Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου με απογοητευουν το ενα μετα το αλλο τα συγχρονα games πετυχα στο gog σε εκπτωση το "theme hospital" (του 1997...) βρηκα και HD mod και εχω βρει την υγεια μου. Απλα επειδη κοντευω να το τερματισω υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο simulation-time managment-organise" game ανεξαρτητου χρονιας ??

Περιμενω το τελευταιο simcity να πεσει η τιμη του, αλλα θα θελα κι αλλες επιλογες, ιδιως σε παλια games που στοχος δεν ηταν τα γραφικα αλλα το gameplay και το story.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά θέλω την βοήθεια σας πάλι ξέρετε κανένα εύκολο και όχι βαρύ παιχνίδι racing ή fps/action ....Υπόψιν να αναφέρω πως θα παίξω σε pentium 4 centrino laptop με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών intel

Δημοσ.

παιδιά θέλω την βοήθεια σας πάλι ξέρετε κανένα εύκολο και όχι βαρύ παιχνίδι racing ή fps/action ....Υπόψιν να αναφέρω πως θα παίξω σε pentium 4 centrino laptop με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών intel

Εγώ θα έβρισκα τo Underground 2 . Παλιό και διαχρονικό.....

Από fps με γραφικά τέτοια πιστεύω θα σηκώνεις το soldier of fortune...

Αν σου φαίνονται πολύ παλιά και τα σηκώνεις άνετα πες να προχωρήσουμε 2-3 χρόνια :P

Δημοσ.

Αφου με απογοητευουν το ενα μετα το αλλο τα συγχρονα games πετυχα στο gog σε εκπτωση το "theme hospital" (του 1997...) βρηκα και HD mod και εχω βρει την υγεια μου. Απλα επειδη κοντευω να το τερματισω υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο simulation-time managment-organise" game ανεξαρτητου χρονιας ??

Περιμενω το τελευταιο simcity να πεσει η τιμη του, αλλα θα θελα κι αλλες επιλογες, ιδιως σε παλια games που στοχος δεν ηταν τα γραφικα αλλα το gameplay και το story.

Οχι ακριβως στην ιδια φαση αλλα το ιδιο σκαλωτικο αν δεν το εχεις παιξει το Papers Please. Φοβερο

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο απο τα άλλα παιχνίδια της Bullfrog στο GOG.com, συγκεκριμένα το Theme Park ή κάποιο απο τα δύο Dungeon Keeper . Εναλλακτικά, δες κάποιο απο τα παλιότερα Tycoon games (προσωπικά θα πρότεινα είτε το RollerCoaster Tyccon ή το Railroad Tycoon 2) ή αν θες κάτι πιο πρόσφατο, το Game Dev Tycoon.

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα rpg με ωραία ιστορία στην οποία να μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις;

Εκτός από Witcher 2, Neverwinter Nights 2, Mass Effect, Dragon Age Origins, New Vegas; (Και εκτός των Elder Scrolls που είναι άλλου τύπου και είμαι φαν της σειράς)

Θέλω να είναι μετά το 2005 ωστε να βλέπεται οπτικά. Ρωτάω γιατί θέλω να παίξω κανα καλο πραγματικό rpg  και λέω μην μου ξεφεύγει κανένα πρόσφατο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...