mdr21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αφου με απογοητευουν το ενα μετα το αλλο τα συγχρονα games πετυχα στο gog σε εκπτωση το "theme hospital" (του 1997...) βρηκα και HD mod και εχω βρει την υγεια μου. Απλα επειδη κοντευω να το τερματισω υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο simulation-time managment-organise" game ανεξαρτητου χρονιας ?? Περιμενω το τελευταιο simcity να πεσει η τιμη του, αλλα θα θελα κι αλλες επιλογες, ιδιως σε παλια games που στοχος δεν ηταν τα γραφικα αλλα το gameplay και το story.
Tmark Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δες τα Tropico, το Caesar 3 και το Zeus and Poseidon. 1
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Νομιζω κ το προσφατο Banished ταιριαζει σε αυτο που ψαχνεις 1
sintalkas Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 παιδιά θέλω την βοήθεια σας πάλι ξέρετε κανένα εύκολο και όχι βαρύ παιχνίδι racing ή fps/action ....Υπόψιν να αναφέρω πως θα παίξω σε pentium 4 centrino laptop με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών intel
wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 παιδιά θέλω την βοήθεια σας πάλι ξέρετε κανένα εύκολο και όχι βαρύ παιχνίδι racing ή fps/action ....Υπόψιν να αναφέρω πως θα παίξω σε pentium 4 centrino laptop με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών intel Εγώ θα έβρισκα τo Underground 2 . Παλιό και διαχρονικό..... Από fps με γραφικά τέτοια πιστεύω θα σηκώνεις το soldier of fortune... Αν σου φαίνονται πολύ παλιά και τα σηκώνεις άνετα πες να προχωρήσουμε 2-3 χρόνια
GIOVINCO Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αφου με απογοητευουν το ενα μετα το αλλο τα συγχρονα games πετυχα στο gog σε εκπτωση το "theme hospital" (του 1997...) βρηκα και HD mod και εχω βρει την υγεια μου. Απλα επειδη κοντευω να το τερματισω υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο simulation-time managment-organise" game ανεξαρτητου χρονιας ?? Περιμενω το τελευταιο simcity να πεσει η τιμη του, αλλα θα θελα κι αλλες επιλογες, ιδιως σε παλια games που στοχος δεν ηταν τα γραφικα αλλα το gameplay και το story. Οχι ακριβως στην ιδια φαση αλλα το ιδιο σκαλωτικο αν δεν το εχεις παιξει το Papers Please. Φοβερο 1
Greygore Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αφου με απογοητευουν το ενα μετα το αλλο τα συγχρονα games πετυχα στο gog σε εκπτωση το "theme hospital" (του 1997...) βρηκα και HD mod και εχω βρει την υγεια μου. Απλα επειδη κοντευω να το τερματισω υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο simulation-time managment-organise" game ανεξαρτητου χρονιας ?? Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο απο τα άλλα παιχνίδια της Bullfrog στο GOG.com, συγκεκριμένα το Theme Park ή κάποιο απο τα δύο Dungeon Keeper . Εναλλακτικά, δες κάποιο απο τα παλιότερα Tycoon games (προσωπικά θα πρότεινα είτε το RollerCoaster Tyccon ή το Railroad Tycoon 2) ή αν θες κάτι πιο πρόσφατο, το Game Dev Tycoon. 1
Sog96Ch Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μπορειτε να μου προτεινετε παιχνιδια που να εχουν ωραια ιστορια/πλοκη.
Grey Warden Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Κανένα rpg με ωραία ιστορία στην οποία να μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις; Εκτός από Witcher 2, Neverwinter Nights 2, Mass Effect, Dragon Age Origins, New Vegas; (Και εκτός των Elder Scrolls που είναι άλλου τύπου και είμαι φαν της σειράς) Θέλω να είναι μετά το 2005 ωστε να βλέπεται οπτικά. Ρωτάω γιατί θέλω να παίξω κανα καλο πραγματικό rpg και λέω μην μου ξεφεύγει κανένα πρόσφατο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μπορειτε να μου προτεινετε παιχνιδια που να εχουν ωραια ιστορια/πλοκη.Mass Effect Trilogy.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ok, κάτι πιο συγκεκριμένο τότε: Σε τι είδος ψάχνεις;
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τριλογια Bioshock, Dishonoured, Deus Ex 3, Portal-Portal 2. Αυτα απο τα σχετικα "συγχρονα" παιχνιδια.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 the walking dead series?Wlf among us[φοβερο στορυ και τα 2].Αφου σαρεσε το mass efect θα σαρεσουν και αυτα.
Sog96Ch Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 The walking dead season 1 την έχω τερματίσει χωρίς το dlc και μου άρεσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα