Iridium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Περιμένω και άλλες προτάσειςΚαι φυσικά το mafia 2.
Zimbroghie Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Και φυσικά το mafia 2. Mafia 2 τερματισμένο!
xanoumi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια... ενα παιχνιδακι ψαχνω για τον υπολογιστη που θα με συγκηνησει...ετσι οταν καθομαι να εχω κατι ν κανω!!! ειμαι ατομο γενικα που κολαω δυσκολα... αυτο που παιζω τωρα καιρο ειναι DOTA κυριως με ενδοαφερουν παιχνιδια ποθ μπλεκουν στο ιντερνετ, δεν ξερω κατα ποσο εχω ορεξη να μπλεξω με campaign, γενικα θελω κατι ευχαρηστω να περναει η ωρα μου και να μην ειναι τυπου Lineage για αυτο επαιζα DOTA επειδη το παιχνιδι δεν περνουσε την 1ωρα οταν βγουν τα καινουρια σκεφτομαι το call of duty να παρω που εχει και καλο online απ'οτι εχω παιξει... Αυτο που σκεφτομουν να παρω ηταν το driver το καινουριο, αλλα κατι με κολαει, ισως το οτι δεν με ενθουσιασε το ιντερνετ game που εχει, εχω μια κληση σε παιχνιδι με οπλα και τα σχετικα και μιλαμε για καινουριο παντα, θα αγορασω το cd οχι κατεβασμα και τα σχετικα συζητηση κανουμε παιδια καθε αποψη σωστη
xanoumi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 παιζει και ιντερνετ αυτο....κανονικα Multiplayer????
livewire Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε Γιόντα, θα πρότεινα να τσεκάρεις Team Fortress 2, είναι και free πλέον απ'οτι ακούω.
nodas_21greek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε χωρίς να γνωρίζω αν έχει online, αλλά για εγγυημένο κόλλημα, σου προτείνω borderlands edit: Αν θες κάτι διαφορετικό, ρίξε μια ματιά στα Trine, World of Goo, Machinarium, Super Meat Boy
giorgos147 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δε σε ενδιαφέρει τόσο το Online αν και έχει τέτοια δυνατότητα, δες το Minecraft.
ntouzieras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 αν σαρεσε το dota τοτε θα σου χιλιο αρεσει το league of legends, ριξε μια ματια, free ειναι http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4dafcf1f95979327867325 αν μπορεις κανε sign up μεσα απο το link που σου δινω να λειτουργησει ως referral
panosxry Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε Γιόντα, θα πρότεινα να τσεκάρεις Team Fortress 2, είναι και free πλέον απ'οτι ακούω. Επιβεβαιώνω, το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν (μόνη προυπόθεση free steam account) και είναι κορυφή!
xanoumi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι και καλα η καινουρια dota που εχει βγει....
ravage19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Σίγουρα league of legends θα πρότεινα κι εγώ!
St4lker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ε αν παίζεις DotA, εγώ θα σου πρότεινα το Heroes of Newerth που είναι και πιο κοντά στο ορίτζιναλ game.
Zimbroghie Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Ψάχνω να αγοράσω παιχνίδι που να είναι style GTA και έτσι να κλέβεις και να κάνεις αποστολές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα