Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

πλατφορμα τυπου LIMBO ή Pid  υπαρχει, ηταν ευχαριστη εκπληξη και τα 2 παιχνιδακια

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

πλατφορμα τυπου LIMBO ή Pid  υπαρχει, ηταν ευχαριστη εκπληξη και τα 2 παιχνιδακια

Μπόλικα θα έλεγα, αν και προφανώς άλλα αρκετά κοντά και άλλα κάπως πιο ιδιαίτερα με το δικό τους τρόπο.

Ρίξε μια ματιά στο The Swapper, Vessel, Unmechanical, The Misadventures of P.B. Winterbottom, The Bridge, Braid, ίιισως και Waking Mars.

• Like 1
Δημοσ.

+ Mark of the Ninja και Super Meat Boy. Ξερω οτι ειναι stealth και survival και οχι με γριφους οπως το Limbo, αλλα αφου σου αρεσε αυτο θα σου αρεσουν 99% και αυτα.

Pid 

κοιτα να δεις πως βρισκεις απο το πουθενα ενα καινουριο τυπου Limbo παιχνιδι για το οποιο δεν ειχες ιδεα........

• Moderators
Δημοσ.

Και το Deadlight (αν και έχει μερικές φορές λίγο εκνευριστικό platforming τύπου κλασσικού Prince of Persia) είναι κάπως κοντά σε ύφος.

Δημοσ.

Θα ανέφερα και το Nihilumbra σαν puzzle platformer αλλά μόνο για το challenge mode, το campaign του είναι απαράδεκτο. Έχει όμως έξυπνο μηχανισμό και αρκετή δημιουργικότητα στις έξτρα πίστες.

Τώρα, αν εννοείς να μοιάζουν στην ατμόσφαιρα, αλλάζει κάπως το πράγμα.

Δημοσ.

Εχετε να προτεινετε κανα καλο παιχνιδακι multiplayer εκτος απο το λολ για να περναω τον χρονο μου?

Πες μας κ τι ειδος though

Δημοσ.

Μια γρηγορη λιστα απο free games που νομιζω οτι δεν ειναι p2win κ παλευονται στα να τα παιξεις τουλαχιστον για λιγο

Mobas

LoL εχεις παιξεις

Dota 2

Smite

Infinite Crisis

MMORPG

Neverwinter

Tera

Rift

C9

Aion (?)

FPS

PlanetSide 2

Warface

BlackLight Retribution

TF2

Loadout

Warframe 

Misc

Hearthstone

World of Tanks / War Thunder

The Mighty Quest for Epic Loot

Path of Exile

Σιγουρα καποια ξεχναω 

Δες κ την free λιστα του Steam

• Like 4
Δημοσ.

Ειμαστε δύο φίλοι και ψάχνουμε ένα παιχνίδι να παίξουμε!!!θέλουμε f2p εύκολο στην εκμάθηση και χωρίς πολλά πολλά!!!δεν έχουμε καλά pc οπότε κάτι χωρίς πολλές απαιτησεις!!!δεν παίζουμε LoL smite tf2 και μάλλον όχι mmo και λοιπά παρακλάδια λόγο ότι είναι περίπλοκα!!!τι κοιτάμε????απλά κάτι διασκεδαστικό χωρίς πολλά πολλά

Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω κανα open world racing παιχνίδι αλλά θέλω να τα βρω όλα που υπάρχουν και να τα κοιτάξω, απο το 2013+.. μέχρι τώρα έχω βρει need for speed, the crew, forza.. τίποτ'άλλο;

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω κανα open world racing παιχνίδι αλλά θέλω να τα βρω όλα που υπάρχουν και να τα κοιτάξω, απο το 2013+.. μέχρι τώρα έχω βρει need for speed, the crew, forza.. τίποτ'άλλο;

Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο για το Crew της Ubisoft. Ανοιχτού κόσμου και online.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο για το Crew της Ubisoft. Ανοιχτού κόσμου και online.

και εγώ αυτό έλεγα αλλά είδα όταν χρυπάς ένα αυτοκίνητο το μόνο που κάνει είναι να βγάζει σπίθες.. και πχ όταν χτυπάς ένα αμάξι πίσω στον κώλο δεν γυρνάει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...