umbrella co. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό game για να παίξω ... δεν εχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών. Τα παίζω όλα αρκεί να είναι ωραία.Farm simulator 2013 GOTY. 2
direwolf Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό game για να παίξω ... δεν εχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών. Τα παίζω όλα αρκεί να είναι ωραία. http://www.excalibur-publishing.com/garbagetruck.htm εξομοιωτής σκουπιδιάρικου καντε το παιδικο σας ονειρο πραγματικοτητα παιχνιδαρα 1
Amakatzis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό game για να παίξω ... δεν εχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών. Τα παίζω όλα αρκεί να είναι ωραία. Total War:Rome 2...Total War:Shogun 2 Το Watchdogs είναι πάρα πολυ καλή επιλογή( βγαίνει 22 Νοεμβρίου..)
GIOVINCO Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό game για να παίξω ... δεν εχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών. Τα παίζω όλα αρκεί να είναι ωραία. http://uk.ign.com/games/reviews/pc?sortBy=score&sortOrder=desc
chillbill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κανένα καλό game για να παίξω ... δεν εχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένα είδη παιχνιδιών. Τα παίζω όλα αρκεί να είναι ωραία.Τώρα που θυμήθηκα, και Bioshock Infinite πολύ καλό!
nicoc89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 αυτό τον καιρό έχω βαρεθεί ελεεινά τα πάντα.έπαιζα μέχρι πρότινος guild wars 2 και αφού το σιχάθηκα είπα να παίξω wow (είχα 11 μέρες free) τελείωσαν όμως και φράγκα δεν παίζουν αυτή τη στιγμή για expansion + prepaidοπότε ψάχνω κάτι σε free.ψάχνω κάτι σε multiplayer (όχι μόνο mmorpg)τα moba όσο και να προσπάθησα να τα παίξω δε μου αρέσουντο tera αν και με τρέλαινε το gameplay του απο τη στιγμή που ανακοινώθηκε μετά απο 3-4 char @ lvl 30-35 το βαριέμαι να το βλέπωέβαλα να κατεβάσω dragons nest μιας και την τελευταία φορά που έπαιζα είχα capάρει level+ gear και βλέπω οτι βγήκε υλικό αλλα δεν ξέρω αν θα με κρατήσει .υπάρχει κάτι άλλο εκτός απο wow να παίξουμε ??..
balog13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 ψάχνω κάτι σε multiplayer (όχι μόνο mmorpg) τα moba όσο και να προσπάθησα να τα παίξω δε μου αρέσουν το tera αν και με τρέλαινε το gameplay του απο τη στιγμή που ανακοινώθηκε μετά απο 3-4 char @ lvl 30-35 το βαριέμαι να το βλέπω έβαλα να κατεβάσω dragons nest μιας και την τελευταία φορά που έπαιζα είχα capάρει level+ gear και βλέπω οτι βγήκε υλικό αλλα δεν ξέρω αν θα με κρατήσει . υπάρχει κάτι άλλο εκτός απο wow να παίξουμε ??.. Φίλε μου, αυτή τη στιγμή πιστεύω πως το Dragon Nest είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις ειδικά αν είσαι Anime fan και σου αρέσουν τα Anime Graphs.. Αν σε ενδιαφέρει, έχουμε Ελληνική Guild στον EU... 1
nicoc89 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Φίλε μου, αυτή τη στιγμή πιστεύω πως το Dragon Nest είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις ειδικά αν είσαι Anime fan και σου αρέσουν τα Anime Graphs.. Αν σε ενδιαφέρει, έχουμε Ελληνική Guild στον EU... ωραία! με ενδιαφέρει κ με το παραπάνω! που στέλνω pm?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα εχετε υπόψιν κανα παιχνιδι σαν το exclusive "The Last of Us" του Playstation 3;
Zapee995 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 εχετε υπόψιν κανα παιχνιδι σαν το exclusive "The Last of Us" του Playstation 3;Δυσκολο...Το παιχνιδι ειναι μοναδικο μαζι με κανα 2 αλλα επισης exclusives...Το μονο survival που μου ερχεται στο μυαλο και θα μπορουσες να πεις οτι μοιαζει ειναι το tomb raider που λογικα θα εχεις παιξει...Απο εκει και περα, playstation.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 εχετε υπόψιν κανα παιχνιδι σαν το exclusive "The Last of Us" του Playstation 3;metro last light
Sayan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 εχετε υπόψιν κανα παιχνιδι σαν το exclusive "The Last of Us" του Playstation 3;Παιξε το alan wake και σου υπογραφω οτι θα ζησεις ΤΗΝ εμπειρια. Παιχνιδια οπως το last of us & Alan wake θυμιζουν γιατι αξιζει κανεις να ασχολειται με το gaming
Tobajara Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 εχετε υπόψιν κανα παιχνιδι σαν το exclusive "The Last of Us" του Playstation 3;Walking Dead
Atallos1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ψαχνω καποιο diablo 3 clone που να αξιζει να παιξεις Προφανως κ εχω παιξει diablo κ Path of Exile αλλα ψαχνω κατι καινουριο Οχι απαραιτητα online , αλλα κατι που να θελει να κατσεις να ψαχτεις λιγο με το build σου κ να εχει ενα βαθμο δυσκολιας . Θα προτιμουσα να μην ειναι παλιο Thanks εκ των προτερων
ikaruga24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ψαχνω καποιο diablo 3 clone που να αξιζει να παιξεις Προφανως κ εχω παιξει diablo κ Path of Exile αλλα ψαχνω κατι καινουριο Οχι απαραιτητα online , αλλα κατι που να θελει να κατσεις να ψαχτεις λιγο με το build σου κ να εχει ενα βαθμο δυσκολιας . Θα προτιμουσα να μην ειναι παλιο Γιατι το Path of Exile ειναι παλιο? Μολις κυκλοφορησε το παιχνιδι. Επισης το παιχνιδι ειναι ο ορισμος του καρβουνου. Αν θες να ψαχνεσαι και να βγαζεις το XL για να μετρας αριθμους τοτε ειναι το καταλληλο παιχνιδι για εσενα. Αν σου αρεσει η ρουλετα με τα materials και το crafting/τζογος τοτε ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα για εσενα. Σε αυτο που ψαχνεις ειναι σιγουρα η καλυτερη δυνατη προταση. Απο εκει και περα υπαρχει το Torchlight 2 και το incredible adventures of Van Helsing σαν κατι προσφατο. Δεν γνωριζω κατι αλλο που υπαρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα