τον χαρακτηρα , δεν ειναι ολα skillshots . Αν εχεις παιξει moba δεν θα εχεις προβλημα . Κοσμο εχει γενικα , Τι εννοεις εξτρα χρεωσεις?Ο καθε god κοστιζει ενα χ ποσο favor . Μαζευεις favor κ αγοραζεις , εκτος αν αγορασεις το ultimate god pack που εχει τα παντα κ συμεφερει . Skins , wards κτλ εννοειται οτι τα πληρωνεις Για 5v5 δεν εχω αποψη αλλα η arena για μενα ειναι αυτο που θελω , γρηγορες φαπες , γρηγορο παιχνιδι γενικα κ τελος
ellinas12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 προτείνω να δοκιμάσετε το craft the world
giannisv6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Χαιρετώ την παρέα. Ρε παιδιά έχω λιώσει όολα τα Crysis (1, warhead, 2, 3, το τελευταίο το παίζω με οριακά ικανοποιητικά γραφικά για εμένα ) μου προτείνεται κάποιο αντίστοιχο παιχνιδάκι με ωραία όπλα λίγο super human factor και με ωραίο περιβάλλον όπως τα προαναφερθέντα ???
Federacion Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Deus ex το τελευταίο επίσης. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Alithinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Σπέρες. επ' ευκαιρίας και του Steam sale, θέλω να πάρω ένα παιχνιδάκι, αλλά είμαι σε δίλλημα, τρίλλημα, τετράλλημα... Το ζήτημα είναι πως ενώ υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μ' αρέσουν όσων αφορά το ύφος τους, και το gameplay, το καθ' ένα απ' αυτά έχει κάποια προβληματάκια, κάποια αρνητικά, και έτσι προσπαθώ να μπαλαντσάρω τη κατάσταση να δω ποιο έχει τα λιγότερα αρνητικά και τα περισσότερα θετικά. Πάμε λοιπόν... # The Forest. Μου άρεσε το trailer,γενικά μου αρέσουν τα free roaming παιχνίδια, μου αρέσει το survival... Το κακό είναι ότι είναι σε Alpha και έχει προβλήματα. # Thief. Μου ψιλοαρέσει όπως το βλέπω, υπ' όψιν ότι λάτρεψα το Dishonored. Ωστόσο κάτι για bugs που διάβασα και performance problems,με κάνει να απορώ για το ποια θα είναι η εμπειρία μου στο pc της υπογραφής μου. Επίσης, δεν έχω παίξει κανένα προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, με ότι καλό ή κακό αυτό συνεπάγεται. # Battlefield 4 Όταν ανακοινώθηκε ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρω. Είχα παίξει το 3, και μου άρεσε. Όταν βγήκε και έμαθα για τα προβλήματά του,είπα να περιμένω μέχρι να φτιάξει. Από τότε κάθε 3-4 μήνες ψάχνω στο google και σε forums να δω τι λεν οι παίχτες για τη κατάσταση του παιχνιδιού, και ακόμη βλέπω παράπονα με το τεχνικό τομέα. Ποιο απ αυτά να προτιμήσω ? Γιατί ?
giannisv6 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Thanks aliaka !Far Cry 3 it is. Ωραια γραφικά,ενδιαφέρον story αν και πρεπει να το συνηθισω λίγο, το 4 υπάρχει περίπτωση το pc μου να το παίζει στα medium τουλάχιστον ?Το 3 λειτουργεί με όλα στο τέρμα (υποψιν οτι η αναλυση της οθονης μου ειναι 1024χ768 )
vizolover Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Σπέρες. επ' ευκαιρίας και του Steam sale, θέλω να πάρω ένα παιχνιδάκι, αλλά είμαι σε δίλλημα, τρίλλημα, τετράλλημα... Το ζήτημα είναι πως ενώ υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μ' αρέσουν όσων αφορά το ύφος τους, και το gameplay, το καθ' ένα απ' αυτά έχει κάποια προβληματάκια, κάποια αρνητικά, και έτσι προσπαθώ να μπαλαντσάρω τη κατάσταση να δω ποιο έχει τα λιγότερα αρνητικά και τα περισσότερα θετικά. Πάμε λοιπόν... # The Forest. Μου άρεσε το trailer,γενικά μου αρέσουν τα free roaming παιχνίδια, μου αρέσει το survival... Το κακό είναι ότι είναι σε Alpha και έχει προβλήματα. # Thief. Μου ψιλοαρέσει όπως το βλέπω, υπ' όψιν ότι λάτρεψα το Dishonored. Ωστόσο κάτι για bugs που διάβασα και performance problems,με κάνει να απορώ για το ποια θα είναι η εμπειρία μου στο pc της υπογραφής μου. Επίσης, δεν έχω παίξει κανένα προηγούμενο παιχνίδι της σειράς, με ότι καλό ή κακό αυτό συνεπάγεται. # Battlefield 4 Όταν ανακοινώθηκε ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρω. Είχα παίξει το 3, και μου άρεσε. Όταν βγήκε και έμαθα για τα προβλήματά του,είπα να περιμένω μέχρι να φτιάξει. Από τότε κάθε 3-4 μήνες ψάχνω στο google και σε forums να δω τι λεν οι παίχτες για τη κατάσταση του παιχνιδιού, και ακόμη βλέπω παράπονα με το τεχνικό τομέα. Ποιο απ αυτά να προτιμήσω ? Γιατί ? Δεν έχω να προτείνω κάτι ιδιαίτερο μιας και τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους και δεν έχω παίξει κανένα, απλά να πω πως στο Halloween sales το πιο παλιό Battlefield Bad Company 2 που θεωρείται ίσως το καλύτερο, το είχαν στα €.2.5, οπότε υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να ξαναπέσει τόσο μέχρι το τέλος των εκπτώσεων. Επίσης στο Thief έχω διαβάσει πως κλέβεις πολύ μελάνι και ότι έχει ολίγον scripted δράση.
BlackBird79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 "Dragon Age Inquisition" ή "Shadow of Mordor" ; Καλησπέρα συνάδελφοι του κόσμου των PC Games και κυρίως των RPG τίτλων! Τί εποχές ζούμε έτσι, εκεί που τα κυνηγάγαμε με το ντουφέκι τα RPG τώρα δεν ξέρουμε με ποιό να πρωτο ασχοληθούμε, και γι' αυτό θέλω την βοήθεια σας, συνφορμιτες. Επειδή λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ και με τα δύο (βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον) παραπάνω RPG, ποιό προτείνεται και γιατί; Να σημειώσω πως είμαι παλιός gamer απο αρχές 80s (θυμάμαι ακόμα να λώνω με το text RPG Hobbit) και ένθερμος υποστηρικτής των open world (πχ SKYRIM) και πιο παραδοσιακών αλλά πιο hardcore όπως BGI & II. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και εύχομαι καλές γιορτές με πολύ gaming!
Dennisbest Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το shadow of mordor δεν είναι rpg πάντως , οπότε μάλλον για dragon age σε κόβω. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα