Tzokal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) χαιρετώ την κοινότητα! Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας/έμπορος και σκέφτομαι να πάρω έναν υπολογιστή από το γερμανικό άμαζον: Μπορείτε να το δείτε εδώ (Σορρυ που είναι στα γερμανικά, εκεί το βρήκα) και τώρα η εξής ερώτηση: ένα branded σαν και αυτό με Windows 10 home άδεια θα με καλύψει για την επιχείρηση και τα λογιστικά μου ή το ΣΔΟΕ θα με κυνηγάει; Με λίγα λόγια, θα είμαι νόμιμος; Επισης, θα χρειαστεί παση θυσία να το αγοράσω με τιμολόγιο; ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Αλέκος Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από Tzokal
dpolal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 To τιμολόγιο, πάνω στο οποίο θα αναγράφεται η αγορά των windows είναι αυτό που πρέπει να παρουσιάσεις σε τυχόν έλεγχο. Δεν έχει τρομερή διαφορά η τιμή του από άλλες προτάσεις στον skroutz πάντως. https://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc/f/5989_561752_660221/AMD-Windows-10-SSD.html?order_by=pricevat&order_dir=asc 1
tanasen01 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δεν είμαι σίγουρος αν επιβάλλεται από την νομοθεσία η αγορά έκδοσης Windows Professional ή αν είσαι εντάξει με τη Home.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα