Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαστε δύο φίλοι και ψάχνουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε!!!θέλουμε f2p εύκολο στην εκμάθηση και χωρίς πολλά πολλά!!!δεν έχουμε καλά pc οπότε κάτι χωρίς πολλές απαιτησεις!!!δεν παίζουμε LoL smite tf2 και μάλλον όχι mmo και λοιπά παρακλάδια λόγο ότι είναι περίπλοκα!!!τι κοιτάμε????απλά κάτι διασκεδαστικό χωρίς πολλά πολλά

Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App

http://tagpro-chord.koalabeast.com/,

battlefield heroes, έιναι λίγο pay2win

Warsow

Quake Live

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιχνιδια που μου αρεσαν

ολα τα Max Payne

ολα τα GTA

Borderlands 2

Portal 2

Limbo

Mark of the Ninja

ολα τα Bioshock

Deus Ex Human Revolution

Arkham Asylum

Far Cry 3

Tomb Raider 2013

Ποιοτικα indie οπως το papers please και το super meat boy.

Παιχνιδια που δεν με κρατησαν

Skyrim

Mass Effect 2

Dishonored

Crysis (ολα)

Battlefield 3

Diablo 3

COD

Arkham City

Watch Dogs

το τελευταιο Hitman

ιστοριες οπως Walking Dead και Wolf

δλδ : δεν τρελαινομαι για FPS. Πρεπει να ειναι πολυ ιδιεταιρο ατμοσφαιρικα (οπως Deus Ex και Borderlands)

βαριεμαι ελεεινα τους διαλογους (Mass Effect)

βαριεμαι τις μεγαλες αποστασεις χωρις αμαξι (και μαλιστα με καλο χειρισμο) (Arkham City)

δεν μου αρεσουν παλιας εποχης μαχες με σπαθια κλπ

δεν μπορω να βλεπω ασχημα animation

μου αρεσουν πολυ συγχρονης εποχης ατμοσφαιρικα παιχνιδια με καλο τεχνικο τομεα (animation κλπ)

ΑΝ καποιος μπορει να καταλαβει το γουστο μου ας προτεινει κανενα παιχνιδακι που μπορει να μου εχει ξεφυγει.

Και αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει για ΠΟΙΟΥΣ λογους ΠΡΕΠΕΙ να δωσω δευτερη ευκαιρια στο Mass Effect ή στο Fallout 3...

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ MUST PLAY ειναι DEAD SPACE 1,2,3 (αν δεν τα εχεις ηδη παιξει, ειναι τρομερά παιχνιδάκια)

Και δωσε στο CITY 2η ευκαιρία.

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας για κάποιο παιχνιδάκι.

Θέλω κάτι σε καλό στορυ που να με κρατήσει για τις μέρες που μείνανε για να φύγω διακοπές. Δε θέλω κάτι περίπλοκο που να θέλει πολύ χρόνο. Ξέρω έχω αφήσει παιχνιδάρες όπως witcher, dark souls. Έβαλα το the witcher αλλά είδα αυτά με τα potions τα φυτά και αυτά και δεν είμαι διατεθημένος για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή.

Να πώ οτι έχω δυσκολευτεί να βρώ παιχνίδι το τελευταίο καιρό γιατί τίποτα δε με ενθουσιάζει. Τα τελευταία που έχω παίξει που με κράτησαν είναι metro last light, tomb raider, max payne, και ήμουν φαν των assassins creed αλλά με κούρασαν. Επίσης βαρέθηκα τα multi που εχω bf4, fifa 14, cod2 (ναι έπαιζα ακόμα)

Αν έχετε κάτι καλο ρίχτε το.

Δημοσ.

Θέλω κάτι σε καλό στορυ που να με κρατήσει για τις μέρες που μείνανε για να φύγω διακοπές. Δε θέλω κάτι περίπλοκο που να θέλει πολύ χρόνο. Ξέρω έχω αφήσει παιχνιδάρες όπως witcher, dark souls. Έβαλα το the witcher αλλά είδα αυτά με τα potions τα φυτά και αυτά και δεν είμαι διατεθημένος για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή.

Να πώ οτι έχω δυσκολευτεί να βρώ παιχνίδι το τελευταίο καιρό γιατί τίποτα δε με ενθουσιάζει. Τα τελευταία που έχω παίξει που με κράτησαν είναι metro last light, tomb raider, max payne, και ήμουν φαν των assassins creed αλλά με κούρασαν. Επίσης βαρέθηκα τα multi που εχω bf4, fifa 14, cod2 (ναι έπαιζα ακόμα)

Το Deus-Ex Human revolution και τα Bioshock έχουν ωραίο story 

Δημοσ.

Tomb raider 2013

Δημοσ.

Tomb raider 2013

Το έχω παίξει και με κράτησε αυτό όπως είπα :)

Το Deus-Ex Human revolution και τα Bioshock έχουν ωραίο story 

Για κάποιο λόγο δε με συγκινούν. Μ'αρέσει πιο πολύ να είναι κοντά στη πραγματικότητα το παιχνίδι και αν δεν είναι να είναι σε φάση metro, doom, half-life. Απο τα gameplay videos που είδα και τα 2 είναι λίγο έξω απο τη πραγματικότητα.

Δημοσ.

καλησπερα θελω κανα καλο ονλινε φρεε γκαμε γιατι καρκινιασα με τολολ (προτιμω να μην μοιαζει με diablo γιατ το εχω :P)

Δημοσ.

μαγκες πειτε μερικα παιχνιδακια ετσι με πολες αποστολες. και πολυ upgrade. πχ επαιξα dead island, fallout3 & vegas, skyrim, ολα τα GTA. far cry 3, AC ολα τα τερματισα. εμεινε κατι αλλο πειτε κατι ετσι να μην τελειονει γρηγορα. να εχει καλα γραφικα και πολυ συμαντηκο να υποστηριζει Χβοχ gamepad. ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Για Online δεν ξέρω κάποιο(βασικά ξέρω πολλά αλλά είναι λίγο δύσκολα το "καθαρό" Free... για αυτό ας πάμε σε καλό story offline.

Bioshock Infinite έχεις παίξει???
Fall Out: New Vegas??

Γενικώς καλά story δεν έχω παίξει σε FPS παιχνίδια. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δημοσ.

Για Online δεν ξέρω κάποιο(βασικά ξέρω πολλά αλλά είναι λίγο δύσκολα το "καθαρό" Free... για αυτό ας πάμε σε καλό story offline.

Bioshock Infinite έχεις παίξει???

Fall Out: New Vegas??

Γενικώς καλά story δεν έχω παίξει σε FPS παιχνίδια. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τσουκ ακόμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...