SR20DET Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Παιδια τι παιχνίδι μου συστήνετε για να παιζω μέσω internet με έναν φίλο. κάτι σε strategy σκεφτομουν είτε action ακόμα και racing. κάτι που να παίζεται και αποκλειστικά απο 2 ατομα χωρις να το βαριομαστε.
evoracing Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Καλησπέρα... Ψάχνω κάποιο παιχνίδι που να είναι όσο ποιο κοντά στην πραγματικότητα με μηχανές. Όσο ποιο αληθινό (και στο οδήγημα) γίνεται... Υ.Γ.: Βέβαια να το σηκώνει έστω και στο low το PC της υπογραφής μου
micahel Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 moto gp 2013 http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=6372&game=MotoGP13&p_make=Intel&p_deriv=Core+2+Duo+E6300+1.86GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GT+240&ram=3&checkSubmit=#systemRequirements
evoracing Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Έγιναν κάποιες αλαγούλες στην υπογραφή που είχα ξεχάσει να κάνω... Πλέον παίζω σε 1920X1080....
wazzaa Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ένα που βγήκε τώρα είναι το MXGP.Δεν ξέρω αν σου αρέσουνε τέτοια με μηχανές.Παρόλ'αυτά στα Minimum ίσως να στο σηκώσει το pc σου με λίγη δυσκολία. Όχι όμως στα 1080p....Δες και μόνο σου.Αξίζει την προσπάθεια αν και επαναλαμβάνω ότι είναι δύσκολο να στο παίξει το Pc σου(αλλά ποτέ δεν ξέρεις )Requirements Site: 1 Site: 2
Tobajara Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Αν δεν ψάχνεις κάτι αυστηρά σε racing, συνιστώ το Trials: Evolution. Η φυσική του είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και είναι πολύ διασκεδαστικό. (βαριεστημένο λινκ) http://en.wikipedia.org/wiki/Trials_Evolution
Nick511 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 παιδια πειτε μου κανενα καλο παιχνιδι με 5 € στο steam
SOADNICK Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 παιδια πειτε μου κανενα καλο παιχνιδι με 5 € στο steam The Saboteur, δεν ειναι για steam, μιας και δεν υπαρχει στο steam, μονο origin, 5ε σε εκπτωση μεχρι τις 24/4 Το origin δεχεται και paysafe, αν ειναι αυτος ο λογος που ζητησες steam
ParhsG Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ποιο tomb Raider απ'όλα???Γιατί υπάρχουν αρκετά.... Εγώ τα έχω τερματίσει όλα εκτός του Anniversary. Αν μιλάς για το τελευταίο τότε θα σου πρότεινα και το Legend. Μέτρια γραφικά αλλά πολύ ωραίο Story και όμορφο ψάξιμο. Το Underworld είναι πολύ κάτω απο την θάλασσα και για αυτό δεν με τρέλανε. Όσο για τα ποιό παλιά,για γραφικά φαντάζομαι δεν θα τα έπαιζες.... Φαντάζομαι επίσης ότι το Guardian of light δεν είναι του στυλ σου αν και Tomb Raider(στυλ) Δεν μοιάζει όμως με τα άλλα. To TR 4 παντως ειναι ενα απο τα παιχνιδια που δε τερμάτισα ποτε
wazzaa Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 To TR 4 παντως ειναι ενα απο τα παιχνιδια που δε τερμάτισα ποτε Το έπεζες μικρός μάλλον.... Εγώ έχω τερματίσει τα περισσότερα tomb raider εκτός απο αυτά που ποτέ δεν ξεκίνησα.... 1
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παιδες ριξτε καμια ιδεα για το ποιο pc game αξιζει να παιξω. Εχω δει dark souls 2, darksiders 2, witcher 2 αλλα δεν εχω ιδεα ποιο αξιζει
paxara Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αν είσαι RPG άτομο, πάνε σε Dark Souls 2. Αν πάλι όχι.. για τι κατηγορία ψάχνεις;
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αν είσαι RPG άτομο, πάνε σε Dark Souls 2. Αν πάλι όχι.. για τι κατηγορία ψάχνεις; Ψαχνω κατι σε στυλ Skyrim το οποιο λιωνω ακομη αλλα εχω τελειωσει ολα τα ενδιαφερον quest.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ανοιχτου κοσμου αλλα να εχει ωραια ιστοριουλα και καλα γραφικα για να μην φαω ξενερα
Tmark Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ψαχνω κατι σε στυλ Skyrim το οποιο λιωνω ακομη αλλα εχω τελειωσει ολα τα ενδιαφερον quest.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ανοιχτου κοσμου αλλα να εχει ωραια ιστοριουλα και καλα γραφικα για να μην φαω ξενερα Δες το Risen 1.
Mpiftekis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ψαχνω κατι σε στυλ Skyrim το οποιο λιωνω ακομη αλλα εχω τελειωσει ολα τα ενδιαφερον quest.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ανοιχτου κοσμου αλλα να εχει ωραια ιστοριουλα και καλα γραφικα για να μην φαω ξενερα Witcher 2 και τα μυαλά στα κάγκελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα