wazzaa Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 The walking dead season 1 την έχω τερματίσει χωρίς το dlc και μου άρεσε Εγώ ένα από τα παιχνίδια που θεωρώ σταθμό στην ιστορία μου ειναι το MAX PAYNE Ίσως το κορυφαίο σε θέμα πλοκής..... Δεν παίζονται. Ειδικά το δύο. Αν σε χαλάνε τα γραφικά παίξε μόνο το 3.
wazzaa Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Το 3 το έχω παίξει Θέλεις να σε πάρω στον λαιμό μου και να παίξεις το 2? Αντέχεις παλιά γραφικά??? Αν δεις gameplay και δεν σου αρέσει,τότε οκ. Πάντος ούτε εμένα μου άρεσαν όταν μου το είχανε δείξει αλλά τελικά ήτανε φοβερό όταν το έπαιξα. .. Παρόλαυτά. Σου αρέσουνε αυτά που βασίζονται σε ταινίες??? Αναφέρομαι στο godfather το 1!!! Προσοχή, όχι στο 2. Είναι πολύ καλό και αν σου άρεσε η πρώτη ταινίες,αξίζει...
pesis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 κανενα καλο αστειο παιδικο για 12χρονα με καλα γραφικα εχουμε να προτεινουμε? οπως crash bandicoot, rayman. να εχει φαση και γελιο για να μπορω να το παιζω και γω με τον κουνιαδακο μου
Atallos1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 To Legends of Rayman μου ερχεται αμεσως στο μυαλο Μετα πολυ ομορφα γραφικα εχει το Trine 2 , με γριφους παζλακια μαζι με action Στο ιδιο μοτιβο ειναι κ το Violett Και το Tales of Monkey Island εχει πλακιτσα 1
Udaba Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μερικά ωραία παιχνιδάκια όχι πολύ παλιά , εθίστηκα με "upgrades" κλπ . Ακόμη και mini games όπως supermeatboy, hotline miami κλπ ..
pesis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 To Legends of Rayman μου ερχεται αμεσως στο μυαλο Μετα πολυ ομορφα γραφικα εχει το Trine 2 , με γριφους παζλακια μαζι με action Στο ιδιο μοτιβο ειναι κ το Violett Και το Tales of Monkey Island εχει πλακιτσα φιλε οραιος εισαι ευχαριστω! το trine 2 μας κανει το rayman legends το λιωσαμε. τα αλα 2 ειναι λιγο δυσκολοτερα για τον σπορο. κατι αλλο εχουμε?
alex_000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ανοιχτή πρόταση σε όλους να αρχίσουν το hearthstone free2p trading card game από την blizzard. Το game γαμάει είναι στημένο εκπληκτικά και θα κολλήσει όποιος και να αρχίσει είτε έχει ξανασχοληθεί με trading card games σαν το magic the gathering είτε όχι http://us.battle.net/hearthstone/en/ δεν είναι τυχαίο τελικά που είναι 2ο - 3ο συνήθως σε λαό στο twitch.tv
vizolover Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μερικά ωραία παιχνιδάκια όχι πολύ παλιά , εθίστηκα με "upgrades" κλπ . Ακόμη και mini games όπως supermeatboy, hotline miami κλπ .. Bloody trapland, διασκεδαστικό, έχει multi player, αλλά και αρκετά δύσκολο.
Udaba Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Bloody trapland, διασκεδαστικό, έχει multi player, αλλά και αρκετά δύσκολο. Θέλω καλύτερα γραφικά :-)
greeneye Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αφου με απογοητευουν το ενα μετα το αλλο τα συγχρονα games πετυχα στο gog σε εκπτωση το "theme hospital" (του 1997...) βρηκα και HD mod και εχω βρει την υγεια μου. Απλα επειδη κοντευω να το τερματισω υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο simulation-time managment-organise" game ανεξαρτητου χρονιας ?? Περιμενω το τελευταιο simcity να πεσει η τιμη του, αλλα θα θελα κι αλλες επιλογες, ιδιως σε παλια games που στοχος δεν ηταν τα γραφικα αλλα το gameplay και το story. Transport tycoon! Ηταν τελειο για την εποχη του! Ειχε φαση να βλεπεις κατι χιλιαδες στη σταση να περιμενουν για λεωφορειο και τις πολεις να μεγαλωνουν! 1
GjokerR Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μερικά ωραία παιχνιδάκια όχι πολύ παλιά , εθίστηκα με "upgrades" κλπ . Ακόμη και mini games όπως supermeatboy, hotline miami κλπ .. Deus ex Human Revolution ?
pesis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 παιδες πειτε μερικα καινουρια παιχνιδια να υποστηριζουν 3d. πηρα 3Δ TV. και θελω να λιωσω λιγο με τα γυαλια.
vizolover Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Θέλω καλύτερα γραφικά :-) παιδες πειτε μερικα καινουρια παιχνιδια να υποστηριζουν 3d. πηρα 3Δ TV. και θελω να λιωσω λιγο με τα γυαλια. trine 2
pesis Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 μονο αυτο υπαρχει σε 3d? και hardcore να ειναι δεν με πειραζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα