Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα το dirt το 3 από Humble σήμερα, δεν αναγνώριζε gamepad οπότε με το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να το κρίνω.

Το συμπάθησα πάντως. Να δούμε τι λεει multiplayer.

Επειδη ειμαι κολλημενος με τα controller Xbox360 - με εχει βολεψει απιστευτα και εχω αρκετα!!!!!

Τωρα στο προβλημα σου το Dirt εχει mapping στα πληκτρα ακομα και deadzone οποτε συμβουλη μου να βρεις ενα τροπο στο google ωστε να αναγνωριζει το οποιο χειριστηριο εχεις ως Xbox360 και αφου το κνεις αυτο μεσα απο το παιχνιδι τα ρυθμιζεις αναλόγως!!!!!

Εγω θα καω πρωτα ενα 15 ωρες και μετα θα κανω κανενα γυρω στο multi!!!!!

Κοιτα και το 4 δεν ειναι ασχημο, στα επιπεδα του 3 εινανι, απλα εχω την αισθηση οτι ειναι λιγο πιο true το 3.

το 3 εχει τον solberg χαχα!

και το 4 εχει κοσμο σε ολη τη διαδρομη σχεδον της ειδικης, ενω στο 3 εβλεπες σπανια.

παρε καποιο, να παιζουμε και multi, για ειναι λιγο ψωφια τα πραγματα.

Θα το χτυπησω το 4 σιγουρα αλλα οταν το βαλει σε προσφορα....

λ7 δεν υπαρχουν χααχα

wargasm & federation αμα το ψηνεται να κανουνε κανα γυρο το ιδιο username εχω με του φορουμ steam & origin!!!!

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

wargasm & federation αμα το ψηνεται να κανουνε κανα γυρο το ιδιο username εχω με του φορουμ steam & origin!!!!

ok, added!
Δημοσ.

Επειδη ειμαι κολλημενος με τα controller Xbox360 - με εχει βολεψει απιστευτα και εχω αρκετα!!!!!

Τωρα στο προβλημα σου το Dirt εχει mapping στα πληκτρα ακομα και deadzone οποτε συμβουλη μου να βρεις ενα τροπο στο google ωστε να αναγνωριζει το οποιο χειριστηριο εχεις ως Xbox360 και αφου το κνεις αυτο μεσα απο το παιχνιδι τα ρυθμιζεις αναλόγως!!!!!

Εγω θα καω πρωτα ενα 15 ωρες και μετα θα κανω κανενα γυρω στο multi!!!!!

Εχώ χειριστήριο xbox αλλά περιμένω το wireless receiver γιατί δεν το βλέπει αλλιώς το Pc.

To έχω παραγγείλει από ebay.

Θα γίνεις add με την πρώτη ευκαιρία.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά τελικά υπάρχει καλύτερο ή παρόμοιο παιχνίδι από την τριλογία Legacy  of Kain Soul Reaver?

(ατμόσφαιρα, μουσική, υπόθεση)

Δημοσ.

Παιδιά τελικά υπάρχει καλύτερο ή παρόμοιο παιχνίδι από την τριλογία Legacy  of Kain Soul Reaver?

(ατμόσφαιρα, μουσική, υπόθεση)

Όχι :)

Πραγματικά όχι, η σειρά σε θέματα χαρακτήρων και αφήγησης είναι ανυπέρβλητη. Σα gameplay θα μπορούσες να δεις τα Darksiders πάντως, αν και σεναριακά δεν έχουν σχέση.

EDIT - Τώρα είδα πως έγραψες τριλογία. Τα παιχνίδια είναι 5, με την παρακάτω σειρά κυκλοφορίας.

Blood Omen: Legacy of Kain

Legacy of Kain: Soul Reaver

Legacy of Kain: Soul Reaver 2

Legacy of Kain: Blood Omen 2

Legacy of Kain: Defiance

Αν δεν έχεις παίξει το πρώτο Blood Omen, που νομίζω έχει κυρηχτεί abandonware / freeware / οτιδήποτε, απλά δώσε μερικές πενταροδεκάρες, αγόρασέ το για να λύσεις προβλήματα συμβατότητας και ευχαριστήσου top down action. Είναι από τα κορυφαία παιχνίδια του PS1 αλλά η έκδοση για PC έτρεχε μόνο σε Windows 95 (αν και το community κυκλοφόρησε fixes για τα XP, για πιο μετά νομίζω πως υπάρχουν τρόποι να παίξει σε σύγχρονα λειτουργικά).

http://www.thelostworlds.net/HowTo/Running_Blood_Omen_on_Windows_XP_and_Vista.html

Με το Blood Omen 2 αξίζει να ασχοληθείς για σεναριακούς λόγους, είναι για μένα μακράν το πιο αδύναμο της σειράς από πολλές απόψεις. Ακόμα θυμάμαι το τραγικό animation στα cutscenes που κουνάγανε χέρια αριστερά - δεξιά λες και γνέθανε, και την άκυρη ποντικόφατσα του Kain.

Δημοσ.

Όχι :)

Πραγματικά όχι, η σειρά σε θέματα χαρακτήρων και αφήγησης είναι ανυπέρβλητη. Σα gameplay θα μπορούσες να δεις τα Darksiders πάντως, αν και σεναριακά δεν έχουν σχέση.

EDIT - Τώρα είδα πως έγραψες τριλογία. Τα παιχνίδια είναι 5, με την παρακάτω σειρά κυκλοφορίας.

Blood Omen: Legacy of Kain

Legacy of Kain: Soul Reaver

Legacy of Kain: Soul Reaver 2

Legacy of Kain: Blood Omen 2

Legacy of Kain: Defiance

Αν δεν έχεις παίξει το πρώτο Blood Omen, που νομίζω έχει κυρηχτεί abandonware / freeware / οτιδήποτε, απλά δώσε μερικές πενταροδεκάρες, αγόρασέ το για να λύσεις προβλήματα συμβατότητας και ευχαριστήσου top down action. Είναι από τα κορυφαία παιχνίδια του PS1 αλλά η έκδοση για PC έτρεχε μόνο σε Windows 95 (αν και το community κυκλοφόρησε fixes για τα XP, για πιο μετά νομίζω πως υπάρχουν τρόποι να παίξει σε σύγχρονα λειτουργικά).

http://www.thelostworlds.net/HowTo/Running_Blood_Omen_on_Windows_XP_and_Vista.html

Με το Blood Omen 2 αξίζει να ασχοληθείς για σεναριακούς λόγους, είναι για μένα μακράν το πιο αδύναμο της σειράς από πολλές απόψεις. Ακόμα θυμάμαι το τραγικό animation στα cutscenes που κουνάγανε χέρια αριστερά - δεξιά λες και γνέθανε, και την άκυρη ποντικόφατσα του Kain.

Μόλις (ξανα)τελείωσα το soul reaver 2 και πάω για defiance! Κρίμα πάντως. Όλα τα καινούρια παιχνίδια που βγαίνουν είναι μόνο γραφικά. Πάει το gameplay. Με εξαίρεση το Dragon Age, έχω να δω αξιόλογο παιχνίδι εδώ και 10 χρόνια. Θα δοκιμάσω τώρα το God of War του PS3 να δω τι λέει...

Δημοσ.

Φίλε μου, αυτή τη στιγμή πιστεύω πως το Dragon Nest είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις ειδικά αν είσαι Anime fan και σου αρέσουν τα Anime Graphs.. Αν σε ενδιαφέρει, έχουμε Ελληνική Guild στον EU... ;)

ενδιαφέρον , θα το δοκιμάσω και εγώ , είδα ότι έχει και tournaments ktl. μόνο το pvp με νοιάζει

Δημοσ.

Υπαρχει αλλο παιχνιδι παρομοιο με τα Mafia? (Θα προτιμουσα TPS και συγχρονο -καλα γραφικα-)

Το Sleeping Dogs αν και δεν το έχω παίξει πρέπει να είναι αρκετά κοντά σε αυτό που ζητάς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...