kinq1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ψάχνω να αγοράσω παιχνίδι που να είναι style GTA και έτσι να κλέβεις και να κάνεις αποστολές.Από καινούργια δεν ξέρω κανένα, παλιότερα παιχνίδια στο στυλ είναι το mafia 1 & 2, true crime: streets of LA.
ex3Lmei Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ψάχνω να αγοράσω παιχνίδι που να είναι style GTA και έτσι να κλέβεις και να κάνεις αποστολές.Saints Row the third και τα κανεις ολα πουτ@ν@ !!!
kjtzemis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ψάχνω να αγοράσω παιχνίδι που να είναι style GTA και έτσι να κλέβεις και να κάνεις αποστολές.ενα ωραιο παιχνιδι ειναι το L.A. Noire!ειναι απο τους παραγωγους των GTA (Rockstar Games)!! δεν το εχω παιξει ομως πολυ ετσι ωστε να καταλαβω αν ειναι σαν το GTA δλδ να κλεβεις αμαξια κλπ!μια αποστολη εχω κανει και εισαι μπατσος απο εκει και περα δεν γνωριζω αν αλλαζουν οι ρολοι! παντως απο την ενδυμασια των ανθρωπων καταλαβαινεις οτι ειναι παλιας χρονολογιας αν θυμαμαι καλα γυρω στο 1950 και ειναι στο στυλ του mafia (Al Capone ενα πραμα )! αν θελεις κοιταξε κανα βιντεακι στο youtube να δεις αν σαρεσει!!
giorgos147 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ενα ωραιο παιχνιδι ειναι το L.A. Noire! Μετριότατο το L.A. Noire για μένα. Κοίταξε το Saints Row: The third.
Bourdoulas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ψάχνω να αγοράσω παιχνίδι που να είναι style GTA και έτσι να κλέβεις και να κάνεις αποστολές. Saints Row The Third και από μένα. Το LA Noire δεν μοιάζει τόσο στο GTA, όσο στο Getaway.
kostadinoglu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 παιχνίδι δράσης τύπου ¨God of war" παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανένα παιχνίδι για υπολογιστή τυπου "God of war";γιατί από ότι ξέρω το συγκεκριμένο βγαίνει από τη Sony μονο για playstation
Kotsosasd Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 πιστευω τα καλυτερα που του μοιαζουν ειναι το "prince of persia" και "kingdoms of amalur"
moldovan20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Darksiders και από εμένα + Warhammer 40K Space Marine
gianakakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μετριότατο το L.A. Noire για μένα.το L.A. Noire είναι περισσότερο παιχνίδι μυαλού γιατί είσαι αστυνομικός και ερευνάς εγκλήματα ,η πόλη είναι ανοιχτή με την έννοια ότι πας όπου θες όμως δεν έχει να κάνεις τίποτα πέρα από τις αποστολές(και λίγα άλλα πράγματα).Από ότι καταλαβαίνω εσύ θες περισσότερη δράση οπότε το L.A. δεν είναι για σένα (ένα πεζό να πατήσεις θα σου δώσει πρόστιμο).
kjtzemis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια σε ps2 "Prince Of Persia" (παλιες καλες εποχες)
MetalGearFan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανένα παιχνίδι για υπολογιστή τυπου "God of war"; γιατί από ότι ξέρω το συγκεκριμένο βγαίνει από τη Sony μονο για playstation Ότι ψίχουλα πετάν σαν ports από το ps.
Junior22 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ καλα παιχνιδια ειναι και τα shank και shank 2..αν και 2D ειναι πολυ ωραια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα