Federacion Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Σίγουρα πολύ καλά το Skyrim που είναι και παιχνιδάρα. Επίσης το Tomb Raider και το Crysis 3.
Atallos1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μερικά ωραία παιχνιδάκια όχι πολύ παλιά , εθίστηκα με "upgrades" κλπ . Ακόμη και mini games όπως supermeatboy, hotline miami κλπ .. Weapon upgrades εννοεις? Δοκιμασε το Loadout . MMOFPS στο Steam με απειρους συνδυασμους για οπλα Γραφικα καρτουνιστικα στυλ TF2
ParhsG Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Επαιξα το tomb raider 4 που ειχα απωθημένο γιατι ηταν τοσο μεγαλο και ποτε δε τελειώσα. Επισης και το tomb raider 2013 και το anniversary που ειχε ενα σωρο bugs. Επισης και metro 2033 + last light. Δοκιμασα και το COD ghosts αλλα δε μου αρεσε σε σχεση με τα παλαια COD που ειχα παιξει. Για αυτοκινητα σε φαση να τα αναβαθμιζεις κτλ ποιο υπάρχει πλεον; Γιατι για το nfs λεγεται οτι εχει "χαλασει". Επισης θέλω καποιο game μήπως skyrim ; που να αργει να τελειώσει.
kataramenos32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Παίδες το rome total war 2 αξίζει; Τι έχει παίξει κανείς;
wazzaa Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κοίτα φίλε εγώ το έπαιξα αλλά δεν με τρέλανε.....Βέβαια εγώ δεν είμαι του strategy.Έχει πολλές επιλογές (σε σχέση με το 1), πολύ ωραία γραφικά και επίσης έχει (όπως φαντάζομαι ξέρεις) τρεις ελληνικές φυλές.Άρα άμα είσαι φίλος αυτόν τον παιχνίδιών, να το παίξεις. (Ένας γνωστός μου που παίζει τα rome ξετραλάθηκε με το 2)
mngplus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δείτε αυτά! Tomb Raider 2013, Hitman, Need for Speed Rivals, Rayman Origins & Legends, Elder Scrolls:Skyrim
LosPoulos93 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παίδες το rome total war 2 αξίζει; Τι έχει παίξει κανείς; Δεν πιστευω οτι αξιζει να το αγορασεις , για μενα το χειροτερο total war που εχει βγει 2
Sog96Ch Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μια πολυ γενικη ερωτηση ποια παιχνιδια θεωρειτε must play
Ntenteras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 skyrim, gta, battlefield, hitman, max payne, mafia, assasins creed, need for speed (ειδικα το most wanted) και τα παλια call of duty (το πολυ μεχρι το 6) και αλλα πολλα που μου διαφευγουν τωρα
Tmark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μια πολυ γενικη ερωτηση ποια παιχνιδια θεωρειτε must play Σε ποια κατηγορία? Μπορώ να σου πω σε RPG: Baldur's Gate 1-2 Fallout 1-2 The Elder Scrolls: Morrowind Planescape Torment Neverwinter Nights 1-2 Diablo 1-2
GjokerR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μια πολυ γενικη ερωτηση ποια παιχνιδια θεωρειτε must play FPS: Call of duty 4, Όλα τα Bioshock RPG: Fallout New Vegas, Deus ex Human Revolution RTS: C&C Red alert 2, C&C generals, Age of Mythology TBS: Rome total War, CivilisationV Stealth: Assassin's Creed, Thief deadly shadows, Mark of the Ninja(indie) CO-OP: Payday2
Federacion Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τι να πω ρε παιδιά με έχει ενθουσιάσει το tomb raider το τελευταίο και σιγά σιγά το τερματίζω. Τίποτε παρόμοιο που να παίζεται με gamepad; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
wazzaa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Το tomb raider είναι μια κατηγορία από μόνο του.Τι σου αρέσει ακριβώς??? Τα στυλ 3 person adventure??Μπορείς εννοείται να παίξεις μερικά καλά από τα παλιά...... (αγαπημένο το Legend)
Federacion Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω τερματίσει όλα τα προηγούμενα.. Μου αρέσει ακριβώς αυτό που λες απλά το tr έχει ατμόσφαιρα και κίνηση action και στόρι που δεν βρίσκεις εύκολα. Πχ καλό πολύ καλό και το Skyrim αλλά τόσο ανοιχτό που δυσκολεύομαι να επιλέξω τον δρόμο. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
wazzaa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Άλλα πολύ καλό τότε είναι το Uncharted. Είναι στο ίδιο στυλ πάνω κάτω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα