Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 πλατφορμα τυπου LIMBO ή Pid υπαρχει, ηταν ευχαριστη εκπληξη και τα 2 παιχνιδακια
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 πλατφορμα τυπου LIMBO ή Pid υπαρχει, ηταν ευχαριστη εκπληξη και τα 2 παιχνιδακια Μπόλικα θα έλεγα, αν και προφανώς άλλα αρκετά κοντά και άλλα κάπως πιο ιδιαίτερα με το δικό τους τρόπο. Ρίξε μια ματιά στο The Swapper, Vessel, Unmechanical, The Misadventures of P.B. Winterbottom, The Bridge, Braid, ίιισως και Waking Mars. 1
GIOVINCO Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 + Mark of the Ninja και Super Meat Boy. Ξερω οτι ειναι stealth και survival και οχι με γριφους οπως το Limbo, αλλα αφου σου αρεσε αυτο θα σου αρεσουν 99% και αυτα. Pid κοιτα να δεις πως βρισκεις απο το πουθενα ενα καινουριο τυπου Limbo παιχνιδι για το οποιο δεν ειχες ιδεα........
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Να προσθεσω Trine 2 κ Violett Ομορφα παιχνιδια κ τα 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Και το Deadlight (αν και έχει μερικές φορές λίγο εκνευριστικό platforming τύπου κλασσικού Prince of Persia) είναι κάπως κοντά σε ύφος.
Tobajara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θα ανέφερα και το Nihilumbra σαν puzzle platformer αλλά μόνο για το challenge mode, το campaign του είναι απαράδεκτο. Έχει όμως έξυπνο μηχανισμό και αρκετή δημιουργικότητα στις έξτρα πίστες. Τώρα, αν εννοείς να μοιάζουν στην ατμόσφαιρα, αλλάζει κάπως το πράγμα.
DoukiMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εχετε να προτεινετε κανα καλο παιχνιδακι multiplayer εκτος απο το λολ για να περναω τον χρονο μου?
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εχετε να προτεινετε κανα καλο παιχνιδακι multiplayer εκτος απο το λολ για να περναω τον χρονο μου? Πες μας κ τι ειδος though
DoukiMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πες μας κ τι ειδος though οτιδηποτε απλα να ειναι κατι ωραιο
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μια γρηγορη λιστα απο free games που νομιζω οτι δεν ειναι p2win κ παλευονται στα να τα παιξεις τουλαχιστον για λιγο Mobas LoL εχεις παιξεις Dota 2 Smite Infinite Crisis MMORPG Neverwinter Tera Rift C9 Aion (?) FPS PlanetSide 2 Warface BlackLight Retribution TF2 Loadout Warframe Misc Hearthstone World of Tanks / War Thunder The Mighty Quest for Epic Loot Path of Exile Σιγουρα καποια ξεχναω Δες κ την free λιστα του Steam 4
Rib21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ειμαστε δύο φίλοι και ψάχνουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε!!!θέλουμε f2p εύκολο στην εκμάθηση και χωρίς πολλά πολλά!!!δεν έχουμε καλά pc οπότε κάτι χωρίς πολλές απαιτησεις!!!δεν παίζουμε LoL smite tf2 και μάλλον όχι mmo και λοιπά παρακλάδια λόγο ότι είναι περίπλοκα!!!τι κοιτάμε????απλά κάτι διασκεδαστικό χωρίς πολλά πολλά Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App
chrislemG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ψάχνω να αγοράσω κανα open world racing παιχνίδι αλλά θέλω να τα βρω όλα που υπάρχουν και να τα κοιτάξω, απο το 2013+.. μέχρι τώρα έχω βρει need for speed, the crew, forza.. τίποτ'άλλο;
wazzaa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ψάχνω να αγοράσω κανα open world racing παιχνίδι αλλά θέλω να τα βρω όλα που υπάρχουν και να τα κοιτάξω, απο το 2013+.. μέχρι τώρα έχω βρει need for speed, the crew, forza.. τίποτ'άλλο; Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο για το Crew της Ubisoft. Ανοιχτού κόσμου και online.
chrislemG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο για το Crew της Ubisoft. Ανοιχτού κόσμου και online. και εγώ αυτό έλεγα αλλά είδα όταν χρυπάς ένα αυτοκίνητο το μόνο που κάνει είναι να βγάζει σπίθες.. και πχ όταν χτυπάς ένα αμάξι πίσω στον κώλο δεν γυρνάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα