d_gkal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 On 04/02/2020 at 11:25, kite26 said: Προτάσεις παιχνιδιών για pc Καλημέρα, θα ήθελα τις προτάσεις σας για τους εξής τύπους παιχνιδιών: Τιτλοι παραπλήσιοι στο Wolf Among Us. Choice matters δηλαδή παιχνίδια με ενδιαφερον σενάριο και πλοκή. Παιχνίδια για το διαστημα. Εξερεύνηση και management πιο πολύ, δεν με ενδιαφέρουν οι μάχες. Παιχνιδια ντετέκτιβ/αστυνομικά/γρίφων. Ενδεικτικά αναφέρω το Unheard, με ενδιαφέρει το replayability και η πρωτοτυπία. Επισης, δεν θα ήθελα να περιεχουν στοιχεια υπερβολικού horror, πολλα jumbscares κτλ. Life is strange 1/2 Επίσης δες το the walking Dead
MistoklaS26 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/2/2020 στις 11:25 ΠΜ, kite26 είπε Προτάσεις παιχνιδιών για pc Καλημέρα, θα ήθελα τις προτάσεις σας για τους εξής τύπους παιχνιδιών: Τιτλοι παραπλήσιοι στο Wolf Among Us. Choice matters δηλαδή παιχνίδια με ενδιαφερον σενάριο και πλοκή. Παιχνίδια για το διαστημα. Εξερεύνηση και management πιο πολύ, δεν με ενδιαφέρουν οι μάχες. Παιχνιδια ντετέκτιβ/αστυνομικά/γρίφων. Ενδεικτικά αναφέρω το Unheard, με ενδιαφέρει το replayability και η πρωτοτυπία. Επισης, δεν θα ήθελα να περιεχουν στοιχεια υπερβολικού horror, πολλα jumbscares κτλ. Εγω για choice matters/point and click παιχνιδι που παιζω τωρα και μου αρεσει πολυ (μιας και ειμαι μεγαλος φαν της telltale,αν και το συγκεκριμενο δεν ειναι αυτης της εταιρεία ) εχω να προτεινω το https://store.steampowered.com/app/234270/Ken_Folletts_The_Pillars_of_the_Earth/ ! Για replayability δεν ξερω και δεν νομιζω να εχει αν και δεν το εχω τερματισει ακομα! Το επομενο που θα παιξω οπως αναφερθηκε και πιο πανω ειναι το https://store.steampowered.com/app/287630/The_Council/ μιας και εχω ακουσει πολυ καλα λογια ! Επισης ψηφιζω και γω να να δεις και αλλα της telltale π.χ the walking dead (μιας και ξανα ειναι διαθεσιμα στο steam), batman. Αυτα τα λιγα απο μενα! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από MistoklaS26 2
kite26 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Ωραία σε ευχαριστώ. Το κακό είναι ότι ξεκίνησα με το καλύτερο παιχνίδι της Telltale. Δεν ξέρω, νομίζω το Wolf Among Us δεν μπορεί να το ξεπεράσει κανένα. Ωστόσο, θα δοκιμάσω τις προτάσεις και ίσως κάποιο να μου αρέσει. 1
MistoklaS26 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ισχυει οτι ειναι πολυ καλο το wolf. Για μενα τα αγαπημενα μου μιας και μου αρεσει και το story ειναι τα walking dead! Παντως και τα batman που τα τερματισα προσφατα, μου αρεσαν. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από MistoklaS26 1
gotheron2 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Καλησπερα στην παιδια,θα ηθελα να μου προτηνεται ενα η εστς και παραπανς παιχνιδια για να παιζω με την παρεα μου,ημαστε 4 ατομα,οι υπολογιστες ολοι σηκωνουν τα παντα,απλα λογο του ιου οπωσ ολοι μας ημαστε σπιτια μας και θελουμε να παιζουμε ενα παιχνιδι ολοι μαζι.Ευχαριστω!!
jerry banana Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, gotheron2 είπε Καλησπερα στην παιδια,θα ηθελα να μου προτηνεται ενα η εστς και παραπανς παιχνιδια για να παιζω με την παρεα μου,ημαστε 4 ατομα,οι υπολογιστες ολοι σηκωνουν τα παντα,απλα λογο του ιου οπωσ ολοι μας ημαστε σπιτια μας και θελουμε να παιζουμε ενα παιχνιδι ολοι μαζι.Ευχαριστω!! Dying Light 2,Zombie Army Dead War 4
EverythingYouBelieve Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 35 λεπτά πριν, gotheron2 είπε Καλησπερα στην παιδια,θα ηθελα να μου προτηνεται ενα η εστς και παραπανς παιχνιδια για να παιζω με την παρεα μου,ημαστε 4 ατομα,οι υπολογιστες ολοι σηκωνουν τα παντα,απλα λογο του ιου οπωσ ολοι μας ημαστε σπιτια μας και θελουμε να παιζουμε ενα παιχνιδι ολοι μαζι.Ευχαριστω!! Κάτι πιο εύθυμο, φουλ χαβαλετζίδικο και συνεργατικό (απαραιτήτως με controllers, για μένα, αλλά όχι και αναγκαστικά): Overcooked! 2 Έχει αρκετά DLC επίσης, κάποια δωρεάν, κάποια επί πληρωμή, όλα όμως αξίζουν.
tsabasid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Θα σου έλεγα και το overwatch να το έχεις στα υπόψιν, το teamwork και η επικοινωνία ανταμοίβονται πολύ σε αυτό το παιχνίδι, και το βρίσκεις αρκετά φθηνά πλέον, περί τα 15 ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Μια βοηθεια ρε παιδια, μιας και εχω κλειστει σπιτι οπως οι περισσοτεροι ψαχνω κανενα παιχνιδι αλλα εχω ψιλοχαθει. Εχω να παιξω σοβαρες ωρες απο εποχες ps3. Ψαχνω ενα παιχνιδι σε στυλ resistance και να μπορεις να παιξεις solo, δεν μου αρεσουν τα multiplayer. Επισης να πω οτι εχω λαπτοπ με ryzen οποτε παιχνιδι μεχρι το 2016, παραπανω δεν νομιζω να σηκωσει. Για πληροφορια αγορασα το Tom Clancy's Rainbow Six Siege αλλα ατυχης αγορα αφου ειναι μονο multiplayer. Ευχαριστω
jerry banana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, krakozia είπε Μια βοηθεια ρε παιδια, μιας και εχω κλειστει σπιτι οπως οι περισσοτεροι ψαχνω κανενα παιχνιδι αλλα εχω ψιλοχαθει. Εχω να παιξω σοβαρες ωρες απο εποχες ps3. Ψαχνω ενα παιχνιδι σε στυλ resistance και να μπορεις να παιξεις solo, δεν μου αρεσουν τα multiplayer. Επισης να πω οτι εχω λαπτοπ με ryzen οποτε παιχνιδι μεχρι το 2016, παραπανω δεν νομιζω να σηκωσει. Για πληροφορια αγορασα το Tom Duke Nukem 3D Clancy's Rainbow Six Siege αλλα ατυχης αγορα αφου ειναι μονο multiplayer. Ευχαριστω Wolfenstein: The New Order SOMA Bulletstorm bishock doom Duke Nukem 3D superhot Rising Storm 2: Vietnam - Spec Ops: The Line Dishonored Crysis 2 τα παιχνίδια halo που είναι εύκολα να τα τράξεις και βγήκαν remastered πρόσφατα . Half-Life 2 Εχω και πολλα αλλά το λαπτοπ μας μειωνει τις επιλογες.Στο crysis δεν θα εχεις θεμα.Επισης δες και το far cry 1-2 . Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από jerry banana
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Αν και έχω παίξει αρκετά παιχνίδια αυτην την περίοδο κυρίως fps , online κτλπ θα ήθελα τις προτάσεις σας για single player παιχνιδάκι ( ας έχει και online στοιχείο μέσα ) , το ξέρω οτι ειναι λίγο γενικό το single player campaign αλλα πείτε τις προτάσεις σας
tsabasid Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Πρόσφατα έπαιξα το nier automata, το βρήκα άκρως ιδιαίτερο και εξαιρετικό. 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Κάνεις marathon τα τέσσερα Batman Arkham games (Asylum, City, Origins, Knight). 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Κάτι σε Yakuza (0, kiwami 1, 2 ) ή το παλιότερο Sleeping Dogs. Επίσης εγώ κάνω pick up το Saboteur αυτές τις μέρες (συνδυασμός GΤΑ και Assassin's Creed, "early days" υλοποίηση βέβαια, στη εποχή του Β' Παγκοσμίου, στο Παρίσι). Ή τα Prototype (1 και 2) που ήταν αρκετά fun παιχνίδια. 1
tsabasid Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Prototype 1, τι μου θύμισες τώρα, θυμάμαι στο καινούριο μου λάπτοπ το 2009 το είχα λιώσει. Πολύ ευχάριστο παιχνίδι για πασατέμπο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα