Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα επιτέλους το καταλληλο νημα.. παιζω χρονια games αλλα η μεγαλη μου αγαπη ειναι τα fps και στυλ assassins creed/god of war. Λατρευω παιχνιδια δυσκολα και με δραση.. Τι προτείνετε σε αυτη την κλιμακα;

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρηκα επιτέλους το καταλληλο νημα.. παιζω χρονια games αλλα η μεγαλη μου αγαπη ειναι τα fps και στυλ assassins creed/god of war. Λατρευω παιχνιδια δυσκολα και με δραση.. Τι προτείνετε σε αυτη την κλιμακα;

"Παρόμοιο" με τα Assassin's Creed είναι τα Prince of Persia δεν έχουν τόσο roaming όσο τα AC αλλά έχουν τρομερό combat, συν κάποιους "γρίφους" (κυρίως τo TTT)

Για FPS δες: (πέρα από CoD/BF)

Metro 2033/Last Light

Far Cry

Crysis

ArmA 2/3

Operation Flashpoint

.

.

.

.

Team Fortress 2 :P

Δημοσ.

"Παρόμοιο" με τα Assassin's Creed είναι τα Prince of Persia δεν έχουν τόσο roaming όσο τα AC αλλά έχουν τρομερό combat, συν κάποιους "γρίφους" (κυρίως τo TTT)

Για FPS δες: (πέρα από CoD/BF)

Metro 2033/Last Light

Far Cry

Crysis

ArmA 2/3

Operation Flashpoint

.

.

.

.

Team Fortress 2 :P

Περα απο prince of persia υπαρχει κατι; Εχω τερματισει πολυ προσφατα και το tomb raider (παιχνιδαρα). 

Δημοσ.

Παιδιά είμαι σε αναζήτηση ενός καλού rpg! Είχα δοκιμάσει skyrim αλλά δεν μου άρεσε πολύ το στυλ action αλλά όχι όσο πρέπει για να παιχτεί με χειριστήριο. δεν το έλιωσα κιόλας αλλά αυτή την εντύπωση μου είχε δώσει. Οπότε ψάχνω ή καθαρό rpg ή action, που να μπορεί να παιχτεί με χειριστήριο δηλαδή και να έχει και πολλά στοιχεία rpg. Με το diablo 3 είχα θέμα με την εγκατάσταση οπότε τζίφος.
Να πω επίσης ότι θέλω να είναι σχετικά καινούριο (2010 και μετά )

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Ψάχνω παιχνίδι γρίφων + τρόμου και θα ήθελα αν ξέρετε κάποιο να μου προτείνετε..

Μου άρεσε πολύ το Amnesia : The dark descent αν έχετε παίξει.  (και το Scratches σε ίδιο στυλ περίπου)

Επίσης μου άρεσε το Mystery Case Files 13th Skull .

Δημοσ.

Χωρίς προσωπική εμπειρία με το παιχνίδι σου λέω outlast που είναι το ίδιο σκεπτικό με το amnesia και έχει αρκετά καλά reviews!!από εκεί και πέρα δεν ξέρω αλλα δεν είμαι του είδους

• Like 1
Δημοσ.

+1 για το Outlast, πολύ ωραίο παιχνίδι! Το μόνο κακό του είναι ότι είναι σχετικά εύκολο και σύντομο..

Επίσης το Amnesia έχει βγάλει Νο2 : A Machine for Pigs, που είναι ατμοσφαιρικό μεν κι έχει πολύ ωραία κείμενα και περιγραφές,  αλλά δεν είναι στα επίπεδα του 1ου ούτε ως σενάριο ούτε ως "φόβος"..μπορείς όμως να το δοκιμάσεις αν θες.(αν το 1ο είναι για 9 στα 10, το 2ο ειναι για  6,βαριά 7 π.χ., κατ' εμένα)

Αν δεν έχεις πρόβλημα να πας σε πιο παλιά παιχνίδια, τα Penumbra (είναι 3λογία) είναι σε αυτό το στυλ, που και πάλι το 1ο είναι φοβερό, το 2ο μέτριο, το 3ο δεν το'παιξα καν, έχει πάρει στα reviews κάτω κι από το 2ο.. :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδια προτεινετε κανενα παιχνιδι για pc να εχει μια περιπετεια με μπολικη πρασιναδα, θαλασσες κλπ.

οτι ναναι με  βαση αυτου

Δημοσ.

παιδια προτεινετε κανενα παιχνιδι για pc να εχει μια περιπετεια με μπολικη πρασιναδα, θαλασσες κλπ.

οτι ναναι με  βαση αυτου

Far Cry 3

Assassin's Creed IV

Ίσως και Just Cause 2?

Δημοσ.

Far Cry 3

Assassin's Creed IV

Ίσως και Just Cause 2?

ναι επρεπε να πω και ποια εχω παιξει. τα εχω λιωσει αυτα. οπως και το skyrim kai tombraider

Δημοσ.

Για πειτε πιο ειναι AC αξιζει..

Πριν στησω αυτο το pc σε παλιο δισκο εχω το Brotherhood (αν θυμαμαι καλα) το οποιο το 'χα παρατησει νομιζω καπου μεσα στο χαος του game..

Για προτεινετε..

Δημοσ.

Ίσως πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω ερώτηση σε παρόμοιο θέμα. Ενδεχομένως να μην αναζητώ κάτι απλό.

Puzzler, οποιαδήποτε είδους, για 3-4 παίκτες με Gamepads (είτε Co-op, είτε VS - δεν μας καίει).

Παίζει;

Κάντε Reply πάνω στο μήνυμά μου να το δω.

Δημοσ.

Περα απο prince of persia υπαρχει κατι; Εχω τερματισει πολυ προσφατα και το tomb raider (παιχνιδαρα). 

Ποιο tomb Raider απ'όλα???Γιατί υπάρχουν αρκετά.... Εγώ τα έχω τερματίσει όλα εκτός του Anniversary. Αν μιλάς για το τελευταίο τότε θα σου πρότεινα και το Legend. Μέτρια γραφικά αλλά πολύ ωραίο Story και όμορφο ψάξιμο.

Το Underworld είναι πολύ κάτω απο την θάλασσα και για αυτό δεν με τρέλανε. Όσο για τα ποιό παλιά,για γραφικά φαντάζομαι δεν θα τα έπαιζες....

Φαντάζομαι επίσης ότι το Guardian of light δεν είναι του στυλ σου αν και Tomb Raider(στυλ) Δεν μοιάζει όμως με τα άλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...