chillbill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ψαχνω καποιο diablo 3 clone που να αξιζει να παιξεις Προφανως κ εχω παιξει diablo κ Path of Exile αλλα ψαχνω κατι καινουριο Οχι απαραιτητα online , αλλα κατι που να θελει να κατσεις να ψαχτεις λιγο με το build σου κ να εχει ενα βαθμο δυσκολιας . Θα προτιμουσα να μην ειναι παλιο Εμένα πάλι ίσως έφταιγε το θέμα του επιπέδου δυσκολιας, είχα παίξει το Torchlight 2 στο normal, και μου φάνηκε γελοίο (συγκεκριμένα το τερμάτισα χωρίς να το καταλάβω, κυριολεκτικά..νόμιζα ότι θα έχει κάποιον που να καταλάβω ότι είναι boss στο τέλος, ενώ τον είχα ήδη φάει.. και όλους ως αυτόν, χαζεύοντας ταινία ταυτόχρονα..). Το Van Helsing μου φάνηκε χαλαρά καλύτερο από το Torchlight , αλλά το ξεκίνησα από την αρχή στο heroic, στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας, οπότε ίσως για αυτό..
sintalkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά κανένα εύκολο παιχνίδι και πολύ διασκεδαστικό γνωρίζετε δεν θέλω να αναλώνομαι σε saves και loads λόγω δύσκολων εχθρών
abdulah Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 κανα rpg ρε παιδια. παλιάς σχολής. αλλά καινούριο. όχι άξιον. υπάρχει;
sintalkas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 trine 1 και 2 το 1 το έχω τελειώσει στο normal νομίζω το 2 λέω να το ξαναρχίσω μιας και δεν το έχω τερματίσει ποτε
Zimbroghie Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Παιχνίδι σε ΕΣΣΔ(Σοβιετική Ένωση) φάση και τέτοια;
Tobajara Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να δεις το 1953: KGB Unleashed, που έκανε ένα σχετικό θόρυβο και φαίνεται πολύ καλό για το είδος του, και το Papers, Please που είναι εξομοιωτής...γραφειοκρατίας αλλά έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. http://store.steampowered.com/app/248490/ http://dukope.com/ Τώρα, αν ψάχνεις Β' Παγκόσμιο θα βρεις αρκετό πράμα σε RTS - TBS - FPS.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Xbox360 controller το καλυτερο απο ολα που εχω + οτι αναγνωριζει και σου λεει πχ πατα το Χ. + για ανταπτορα αν εχεις απο ps2. Θα το φερω εγω στα ισια του το θεμα, για racing παιχνιδι ψαχνομαι με το τέλειο χειρισμό των DiRT!!!!!!! n4s τα εχω αλλα δεν τα εχω παιξει πανω απο 2-3 ωρες το καθενα. Τα WRC by Milestone series τα εχει κανεις??? Στο Grid 2 μιας και ειναι της CM να ελπιζω τιποτα???
Federacion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Επαιξα και Grid αλλά τα μόνα ραλλάκια που με κρατήσανε ήταν το nfs underground και το nfs most wanted οπότε δεν ταιριάζουν μάλλον τα γούστα μας. Πάντως εδώ που τα λέμε αν βρεθεί ραλλάκι όπως είναι τα Gran Turismo αλλα σε pc θα ήταν μια ωραία αλλαγή.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Να το διορθώσω απο τα n4s δεν εχω παιξει τα 2 τελευταια... MW & Rivals, σταματησα να τα περνω στο Run μιας και δεν με τραβαει o χειρισμός και τα παραταω μετα απο 2-3 ωρες. Στα Dirt παλι εχω καει αλλα σταματησε στο Showdown η CM να τα βγαζει... ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω δοκιμασει Race Injection, Race07, GTR 1 + 2 αλλα αποτυχια... Federation το Forza Motorsport ειναι και γ@μω αλλα το κρατανε για τα Χbox
Federacion Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αυτό ναι, μάλιστα... το βλέπω το ζαχαρώνω αλλά δεν έρχεται, δυστυχώς..
wargasm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Φιλε εχω παιξει σχεδν τα παντα απο racing γενικα,απο τα colin mc ray, dirt, grid, nfs, wrc κτλ...με σειρα προτιμησεις, βαζω.1) dirt 1 colin mc ray.2) wrc 3 3) forza (για xbox)Αυτη την εποχη WRC 3 ΔΑΓΚΩΤΟ! ισως και 4, αλλα προτιμω το 3.
Federacion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πήρα το dirt το 3 από Humble σήμερα, δεν αναγνώριζε gamepad οπότε με το πληκτρολόγιο δεν μπορώ να το κρίνω. Το συμπάθησα πάντως. Να δούμε τι λεει multiplayer.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ναι το εχω στα υποψιν το WRC αν και στο Steam εχει μονο το 4. Οπως και το Dirt1 ειναι το μονο που μου λειπει απο την σειρα στο Steam. Χθες επαιξα και Ridge Racer αλλα μαπα το καρπουζι!!!!
wargasm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κοιτα και το 4 δεν ειναι ασχημο, στα επιπεδα του 3 εινανι, απλα εχω την αισθηση οτι ειναι λιγο πιο true το 3.το 3 εχει τον solberg χαχα!και το 4 εχει κοσμο σε ολη τη διαδρομη σχεδον της ειδικης, ενω στο 3 εβλεπες σπανια.παρε καποιο, να παιζουμε και multi, για ειναι λιγο ψωφια τα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα