Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προτάσεις για local co-op game ???

εχω παίξει ηδη τα

trine 1 & 2

sacred citadel

metal slug 3 & X

και τα Rayman

Towerfall Ascension, πολύ καλό ειδικά με περισσότερα απο 2 άτομα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν έμεινα με το "επαγγελματικό" λάπτοπ, i5-4210U/intel 4400 HD/8giga RAM/128G SSD και δυστυχώς δεν προβλέπεται να βελτιωθεί η κατάσταση σύντομα.

Έτσι:

1)Καμία πρόταση για "σύγχρονο" παιχνίδι που το σηκώνει το(εξαιρετικό κατά τα άλλα)αλαφροΐσκιωτο λάπτοπακι;Δύσκολο,αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

2)Εάν δεν γίνεται το 1, πάμε στα retro.Μετά από 10+ χρόνια ξεκίνησα το Diablo II+Exp και ευχάριστα θα έπαιζα πάλι κάποια retro παιχνίδια,αλλά εκτός των γνωστών(BGI&II,AoEI&II,Icewind Dale,NwNI&II)δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό.

3)Έχω κατεβάσει και emulators(έχω και bluetooth χειριστήριο),αλλά δεν ξέρω και πολλά από retro κονσόλες,ή κονσόλες γενικότερα.Κάποιο αξιόλογο παιχνίδι(εκτός metroid/Mario) για pre-N64 Nintento κονσόλες και Sega της ίδιας εποχής;

Δημοσ.

Λοιπον εγω και η παρεα μου καπου 4-5 άτομα ψάχνουμε καποιο παιχνίδι για να λιωσουμε!!ψάχνουμε κατι που να μπορεις να εχεις κάποιο clan ή κατι τετοιο να κανεις καμια αποστολή με την παρέα και γενικα το παιχνίδι να γινει.μια καθημερινότητα!!εμεις παλια ειχαμε κολλησει στο minecraft και γενικά ψάχνουμε κατι συνεργατικό χωρίς να.θέλουμε κατι το συγκεκριμένο!!μονο να.πω πως τα pc τους δν ειναι για πολλα πολλα.και δυο θα προτιμούσαμε.κατι Δωρεάν.ή με λίγα χρηματα εκτος και αν αξίΖει

:-P :-P

Τα borderlands παίξτε.

Δημοσ.

Λοιπον εγω και η παρεα μου καπου 4-5 άτομα ψάχνουμε καποιο παιχνίδι για να λιωσουμε!!ψάχνουμε κατι που να μπορεις να εχεις κάποιο clan ή κατι τετοιο να κανεις καμια αποστολή με την παρέα και γενικα το παιχνίδι να γινει.μια καθημερινότητα!!εμεις παλια ειχαμε κολλησει στο minecraft και γενικά ψάχνουμε κατι συνεργατικό χωρίς να.θέλουμε κατι το συγκεκριμένο!!μονο να.πω πως τα pc τους δν ειναι για πολλα πολλα.και δυο θα προτιμούσαμε.κατι Δωρεάν.ή με λίγα χρηματα εκτος και αν αξίΖει

:-P :-P

World of tanks η κατι παρομοιο σε free

Αλλιως καποιο Payday i guess

Λοιπόν έμεινα με το "επαγγελματικό" λάπτοπ, i5-4210U/intel 4400 HD/8giga RAM/128G SSD και δυστυχώς δεν προβλέπεται να βελτιωθεί η κατάσταση σύντομα.

Έτσι:

1)Καμία πρόταση για "σύγχρονο" παιχνίδι που το σηκώνει το(εξαιρετικό κατά τα άλλα)αλαφροΐσκιωτο λάπτοπακι;Δύσκολο,αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

2)Εάν δεν γίνεται το 1, πάμε στα retro.Μετά από 10+ χρόνια ξεκίνησα το Diablo II+Exp και ευχάριστα θα έπαιζα πάλι κάποια retro παιχνίδια,αλλά εκτός των γνωστών(BGI&II,AoEI&II,Icewind Dale,NwNI&II)δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό.

3)Έχω κατεβάσει και emulators(έχω και bluetooth χειριστήριο),αλλά δεν ξέρω και πολλά από retro κονσόλες,ή κονσόλες γενικότερα.Κάποιο αξιόλογο παιχνίδι(εκτός metroid/Mario) για pre-N64 Nintento κονσόλες και Sega της ίδιας εποχής;

Combo του 1 κ 2

Divinity : Original Sin 

Εαν σου αρεσαν οτι αναφερεις στο 2, τοτε θα σου αρεσει κ αυτο

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω να μου προτείνετε κάποιο first person shooter το οποίο όμως να μην είναι το κλασικό στρατιωτικό στυλ, αλλά κάτι σαν Hitman και γενικά να είναι σαν να είσαι μυστικός πράκτορας ξέρωγω :P... 

**Παρακαλώ οι απαντήσεις με παράθεση! 

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω να μου προτείνετε κάποιο first person shooter το οποίο όμως να μην είναι το κλασικό στρατιωτικό στυλ, αλλά κάτι σαν Hitman και γενικά να είναι σαν να είσαι μυστικός πράκτορας ξέρωγω :P... 

Τα Splinter Cell series ειναι οτι πιο κοντινο νομιζω 

Αλλιως μετα πας σε μη FPS του στυλ Thief ( αν θες τον παραγοντα stealth )

• Like 1
Δημοσ.

Τα borderlands παίξτε.

απο τι καταλαβα τα παιδια ψαχνουν για καποιο MMO και νομιζω οτι αυτη τη στιγμη τρεχει μια προσφορα για το guild wars 2 στα 20 ευρω σε πλαισιο public eshop και καπου αλλου νομιζω.

Δημοσ.

Combo του 1 κ 2

Divinity : Original Sin 

Εαν σου αρεσαν οτι αναφερεις στο 2, τοτε θα σου αρεσει κ αυτο

Ευχαριστώ,μοιάζει ωραίο και θυμίζει άλλες εποχές.

Ξαναρωτάω για τα emulators.

Έχω κατεβάσει και emulators(έχω και bluetooth χειριστήριο),αλλά δεν ξέρω και πολλά από retro κονσόλες,ή κονσόλες γενικότερα.Κάποιο αξιόλογο παιχνίδι(εκτός metroid/Mario) για pre-N64 Nintento κονσόλες και Sega της ίδιας εποχής;

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

The Saboteur, Death to Spies (3rd person), Dishonored

Ξαναρωτάω για τα emulators.

Καμία ιδέα;

Chrono Trigger αν σου αρέσουν τα rpgs, ή και ακόμα κι αν δε σου αρέσουν, απ τα καλύτερα του snes.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω για την κοπέλα μου ένα pc game για την εξάσκηση της μνήμης, με quiz, σχήματα κτλ.

Απλά πράγματα δλδ, ακόμη και flash games, αρκεί να είναι:

1. πλήρως δωρεαν. Έπαιζε ένα άλλο στο νετ το οποίο το έφτασε στο σημείο που της ζητάει 12 ευρώ το μήνα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!). (εδώ και το λινκ του http://www.lumosity.com/train/current/survey/start)

2. να είναι έξυπνο κ το δυνατόν όμορφο, αλλά να μην είναι τίποτε εύκολο για παιδάκια. Αν γίνεται να έχει levels που να σε ζορίζουν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

παιδια πειτε κανενα παιχνιδακι για παιδια 4-6 ετων. πολυ ελαφρυ και ευκολο.(με ενδιαφερει πιο πολυ για τον μικρο που ειναι 4 ετων, ο αλλος ειναι 6 και αρχιζει να ειναι τσακαλος. οποτε παμε στον 4χρονο) 

θα μπει σε xp με 512 ραμ pentium 4 

οποτε καταλαβαινετε και μονοι σας...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Steam Sales προτασεις

ενόψει  Steam Sales ψάχνω για old school games σε τιμές φραπέ

παλιά διαμαντάκια με εθιστικο gameplay σε σχεδόν τζάμπα τιμές

games όπως το hammerwatch, gauntlet, terraria

games που έχουν παιχτεί από σας

και τα προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φίλους σας

Δημοσ.

Torchlight

Grimrock

Isaac

FTL

sword of the stars: the pit

unepic

super meat boy

risk of rain

jets n guns

Σε sale κανένα από αυτά δεν θα έπρεπε να κάνει πάνω από 5€, και αυτά βαριά βαριά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...