vizolover Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ειμαστε δύο φίλοι και ψάχνουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε!!!θέλουμε f2p εύκολο στην εκμάθηση και χωρίς πολλά πολλά!!!δεν έχουμε καλά pc οπότε κάτι χωρίς πολλές απαιτησεις!!!δεν παίζουμε LoL smite tf2 και μάλλον όχι mmo και λοιπά παρακλάδια λόγο ότι είναι περίπλοκα!!!τι κοιτάμε????απλά κάτι διασκεδαστικό χωρίς πολλά πολλά Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App http://tagpro-chord.koalabeast.com/, battlefield heroes, έιναι λίγο pay2win Warsow Quake Live
chrislemG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 http://tagpro-chord.koalabeast.com/, battlefield heroes, έιναι λίγο pay2win εντάξει.. αν πάρεις 2 οπλάκια είσαι κομπλέ.. δηλαδή με 10-15€
GIOVINCO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Παιχνιδια που μου αρεσαν ολα τα Max Payne ολα τα GTA Borderlands 2 Portal 2 Limbo Mark of the Ninja ολα τα Bioshock Deus Ex Human Revolution Arkham Asylum Far Cry 3 Tomb Raider 2013 Ποιοτικα indie οπως το papers please και το super meat boy. Παιχνιδια που δεν με κρατησαν Skyrim Mass Effect 2 Dishonored Crysis (ολα) Battlefield 3 Diablo 3 COD Arkham City Watch Dogs το τελευταιο Hitman ιστοριες οπως Walking Dead και Wolf δλδ : δεν τρελαινομαι για FPS. Πρεπει να ειναι πολυ ιδιεταιρο ατμοσφαιρικα (οπως Deus Ex και Borderlands) βαριεμαι ελεεινα τους διαλογους (Mass Effect) βαριεμαι τις μεγαλες αποστασεις χωρις αμαξι (και μαλιστα με καλο χειρισμο) (Arkham City) δεν μου αρεσουν παλιας εποχης μαχες με σπαθια κλπ δεν μπορω να βλεπω ασχημα animation μου αρεσουν πολυ συγχρονης εποχης ατμοσφαιρικα παιχνιδια με καλο τεχνικο τομεα (animation κλπ) ΑΝ καποιος μπορει να καταλαβει το γουστο μου ας προτεινει κανενα παιχνιδακι που μπορει να μου εχει ξεφυγει. Και αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει για ΠΟΙΟΥΣ λογους ΠΡΕΠΕΙ να δωσω δευτερη ευκαιρια στο Mass Effect ή στο Fallout 3...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 ΦΙΛΕ ΜΟΥ MUST PLAY ειναι DEAD SPACE 1,2,3 (αν δεν τα εχεις ηδη παιξει, ειναι τρομερά παιχνιδάκια) Και δωσε στο CITY 2η ευκαιρία.
padelis71992 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας για κάποιο παιχνιδάκι.Θέλω κάτι σε καλό στορυ που να με κρατήσει για τις μέρες που μείνανε για να φύγω διακοπές. Δε θέλω κάτι περίπλοκο που να θέλει πολύ χρόνο. Ξέρω έχω αφήσει παιχνιδάρες όπως witcher, dark souls. Έβαλα το the witcher αλλά είδα αυτά με τα potions τα φυτά και αυτά και δεν είμαι διατεθημένος για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή.Να πώ οτι έχω δυσκολευτεί να βρώ παιχνίδι το τελευταίο καιρό γιατί τίποτα δε με ενθουσιάζει. Τα τελευταία που έχω παίξει που με κράτησαν είναι metro last light, tomb raider, max payne, και ήμουν φαν των assassins creed αλλά με κούρασαν. Επίσης βαρέθηκα τα multi που εχω bf4, fifa 14, cod2 (ναι έπαιζα ακόμα)Αν έχετε κάτι καλο ρίχτε το.
GjokerR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας για κάποιο παιχνιδάκι. Θέλω κάτι σε καλό στορυ που να με κρατήσει για τις μέρες που μείνανε για να φύγω διακοπές. Δε θέλω κάτι περίπλοκο που να θέλει πολύ χρόνο. Ξέρω έχω αφήσει παιχνιδάρες όπως witcher, dark souls. Έβαλα το the witcher αλλά είδα αυτά με τα potions τα φυτά και αυτά και δεν είμαι διατεθημένος για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Να πώ οτι έχω δυσκολευτεί να βρώ παιχνίδι το τελευταίο καιρό γιατί τίποτα δε με ενθουσιάζει. Τα τελευταία που έχω παίξει που με κράτησαν είναι metro last light, tomb raider, max payne, και ήμουν φαν των assassins creed αλλά με κούρασαν. Επίσης βαρέθηκα τα multi που εχω bf4, fifa 14, cod2 (ναι έπαιζα ακόμα) Αν έχετε κάτι καλο ρίχτε το. Το Deus-Ex Human revolution και τα Bioshock έχουν ωραίο story
man of steel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας για κάποιο παιχνιδάκι. Θέλω κάτι σε καλό στορυ που να με κρατήσει για τις μέρες που μείνανε για να φύγω διακοπές. Δε θέλω κάτι περίπλοκο που να θέλει πολύ χρόνο. Ξέρω έχω αφήσει παιχνιδάρες όπως witcher, dark souls. Έβαλα το the witcher αλλά είδα αυτά με τα potions τα φυτά και αυτά και δεν είμαι διατεθημένος για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Να πώ οτι έχω δυσκολευτεί να βρώ παιχνίδι το τελευταίο καιρό γιατί τίποτα δε με ενθουσιάζει. Τα τελευταία που έχω παίξει που με κράτησαν είναι metro last light, tomb raider, max payne, και ήμουν φαν των assassins creed αλλά με κούρασαν. Επίσης βαρέθηκα τα multi που εχω bf4, fifa 14, cod2 (ναι έπαιζα ακόμα) Αν έχετε κάτι καλο ρίχτε το. Tomb raider 2013
padelis71992 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Tomb raider 2013 Το έχω παίξει και με κράτησε αυτό όπως είπα Το Deus-Ex Human revolution και τα Bioshock έχουν ωραίο story Για κάποιο λόγο δε με συγκινούν. Μ'αρέσει πιο πολύ να είναι κοντά στη πραγματικότητα το παιχνίδι και αν δεν είναι να είναι σε φάση metro, doom, half-life. Απο τα gameplay videos που είδα και τα 2 είναι λίγο έξω απο τη πραγματικότητα.
carrypizza Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 καλησπερα θελω κανα καλο ονλινε φρεε γκαμε γιατι καρκινιασα με τολολ (προτιμω να μην μοιαζει με diablo γιατ το εχω )
vizolover Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Unturned, survival on-line με γραφικά στύλ minecraft, το έχει στο steam.
pesis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 μαγκες πειτε μερικα παιχνιδακια ετσι με πολες αποστολες. και πολυ upgrade. πχ επαιξα dead island, fallout3 & vegas, skyrim, ολα τα GTA. far cry 3, AC ολα τα τερματισα. εμεινε κατι αλλο πειτε κατι ετσι να μην τελειονει γρηγορα. να εχει καλα γραφικα και πολυ συμαντηκο να υποστηριζει Χβοχ gamepad. ευχαριστω πολυ!
Federacion Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Έχεις παίξει καθόλου Witcher 2; Υποστηρίζει άριστα και απο την αρχή XBOX360 pad. 2
AlienTechGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Κάνα FPS online (free) ή κάποιο με καλό story (Last of Us ένα πράγμα ) υπάρχει για PC;;
wazzaa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Για Online δεν ξέρω κάποιο(βασικά ξέρω πολλά αλλά είναι λίγο δύσκολα το "καθαρό" Free... για αυτό ας πάμε σε καλό story offline.Bioshock Infinite έχεις παίξει???Fall Out: New Vegas??Γενικώς καλά story δεν έχω παίξει σε FPS παιχνίδια. Αυτή είναι η αλήθεια.
AlienTechGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Για Online δεν ξέρω κάποιο(βασικά ξέρω πολλά αλλά είναι λίγο δύσκολα το "καθαρό" Free... για αυτό ας πάμε σε καλό story offline. Bioshock Infinite έχεις παίξει??? Fall Out: New Vegas?? Γενικώς καλά story δεν έχω παίξει σε FPS παιχνίδια. Αυτή είναι η αλήθεια. Τσουκ ακόμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα