Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.
εφτιαξα ενα καινουριο pc με aorus x570 pro + amd ryzen 3900, ολα καλα ολα ωραια με τα ρευματα παιρνουν κανονικα ολα το pc ξεκιναει αλλα δεν εχω display ουτε απο το hdmi του m/b ουτε απο κανενα display port της καρτας γραφικων.
παιζει να ειναι το "κλασσικο" θεμα που θελει παλαιοτερο cpu η motherboard για να γινει update το bios και να δει τον 3900?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Από το HDMI του motherboard είναι λογικό να μην έχεις εικόνα, ο 3900 δεν έχει κύκλωμα γραφικών, δεν είναι APU.

Εικόνα πρέπει να πάρεις από την κάρτα γραφικών. BIOS δε χρειάζεσαι, τα X570 έχουν υποστήριξη για Ryzen 3000 series out of the box.

Πες μας ποια κάρτα γραφικών έχεις και τι εξόδους έχει. Δες αν έχεις συνδέσει την έξτρα τροφοδοσία  της κάρτας γραφικών.

Τσέκαρε και το debug led της μητρικής για να δεις σε ποιο σημείο του POST έχεις το πρόβλημα. Το led είναι χαμηλά ανάμεσα στις μνήμες και το chipset fan.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Sapphire rx 5700XT nitro+ SE

εχει 2 8πινα τα οποια εχουν συνδεθει κανονικα στο corsair και παιρνει ρευμα η καρτα κανονικα.

2 εξοδους hdmi και 2 εξοδους display port
debug led = 4 πολυ μικρα φωτακια που αναβουν κοκκινα και σε καποια στιγμη σβηνουν ολα????

αν εννοεις αυτο δεν αναβει κανενα κοκκινο led.

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ. Αν σβήνουν όλα σημαίνει ότι κάνει κανονικά εκκίνηση το σύστημα. Δοκίμασες και στα HDMI της κάρτας γραφικών;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TR-909 είπε

Για τον επεξεργαστή 99,99% το αποκλείω. Την κάρτα μπορείς να την δοκιμάσεις και κάπου αλλού?

δεν ειναι ευκολο αλλα μπορω να κανω το αντιστροφο να δοκιμασω αλλη καρτα στον δικο μου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, apostolisep3 είπε

ναι και στα 2 hdmi, και διαφορετικα καλωδια και αλλη οθονη τπτ.
DOA καρτα γραφικων η CPU παιζει?

Μπορείς να βαλεις μια φωτο απο το σύστημα να φαίνονται πως είναι τοποθετημένες οι μνήμες?

Δημοσ.

Παίδες λύθηκε το θέμα η κάρτα είναι DOA την έβαλα σε άλλους 2 υπολογιστές τπτ ενώ η μία κάρτα που έβαλα στο δικό μου έπαιξε κανονικά. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...