Demon Lord Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Πότε πρόλαβε και πάλιωσε το Skyrim; Δεν το εννοώ κυριολεκτικά μωρέεεεε, «πάλιωσε» επειδή είναι στην κυκλοφορία 3+ χρόνια. Γενικά δεν είναι καθόλου παλιό (είμαι μεγάλος φαν.)
phanispal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Χεχ, προσωπικά ούτε καν το Oblivion δε θεωρώ ότι έχει παλιώσει, κάλλιστα το έκανα install :Ρ
Sed22 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 κάτι άλλο πέρα απο skyrim? Απο rpg skyrim απο fps ριξε μια ματια στα crysis απο adventure walking dead series.. 1 season και 2 season απο tactical strategy κορυφη το X-COM-Enemy Unknown.. ! 1
mariosmi11 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Θελω προταση για καποιο game πρωτου προσωπου . με καλα γραφικα εχω pc που αντεχει..
qsis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 far cry 3 ( και 4 όταν βγει) και wolfenstein από μένα το wolfenstein δεν έχει και τα πιο φοβερά γραφικά αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι κάτι άλλο αξιόλογο από τα πρόσφατα δεν έχω στο νου μου επίσης αν δε μιλάμε για shooter 100% δες και κάνα dishonored επίσης πρώτου προσώπου είναι και το skyrim (αν και rpg) που με mods μπορεί να έχει εκπληκτικά γραφικά
Sed22 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Θελω προταση για καποιο game πρωτου προσωπου . με καλα γραφικα εχω pc που αντεχει.. τσεκαρε τα crysis 3 ειναι
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 προτάσεις για local co-op game ??? εχω παίξει ηδη τα trine 1 & 2 sacred citadel metal slug 3 & X και τα Rayman
Despotas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Οπωσδήποτε Lara Croft Guardian of Light. Επίσης Gatling Gears, Shank και Renegade Ops (αυτό είναι splitscreen αν δε σε χαλάει).
qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 +1 από μένα για το guardian of light, είχε πλάκα το διπλό Επίσης πολύ διασκεδαστικό ήταν και το Lego marvel super heroes, μάλλον το καλύτερο Lego.
Rib21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον εγω και η παρεα μου καπου 4-5 άτομα ψάχνουμε καποιο παιχνίδι για να λιωσουμε!!ψάχνουμε κατι που να μπορεις να εχεις κάποιο clan ή κατι τετοιο να κανεις καμια αποστολή με την παρέα και γενικα το παιχνίδι να γινει.μια καθημερινότητα!!εμεις παλια ειχαμε κολλησει στο minecraft και γενικά ψάχνουμε κατι συνεργατικό χωρίς να.θέλουμε κατι το συγκεκριμένο!!μονο να.πω πως τα pc τους δν ειναι για πολλα πολλα.και δυο θα προτιμούσαμε.κατι Δωρεάν.ή με λίγα χρηματα εκτος και αν αξίΖει :-P :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα