Giorgos3924 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ψάχνω παρόμοια παιχνίδια με το LA Noire. Παρόμοια ως προς το story. Όσο πιο "ελαφριά" γίνεται τόσο το καλύτερο
mathsrule Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κι εγώ έψαχνα αλλά δεν βρήκα. Δες κανένα Mafia 2.
Giorgos3924 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Κι εγώ έψαχνα αλλά δεν βρήκα. Δες κανένα Mafia 2. Ωραίο το mafia 2 αλλά του μοιάζει μόνο στο gameplay. Στο είδος νομίζω πως όχι.
mathsrule Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ωραίο το mafia 2 αλλά του μοιάζει μόνο στο gameplay. Στο είδος νομίζω πως όχι. Κοίτα, είναι στην ίδια εποχή, ατμοσφαιρικό παιχνίδι, πολύ ωραίο gameplay, ιστορία πάνω-κάτω ίδια (δηλαδή με εγκληματίες κτλ). Είναι το μόνο πιο κοντινό που μπορεί να βρει κανείς.
panos2171 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει γι αυτο αλλωστε λεγαμε οταν βγηκε το la noire πως ηταν κατι προτωτυπο.
Giorgos3924 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει γι αυτο αλλωστε λεγαμε οταν βγηκε το la noire πως ηταν κατι προτωτυπο. ναι αυτό βλέπω κ εγώ.
Tobajara Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ψάχνω παρόμοια παιχνίδια με το LA Noire. Παρόμοια ως προς το story. Όσο πιο "ελαφριά" γίνεται τόσο το καλύτερο A wolf among us θα έλεγα, πιο ελαφρύ gameplay μόνο σε ταινία στον κινηματογράφο θα δεις. Αν ψάχνεις κάτι σε adventure μυστηρίου, ρίξε μια ματιά στα πρόσφατα Sherlock Holmes.
Paralizer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Εδώ και αρκετό καιρό με έχει πιάσει μια τρελή επιθυμία να ασχοληθώ με κανένα παιχνιδάκι στατηγικής χαλαρό. Ως τύπος που με έχουν πάρει λίγο τα χρόνια είμαι της εποχής που Age Of Empires, Age Of Mythology, Warcraft, Starcraft κτλ τα ξεκοκαλίζαμε. Θέλω αν υπάρχει, γιατί δεν πολυπαρακολουθώ πλέον, κάτι αντίστοιχο. Με workers να μαζεύεις resources, upgrades σε buildings, army κτλ. Κατι σε παρόμοιο στυλ με αυτα που προανέφερα δηλαδή. Το τελευταίο που έπαιξα ώρες ήταν όταν βγήκε το starcraft 2. Υπάρχει τίποτα σχετικά new σε αυτή τη φάση;
vizolover Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θα σου προτείνω το warhammer 40k dawn of war II (games for windows live ). Πιο χαλαρό: LOTR: Battle for middle earth II. Λιγότερο χαλαρό: Sins of a solar empire: Rebelion. Επίσης όπου νάναι κυκλοφορεί και το καινούργιο Stronghold Crusader.
Paralizer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ωπ...καινούριο stronghold?? Μια χαρα...αναμένουμε λοιπόν. Τα άλλα τα έχω ήδη παίξει...δεν μπορώ να πω με κράτησαν και πολύ. Thanx for the answers 1
Panagiotis32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα φίλοι και φίλες. Εδώ και 2 χρόνια κοντά παίζω LoL και η αλήθεια είναι το έχω ψιλοβαρεθεί και ψάχνω για κάτι νέο και διαφορετικό που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρων (όπως μου συνέβη και με το LoL οταν το πρωτο ξεκίνησα). Δεν πολύ γνωρίζω απο τίτλους που κυκλοφορούν στην αγορά τα τελευταία χρόνια γι'αυτό θα ήθελα τις προτάσεις σας. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα με τι είδος παιχνιδιού θέλω να ασχοληθώ οπότε πείτε μου 2-3 καλά παιχνίδια απο κάθε κατηγορία (μην είναι πάνω απο 3ετία εκτός και αν πραγματικά αξίζουν). Εχω καλό pc και θα είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτώ.
Demon Lord Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θα πρότεινα να ξεκινήσεις skyrim. Το παιχνίδι είναι παλιό αλλά σπέρνει κυριολεκτικά ακόμα και τώρα. Ειδικά αν πας στο κατάλληλο section του φόρουμ σχετικά με το παιχνίδι και ακολουθήσεις τις οδηγίες τους θα μπορέσεις να το «φέρεις» στα σημερινά γραφικά σε ένα μεγάλο βαθμό.
Panagiotis32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 τι εννοείς? βάζουν mods για να βελτιώσουν τα γραφικά?
Demon Lord Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 τι εννοείς? βάζουν mods για να βελτιώσουν τα γραφικά? Ναι, κάπως έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα