Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι το Path of Exile ειναι παλιο? Μολις κυκλοφορησε το παιχνιδι. Επισης το παιχνιδι ειναι ο ορισμος του καρβουνου. Αν θες να ψαχνεσαι και να βγαζεις το XL για να μετρας αριθμους τοτε ειναι το καταλληλο παιχνιδι για εσενα. Αν σου αρεσει η ρουλετα με τα materials και το crafting/τζογος τοτε ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα για εσενα. Σε αυτο που ψαχνεις ειναι σιγουρα η καλυτερη δυνατη προταση. 

Απο εκει και περα υπαρχει το Torchlight 2 και το incredible adventures of Van Helsing σαν κατι προσφατο. Δεν γνωριζω κατι αλλο που υπαρχει.

Οχι παλιο δεν ειναι , εννοουσα οτι δεν θελω κατι τυπου Baldurs Gate σε "παλαιοτητα "

Αλλωστε το εχω παιξει απο οταν μπηκε σχεδον στη beta αλλα κατι με χαλαει χωρις να μπορω να προσδιορισω τι , ισως αυτη η επαναληψη στα acts που χαλαει το παιχνιδι κ η ελλειψη κατι να κανεις στο τελος

Το Torchlight δεν το εχω ακουμπησει καθολου , παντα ειχα την εντυπωση οτι εχει cartoonish γραφικα . Θα του ριξω αλλη μια ματια

Το αλλο που λες το πηρε το ματι μου στο steam , θα το τσεκαρω περισσοτερο

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψαχνω καποιο diablo 3 clone που να αξιζει να παιξεις

Προφανως κ εχω παιξει diablo κ Path of Exile αλλα ψαχνω κατι καινουριο

Οχι απαραιτητα online , αλλα κατι που να θελει να κατσεις να ψαχτεις λιγο με το build σου κ να εχει ενα βαθμο δυσκολιας . Θα προτιμουσα να μην ειναι παλιο

Τσέκαρε Torchlight 2 με Synergies mod.
Δημοσ.

Ψαχνω καποιο diablo 3 clone που να αξιζει να παιξεις

Προφανως κ εχω παιξει diablo κ Path of Exile αλλα ψαχνω κατι καινουριο

Οχι απαραιτητα online , αλλα κατι που να θελει να κατσεις να ψαχτεις λιγο με το build σου κ να εχει ενα βαθμο δυσκολιας . Θα προτιμουσα να μην ειναι παλιο

Το Van-μαπα μην το ακουμπήσεις καν είναι μέγιστη μπαρούφα. TL2 και απο μένα. PoE το μόνο που με χαλούσε πολύ είναι η κάμερα, το fov γενικότερα, πολύ ζουμαριστέ.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχωντας παιξει Borderlands 2 (στο top 10 μου και ποτε δεν ημουν τρελος fan των FPS) πιστευετε οτι αξιζει να ξεκινησω το 1 ή θα ξενερωσω λογω κατωτερων γραφικων τεχνικου τομεα κλπ?

Δημοσ.

Παιχνίδι τύπου business, tycoon ή κάτι τέτοιο αν μπορεί να μου πεις κανένας...

Προσωπικά αγαπημένα που θα πρότεινα (αν και κάπως παλιά) είναι τα Rollercoaster Tycoon, Railroad Tycoon 2, Theme Hospital, αν δεν τα έχεις παίξει είναι must. Απο πιο πρόσφατα το Game Dev Tycoon είναι αρκετά συμπαθητικό (αν και έχει ορισμένα μικρά προβλήματα, κυρίως πως πολλές έννοιες δεν εξηγούνται επαρκώς in-game). Αν και δεν το έχω παίξει ακόμα, το Prison Architect νομίζω είναι κοντά σε αυτό που ψάχνεις, ίσως κάποιος συμφορουμίτης που το έχει παίξει μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Εχωντας παιξει Borderlands 2 (στο top 10 μου και ποτε δεν ημουν τρελος fan των FPS) πιστευετε οτι αξιζει να ξεκινησω το 1 ή θα ξενερωσω λογω κατωτερων γραφικων τεχνικου τομεα κλπ?

Τα γραφικά δεν είναι τόσο "κατώτερα" απο αυτά του BL2, αλλά ίσως σου φανεί παράξενο και/ή ενοχλητικό το πόσο πιο... μικρό και περιορισμένο είναι το BL1. Συγκεκριμένα:

* Έχει μικρότερα health/shield pools (η lv.47 Siren μου στο πρώτο Borderlands έχει 720 health / 1920 shield, σε αντίθεση με το BL2, όπου απο τα 40+ ανεβάζεις αρκετές χιλιάδες health/shield)

* Κάνεις πολύ λιγότερο damage απο αυτό που ίσως συνήθισες (με αντιστάθμισμα πως και οι εχθροί είναι πιο εύκολοι απο τους αντίστοιχους του BL2)

* Πολλά απο τα gun brands (Jakobs, Atlas κ.τ.λ.) δεν έχουν τα χαρακτηριστικά που ίσως συνήθισες στο 2ο (για παράδειγμα, τα Tediore guns στο πρώτο παιχνίδι κάνουν κανονικό reload αντί να γίνονται αυτοσχέδιες χειροβομβίδες όταν αδειάσουν).

* Τα DLC του πρώτου απαιτούν απίστευτο grind (ακόμα και σε σύγκριση με αυτά του 2), χωρίς κάποιες ουσιαστικές ανταμοιβές.

* Το inventory space στο BL1 δίνεται με την ολοκλήρωση ορισμένων side-quest, και γενικά περιορίζεται απο την πρόοδο και το level του χαρακτήρα.

* Ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή που θα δεις, στο πρώτο Borderlands για να χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά οποιοδήποτε όπλο, πρέπει να ανεβάζεις το αντίστοιχο skill χρησιμοποιόντας το (π.χ. κάνοντας kills με sniper rifle ανεβαίνει το sniper skill, το οποίο σου δίνει κάποια bonus στο damage/accuracy με τον συγκεκριμένο τύπο όπλων), κάτι που είτε απαιτεί ώρες farming είτε σε περιορίζει στο να χρησιμοποιείς 1-2 τύπους όπλων αποκλειστικά.

* Πολλές μικρές αλλαγές που ίσως ξεχνάω, για παράδειγμα οι χαρακτήρες στο πρώτο BL τρέχουν ελαφρώς πιο αργά απο τους αντίστοιχους στο 2, τα περισσότερα side-quests γίνονται άνετα skip λόγω ψηλού character level, τα μενού είναι αρκετά πιο δύσχρηστα κ.ο.κ.

* Τα legendaries και pearlescent του πρώτου παιχνιδιού είναι αρκετά underpowered σε σύγκριση με ορισμένα purples (ένω στο BL2, τα περισσότερα high-level legendaries και ΟΛΑ τα pearlescent είναι καλύτερα).

Το πρώτο BL πάντως είναι καλό παιχνίδι και παίζεται άνετα, αλλά ίσως το βρείς δύσκολο να παίξεις αν έχεις συνηθίσει πολύ στο 2ο και τις βελτιώσεις που έχει κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά αγαπημένα που θα πρότεινα (αν και κάπως παλιά) είναι τα Rollercoaster Tycoon, Railroad Tycoon 2, Theme Hospital, αν δεν τα έχεις παίξει είναι must. Απο πιο πρόσφατα το Game Dev Tycoon είναι αρκετά συμπαθητικό (αν και έχει ορισμένα μικρά προβλήματα, κυρίως πως πολλές έννοιες δεν εξηγούνται επαρκώς in-game). Αν και δεν το έχω παίξει ακόμα, το Prison Architect νομίζω είναι κοντά σε αυτό που ψάχνεις, ίσως κάποιος συμφορουμίτης που το έχει παίξει μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Game Dev Tycoon τερματισμένο...Φάση είχε πέρασαν όμορφα 4-5 ώρες....Rollercoaster Tycoon το ίδιο...Θα δοκιμάσω τα άλλα!

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιο παιχνιδάκι φάρμας για PC όπως είναι το Farmville στο Facebook, αλλά να μην χρειάζεται να είμαι online σε κάποιο site;  

Δημοσ.

Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιο παιχνιδάκι φάρμας για PC όπως είναι το Farmville στο Facebook, αλλά να μην χρειάζεται να είμαι online σε κάποιο site;

Κάτι μου λέει πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις, αλλά δε χάνεις τίποτα να τα τσεκάρεις. Μπορεί και να σου αρέσουν.

Farming simulator

http://www.farming-simulator.com/

Sim Farm (παλιό αλλά πολύ καλό και είναι και abandonware, το κατεβάζεις νόμιμα και παίζεις, απλά δεν ξέρω αν χρειάζεται Dosbox)

http://www.abandonia.com/games/45/download/SimFarm.htm

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως δεν είναι αυτό που ψάχνεις, αλλά δε χάνεις τίποτα να τα τσεκάρεις. Μπορεί και να σου αρέσουν.

Farming simulator

http://www.farming-simulator.com/

Sim Farm (παλιό αλλά πολύ καλό και είναι και abandonware, το κατεβάζεις νόμιμα και παίζεις, απλά δεν ξέρω αν χρειάζεται Dosbox)

http://www.abandonia.com/games/45/download/SimFarm.htm

Το Farming simulator είναι πολύ ρεαλιστικό, κάτι σαν το Harvest moon αν το ξέρεις, η το Sim Farm που ανέφερες αλλά σε ποιο καινούργιο.
Δημοσ.

για πείτε ρε παιδιά κανένα εύκολο βιντεοπαιχνίδι δράσης αυτά που αναφέρατε τα περισσότερα τα έχω ήδη τελειώσει...

Δημοσ.

για πείτε ρε παιδιά κανένα εύκολο βιντεοπαιχνίδι δράσης αυτά που αναφέρατε τα περισσότερα τα έχω ήδη τελειώσει...

Rayman Origins είναι platform
Δημοσ.

Playboy:The Mansion λέω εγω τώρα :-)   Εύκολο δεν ήταν; :mrgreen:
Δημοσ.

Αυτη τη περιοδο εχω κολησει με first person stealth παιχνιδια.Γενικα ειμαι λατρης του stealth αλλα αυτο το καιρο δε ξερω πως,η ορεξη μου τραβαει αυτο το ειδος που προανεφερα.Μπορειτε να μου προτεινετε οποια πιστευετε οτι μπορει να μου αρεσουν;Παραθετω τη λιστα με αυτα που ηδη εχω παιξει.

Sniper Ghost warrior 1 & 2, θα τα λατρέψεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...