naruto14 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Gjoker σε ενδιαφέρει μόνο co-op ή και single player?
GjokerR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Gjoker σε ενδιαφέρει μόνο co-op ή και single player? Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και για τα 2 Έχουμε και εκεί επιλογές.... Χμμμ... Το bioshock Infinite είναι καλό. Το Deus-Ex (αν και δεν είμαι φίλος τέτοιες χρονολογίας) To Skyrim το ξέρεις....(η κάμερα γυρνάει σε πρώτο προσώπου) Σε πιο θρίλερ είναι το dead Island που είναι πολύ καλό και με ωραίο Lvl Up system. Αυτά μου έρχονται... ΑΝ θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος (όπως ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα )μου λες..... Τα bioshock τα έχω στο πρόγραμμα (έχω ξεκινήσει απ το πρώτο) Το Deus-Ex έχω παίξει το τελευταίο αλλά ενώ έχω ακούσει καλά λόγια για τα προηγούμενα πιστεύω ότι θα ξενερώσω με τα γραφικά. Θέλω να είναι shooter κατά βάση (και όχι close combat όσο είναι τα elder scroll) Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να είναι horror. Κάτι με παρόμοια λογική όπως τα Borderlands
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και για τα 2 Τα bioshock τα έχω στο πρόγραμμα (έχω ξεκινήσει απ το πρώτο) Το Deus-Ex έχω παίξει το τελευταίο αλλά ενώ έχω ακούσει καλά λόγια για τα προηγούμενα πιστεύω ότι θα ξενερώσω με τα γραφικά. Θέλω να είναι shooter κατά βάση (και όχι close combat όσο είναι τα elder scroll) Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να είναι horror. Κάτι με παρόμοια λογική όπως τα Borderlands Μου ήρθε στο μυαλό το Bulletstorm. Ρίξτου μια ματιά. Θα σκεφτώ και τίποτα άλλο. 1
vizolover Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Vampire the masquerade: Bloodlines και System shock 2, μήπως;
carrypizza Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Θα ηθελα να μου προτεινετε κανα καλο online game εως 30 ευρω εγω σκευτομουν κανα wow η dayz
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Και γιατι να μην προτιμησεις τα δωρεαν? Ξεκινα ενα Path of exile και θα εισαι ετοιμος για οσο σκισιμο θελεις και γουσταρεις.
Liakos10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 τα δωρεαν προσπαθουν να βγαλουν λεφτα απο αλλα πραγματα τα οποια ομως συνηθως καταστρεφουν την ουσια του game. δεν εχω να προτεινω καποιο αλλα αν πηγαινα σε online θα την εψαχνα για επι πληρωμη.
carrypizza Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 το path of exiles το εχετε δοκιμασει? λεει τιποτα?
vizolover Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Θα ηθελα να μου προτεινετε κανα καλο online game εως 30 ευρω εγω σκευτομουν κανα wow η dayz Ρίξε μια ματιά και στο Rust αν σου αρέσουν τα survival.
Tmark Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κανένα παιχνίδι σαν το xcom enemy unknown Δες το Xenonauts.
Tobajara Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κανένα παιχνίδι σαν το xcom enemy unknown Επίσης τα Jagged Alliance (το Back in Action είναι το πιο πρόσφατο) και Banner Saga.
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Θα προσθέσω το πάρα πολύ καλό expedtionios conquistador.
zizu10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τελευταία μέρα εκπτώσεων στο steam και έχοντας κάτι λιγότερο από 5 ευρώ στο wallet θα ήθελα να αγοράσω ένα τελευταίο παιχνίδι και είμαι ανάμεσα σε Dragon Age Ultimate και Dark Souls. Ποιο από τα δύο μου προτείνετε να χτυπήσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα