vasilismartsis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τι σχέση έχει αυτό με το hardware??? Με μετέφεραν εγώ το έγραψα στα γενικά. Γίνεται να παίξω το warcraft online? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2012 από vasilismartsis
chiftakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά. Μπορείτε να προτείνετε κάποιο παραπλήσιο παιχνίδι με το tomb raider; Θέλω να παίξω κάποιο σχετικό παιχνίδι αλλά δεν θέλω να ψάχνω με τις ώρες...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Για πιο στο στυλ του, Indiana Jones and the Infernal Machine, όπως και Indiana Jones and the Emperor's Tomb. Παλιούτσικα.
cpttony Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα,θα ηθελα να με βγαλετε απο το διλημμα 1) sniper ghost warrior 2 ή ghost recon future soldier ξερω οτι ειναι διαφορετικου ειδους 2) το future soldier εχει αρκετα ατομα(πανω απο χιλια στο online) ,μιλαμε για pc, αν καποιος το εχει να μου πει τον ακριβη αριθμο ατομων 3)το ghost warrior 2 θα βγει στο vita Y.Γ αν γινοταν να δικαιολογησεταιτην απαντηση (future soldier or ghost warrior 2). ευαχαριστω για τον χρονο σας.
JP21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 On 28/12/2012 at 06:58, cpttony said: καλημερα,θα ηθελα να με βγαλετε απο το διλημμα 1) sniper ghost warrior 2 ή ghost recon future soldier ξερω οτι ειναι διαφορετικου ειδους 2) το future soldier εχει αρκετα ατομα(πανω απο χιλια στο online) ,μιλαμε για pc, αν καποιος το εχει να μου πει τον ακριβη αριθμο ατομων 3)το ghost warrior 2 θα βγει στο vita Y.Γ αν γινοταν να δικαιολογησεταιτην απαντηση (future soldier or ghost warrior 2). ευαχαριστω για τον χρονο σας. Φιλε Καλησπερα, εγω θα σου προτεινα το ghost recon για τους εξης λογους: 1o)Το ghost recon (οπως προανεφερες εχει) πολυ καλυτερο multiplayer. 2o)Στα γραφικα ειναι πολυ καλυτερο με διαφορα. 3ο)Δεν ξερω τι τυπος gamer εισαι αλλα το future soldier συνδυασει και πιστολοδι και τακτικη (αντιθετα θα ελεγα οτι δεν ισχυει αυτο και για το ghost warrior). 4o)Το ghost recon διαθετει πολλες επιλογες σε οτι αφορα το custom των οπλων (ειδικα online). 5ο)Αν καταλαβα καλα το ενα ειναι για PC και το αλλο για PS VITA---->PC>PSVITA 6o)Η τιμη του ειναι πολυ καλη.Μολις 15 ευρω!! Ελπιζω να σε βοηθησα... Αμα εχεις αλλες αποριες απλα πες τες!!
arxontas78 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 παιδια καλησπερα!ποιο παιχνιδι strategy να αγορασω για online απο pc?ευχαριστω
chriskal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 To league of legends einai poli wraio Sent from my iPod touch using Insomnia
zizu10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 To league of legends einai poli wraio Sent from my iPod touch using Insomnia Δεν το λες strategy... *δεν επιτρέπονται τα greeklish. @Arxontas Όταν εννοείς strategy σε ενδιαφέρουν και τα rts ή θές τα κλασσικά-old school??
ravage19 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Η σειρά Age of Empires είναι η αγαπημένη μου. Αλλά αυτό τον καιρό ειδικά αν ενδιαφέρεσε για κάτι competitive τότε starcraft 2 ή και age of empires 2 conquerors! Στείλε pm για το δεύτερο!
apateonas13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Παιδια προτεινετε μου καποιο καλο παιχνιδι με δραση,με οπλα,με αποστολες και τετια... ...Θυμαμαι επαιζε ο αδερφος μου ενα παιχνιδι σαν το San Andreas αλλα καλυτερα γραφικα και ηταν on-line και εκανες αποστολες και γυρω σου εβλεπες παιχτες που ηταν εκεινη την στιγμη on-line σας θυμιζει κατι απο την περιγραφη που εκανα;;;
Udaba Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 το APB Reload it μήπως λες;το APB Reload it μήπως λες; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα