Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χτιζω το pc μου κ χρειάζομαι μερικές καλές επιλογές! Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι θα με διευκολύνετε πολυ!

NFS Most Wanted 2012, FarCry 3, Diablo 3, Bioshock Infinite, Metro: Last Light, Company of Heroes 2, The Witcher 1,2 και να ετοιμαζεσαι για το 3
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χτιζω το pc μου κ χρειάζομαι μερικές καλές επιλογές! Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι θα με διευκολύνετε πολυ!

Οτι ειπαν οι προλαλησαντες + crysis 2-3.
Δημοσ.

Δοκίμασε Tomb raider και Assassins Creed 3  B)
Δημοσ.

Το βάζω σε αυτό το νήμα, γιατί είναι ότι σχετικότερο βρήκα:

Ψάχνω να παίξω strategy το οποίο να έχει τη λογική build and expand σε στυλ AoE.

Δημοσ.

TS για δες το Unity of command (Turn based strategy αρχές-μέσα 20ου αιώνα).

LRoi θες νέο game ή παλιό?

• Like 1
Δημοσ.

Το βάζω σε αυτό το νήμα, γιατί είναι ότι σχετικότερο βρήκα:

Ψάχνω να παίξω strategy το οποίο να έχει τη λογική build and expand σε στυλ AoE.

Rise of Nations

• Like 1
Δημοσ.

Fifa pro nba

Γεια σας!! Ειμαι ανάμεσα στο FIFA και το Pro! Ποιο απο τα δυο προτείνεται;;

Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για τα games σχετικά με το NBA! Ποιο να επιλέξω; Ειμαι fan του NBA και αυτή θα ειναι η πρώτη μου επαφή με games σχετικά με NBA!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απο μπάσκετ το nba2k13 που υπάρχει τώρα και σύντομα το 14 που θα βγεί , προσωπικά αν και ειναι ειχα να παίξω χρόνια μπασκετάκι απο nba live δεν μπορώ να ξεκωλήσω ειναι πολύ καλο και ρεαλιστικό , τώρα απο ποδόσφαιρι εγω ειμαι fan του Pro αλλα έπαιξα και το καινούργιο fifa και ειναι αρκετά καλο + οτι οι ομάδες σχεδόν ολες εχουν τα δικαιώματα για φανέλες ονόματα κτλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...