SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πρώτον εισαι σε λάθος κατηγορία και 2ον και τα 2 εχουν online και παίζεις με αλλους 1
glxakias1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ....................... Καλά σου λέει ........!!!!! Εγώ ποιό να πάρω, θέλω να περνάω την ώρα μου παλία και τώρα έχω το ΜMW 2 ποίο να πάρω ??? θέλω να είναι σαν αυτό με τιτλουσ και τέτοια και να ειναι FULL σε κόσμο.
toavepa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 battlefield 3 μακραν καλυτερο απο ολα ta cod μετα απο mw2 kai bo
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν ρώτησες ποιο να πάρεις ρώτησες ποιο ειναι αυτο που παίζεις online και σου απάντησα και τα 2, τώρα συγκεκριμένα που ρωτάς θα έλεγα το black ops
ViktorasDem Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν ρώτησες ποιο να πάρεις ρώτησες ποιο ειναι αυτο που παίζεις online και σου απάντησα και τα 2, τώρα συγκεκριμένα που ρωτάς θα έλεγα το black ops Τι λέτε βρε παιδιά ... black ops 1 ? Για pc ουτε να το σκεφτεσαι το bops1 , οι servers εχουνε πολυ lag ... για pc παρε ή mw3 ή black ops 2 ..... 1
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Και το black ops 2 αλλα και το 1 εχει πολύ κόσμο ακομα στο online (για pc μιλάω παντα)
glxakias1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τι διαφορές έχουν αυτα τα δύο? MW3 -- ΒΟ 2
tolisk99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 ειναι διαφορετικοι τιτλοι. παρε mw3 αν θες ενα game με φυσιολογικα οπλα κλπ. αν θες να εχει κ ρομποτ κλπ παρε bo2 αλλα καλυτερα mw3 (γνωμη μου.) 1
toavepa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 καλυτερα mw3 το βο2 γεματο campers και τα opla ειναι.. 1
glxakias1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 +1 Σωστά τα λες φίλε μου αν ειναι να έχω και U.F.O δηλαδή ειναι σαν αυτο που εσπασα... το BO με ελικοπτεράκια και ρομποτακια με πυροβόλα, κατάλαβα... +1 MW3 Ευχαριστώ σε όλους γιατι έτσι κατάφερα να κάνω σωστή επιλογή για τον εαυτό μου.
Zarathustra88 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Το MW3 δεν έχει κόσμο όμως ρε παιδιά.Το BO2 έχει φανταστικό customization στις κλάσεις.Υπάρχει και η επιλογή να κάνεις λίγο υπομονή για το Ghosts.
karapro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχει κανενα καλο παιχνιδι που να οδηγας πλοιο εκτος απο το ship simulator extreme?
LongTom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχει κανενα καλο παιχνιδι που να οδηγας πλοιο εκτος απο το ship simulator extreme?Για πολιτικά πλοία δεν ξέρω. Για πολεμικά υπάρχουν πολλά(αν και παλιά): Age of sail(17-18os αιώνας) dangerous waters-sub command(σύγχρονο με πλοία/υποβρύχια) destroyer command(Β'ΠΠ) silent hunter III&IV(τα καλύτερα της σειράς). distant guns(Γενικά τέλη 19ο μέχρι Α'ΠΠ) και μετά είναι τα πιο γενικά όπως το sid meiers pirates,sea dogs και port royale που είναι συνδυασμός παιχνιδιών. Μην περιμένεις γραφικάρες ή γενικά νέα παιχνίδια.Το sim έχει ψιλοπεθάνει για τις Αμερικάνικες-ευρωπαϊκές εταιρίες. Βέβαια μπορείς να περιμένεις και τα MMOs των War thunder/world of ships.
karapro Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Για πολιτικά πλοία δεν ξέρω. Για πολεμικά υπάρχουν πολλά(αν και παλιά): Age of sail(17-18os αιώνας) dangerous waters-sub command(σύγχρονο με πλοία/υποβρύχια) destroyer command(Β'ΠΠ) silent hunter III&IV(τα καλύτερα της σειράς). distant guns(Γενικά τέλη 19ο μέχρι Α'ΠΠ) και μετά είναι τα πιο γενικά όπως το sid meiers pirates,sea dogs και port royale που είναι συνδυασμός παιχνιδιών. Μην περιμένεις γραφικάρες ή γενικά νέα παιχνίδια.Το sim έχει ψιλοπεθάνει για τις Αμερικάνικες-ευρωπαϊκές εταιρίες. Βέβαια μπορείς να περιμένεις και τα MMOs των War thunder/world of ships. οκ φιλε σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα