Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνα FPS online (free) ή κάποιο με καλό story (Last of Us ένα πράγμα :P ) υπάρχει για PC;;

Δεν νομιζω οτι θα βρεις story σε free MMOFPS

Τσεκαρε την προηγουμενη σελιδα που εχω μια λιστα με μερικα κ δες αν σου αρεσει κατι

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα βρεις story σε free MMOFPS

Τσεκαρε την προηγουμενη σελιδα που εχω μια λιστα με μερικα κ δες αν σου αρεσει κατι

Δεν εννοούσα free fps με story :D Free fps με online multiplayer εννοούσα!Ευχαριστώ πάντως :)

Δημοσ.

Whoops my bad δεν διαβασα καλα

Νομιζω πως θα σε καλυψουν αυτα που εγραψα , αν οχι ξαναρωτα

Με κάλυψαν μια χαρά!Αποθήκευσα την λίστα και κοιτάω gameplays στο Youtube από το κάθε game :D

Δημοσ.

Έχεις παίξει καθόλου Witcher 2;

Υποστηρίζει άριστα και απο την αρχή XBOX360 pad.

και το witcher 2 ελιωσα  :fear:

Έχεις παίξει καθόλου Witcher 2;

Υποστηρίζει άριστα και απο την αρχή XBOX360 pad.

και αυτο το ελιωσα. :cry:   νταξ ας μην ειναι χβοχ pad. γενικα να υποστηριζει απλα οποιοδηποτε gamepad. καμια αλλη ιδεα κανεις? 

Δημοσ.

και το witcher 2 ελιωσα  :fear:

και αυτο το ελιωσα. :cry:   νταξ ας μην ειναι χβοχ pad. γενικα να υποστηριζει απλα οποιοδηποτε gamepad. καμια αλλη ιδεα κανεις? 

Borderlands, Dishonoured, Deus Ex HR, Mass effect, Dragon Age Origins, Mount and Blade: Warband. Το τελευταίο δε ξέρω κατα πόσο υποστυρίζει χειρηστήριο.

EDIT: Dark Souls

Δημοσ.

Οτιδήποτε open world σε στυλ Sleeping Dogs, Saints Row, Just Cause 2. Από RPG υπάρχουν προτάσεις αλλά παλιότερες, μετά το Skyrim δεν έχει βγει κάτι πιο αξιόλογο από το Risen 2. Το Fallout: New Vegas είναι σταθερή αξία πάντως.

Δημοσ.

μαγκες πειτε μερικα παιχνιδακια ετσι με πολες αποστολες. και πολυ upgrade. πχ επαιξα dead island, fallout3 & vegas, skyrim, ολα τα GTA. far cry 3, AC ολα τα τερματισα. εμεινε κατι αλλο πειτε κατι ετσι να μην τελειονει γρηγορα. να εχει καλα γραφικα και πολυ συμαντηκο να υποστηριζει Χβοχ gamepad. ευχαριστω πολυ!

Dark souls 1 και 2 

Δημοσ.

κανα καλο φρεε  παιχνιδακι να παιζω online με τον κολλητο μου? δοκιμασαμε το unturned αλλα ηταν αρκετα παλουκι και μετα απο 2 ωρες το παρατησαμε 

Δημοσ.

κανα καλο φρεε  παιχνιδακι να παιζω online με τον κολλητο μου? δοκιμασαμε το unturned αλλα ηταν αρκετα παλουκι και μετα απο 2 ωρες το παρατησαμε 

βγηκε το lineage2 free

Δημοσ.

καλησπερα ξερει κανεις κανα game σε style city car driving? η eurotruck ?

To 18 Wheels of Steel έχει διάφορα παιχνίδια που μπορεί να σου αρέσουνε πάλι με νταλίκες.

Επίσης υπάρχει το Driving simulator.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...