Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Σύντομα μπαίνω στα 17 χρόνια... Του παίρνω τα σωβρακα. Με αυτα που γράφεις κατά καιρούς φοβάμαι ότι ούτε χαρτομάντηλο δεν θα του πάρεις. 4 1 1
johnieXoX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, chrisxkar είπε Καπου χαθηκαμε,λεει οτι τον βαζουν να δουλεψει υπερωρια σε αλλο ποστο στην ιδια εταιρεια και λεω να διαβασει αν οριζει κατι τετοιο η συμβαση. δεν χαθήκαμε.. συμφωνώ μαζί σου.. την σύμβαση πρέπει να διαβάσει. ορίζει και τα πόστα, που λες εσύ, και συνήθως αναφέρει και για την αποκλειστικότητα στην εργασία..
chrisxkar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Σύντομα μπαίνω στα 17 χρόνια... Του παίρνω τα σωβρακα. 7 μικτους μισθους με προειδοποιηση 14 χωρις εντιτ ακυρο νομιζω οτι πλεον τερματιζει στους 12 μισθους αλλα πρεπει να το δεις Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από chrisxkar 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Σκεψου να είναι μέλος του φορουμ ο υπευθυνος. 1
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Καπου χαθηκαμε,λεει οτι τον βαζουν να δουλεψει υπερωρια σε αλλο ποστο στην ιδια εταιρεια και λεω να διαβασει αν οριζει κατι τετοιο η συμβαση. Αυτό λέω ναι ρε φίλε ευχαριστώ
chrisxkar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε δεν χαθήκαμε.. συμφωνώ μαζί σου.. την σύμβαση πρέπει να διαβάσει. ορίζει και τα πόστα, που λες εσύ, και συνήθως αναφέρει και για την αποκλειστικότητα στην εργασία.. αποκλειστικοτητα στην εταιρεια ειναι νομιμη μονο αν υπαρχει κονφλικτ σε ανταγωνιστικη
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, chrisxkar είπε αποκλειστικοτητα στην εταιρεια ειναι νομιμη μονο αν υπαρχει κονφλικτ σε ανταγωνιστικη Πες τα ελληνικά τι εννοείς; 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 48 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Ειναι νομιμο να σε βαλει να κανεις υπερωρια ,θεωρω πως αν φυγεις ετσι απο την δουλεια εχει δικαιωμα να σε απολυσει λογικα ειναι παραβιαση των ορων της συμβασης εργασιας οποτε δεν πρεπει να σου πληρωσει και αποζημειωση.Αλλα το αν υπαρχει καποιο παραθυρο για δευτερη εργασια δεν το ξερω η λογικη λεει πως δεν υπαρχει... Σουπερ απαραιτητος δεν ειναι κανενας σε αυτον τον κοσμο,και εμεις ειχαμε εναν που εβγαζε απιστευτο ογκο εργασιας διπλασιο απο τους υπολοιπους σχεδον,ζητησε αυξηση πηρε 100 ευρω πανω στους 9 μηνες ξαναλεει εγω θελω αυξηση αλλιως φευγω τον πουλο πηρε κατευθειαν και κοιτα να δεις που η δουλεια βγηκε και χωρις αυτον.... 49 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Ειναι νομιμο να σε βαλει να κανεις υπερωρια ,θεωρω πως αν φυγεις ετσι απο την δουλεια εχει δικαιωμα να σε απολυσει λογικα ειναι παραβιαση των ορων της συμβασης εργασιας οποτε δεν πρεπει να σου πληρωσει και αποζημειωση.Αλλα το αν υπαρχει καποιο παραθυρο για δευτερη εργασια δεν το ξερω η λογικη λεει πως δεν υπαρχει... Σουπερ απαραιτητος δεν ειναι κανενας σε αυτον τον κοσμο,και εμεις ειχαμε εναν που εβγαζε απιστευτο ογκο εργασιας διπλασιο απο τους υπολοιπους σχεδον,ζητησε αυξηση πηρε 100 ευρω πανω στους 9 μηνες ξαναλεει εγω θελω αυξηση αλλιως φευγω τον πουλο πηρε κατευθειαν και κοιτα να δεις που η δουλεια βγηκε και χωρις αυτον.... αν εισαι εργοδοτης εσυ πρεπει να παρεις πουλο οπως γραφεις,αν εισαι υπαλληλος να ξερεις οτι αυτος που απολυθηκε αργα η γρηγορα θα βρει νεα δουλεια οπου ο εργοδοτης του θα αναγνωρισει οτι βγαζει διπλασιο ογκο εργασιας απο τους συναδελφους του και θα του δωσει οχι 100 αλλα 200...
chrisxkar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Πες τα ελληνικά τι εννοείς; αν υπαρχει συγκρουση συμφεροντων δηλαδη αν δουλεψεις σε παρομοια εταιρεια στην οποια μπορεις να μεταβιβασεις πληροφοριες για την οργανωση η τιμες κοστη προμηθευτες της εταιρειας
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μάγκες βγάζω δουλειά για δέκα... Οδηγος, αποθήκη, παραγγελίες στο pc, ετοιμάζω δέματα, πάω στα ΚΤΕΛ. Δηλαδή τι ζήτησα; Απλώς να φεύγω στην ώρα μου γιατί κάνω δεύτερη δουλειά... Αυτός με. Αναγκάζει να κάνω δεύτερη δουλειά όμως. Μόλις τώρα, chrisxkar είπε αν υπαρχει συγκρουση συμφεροντων δηλαδη αν δουλεψεις σε παρομοια εταιρεια στην οποια μπορεις να μεταβιβασεις πληροφοριες για την οργανωση η τιμες κοστη προμηθευτες της εταιρειας Ναι με κυνηγάνε ήδη.... Με θέλουν από Αδαμιδη
chrisxkar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tzoyris7 είπε αν εισαι εργοδοτης εσυ πρεπει να παρεις πουλο οπως γραφεις,αν εισαι υπαλληλος να ξερεις οτι αυτος που απολυθηκε αργα η γρηγορα θα βρει νεα δουλεια οπου ο εργοδοτης του θα αναγνωρισει οτι βγαζει διπλασιο ογκο εργασιας απο τους συναδελφους του και θα του δωσει οχι 100 αλλα 200... ωπ να τος ο αναρχιας.Γιατι φιλε μου ξερεις τι μισθο επαιρνε?ξερεις αν ειχε τον υψηλοτερο και κατα ποσο υψηλοτερο?Ξερεις οτι ειναι παρανομο να εκβιαζεις σε περιοδο υψηλου φορτου?Το οτι ο εργοδοτης ειχε το δικαιωμα να του κανει μυνηση και διεφυγονται κερδη επειδη εφυγε χωρις προειδοποιηση?Επερνε περισσοτερα απο οσα παιζουν στην αγορα και δουλευε για να παρει περισσοτερα οκ δεκτο οταν δεν μπορουσε να τα παρει το γυρισε σε τουπε χωρις εμενα το πλοιο δεν παει και εκβιασμο οποτε ναι συνεχιζω τον πουλο 6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Μάγκες βγάζω δουλειά για δέκα... Οδηγος, αποθήκη, παραγγελίες στο pc, ετοιμάζω δέματα, πάω στα ΚΤΕΛ. Δηλαδή τι ζήτησα; Απλώς να φεύγω στην ώρα μου γιατί κάνω δεύτερη δουλειά... Αυτός με. Αναγκάζει να κάνω δεύτερη δουλειά όμως. Ναι με κυνηγάνε ήδη.... Με θέλουν από Αδαμιδη αν αυτην την στιγμη δουλευεις σε αντιπαλη εταιρεια δες αν το προβλεπει η συμβαση σου οτι δεν μπορεις και ειναι παραβιαση των ορων εργασιας σου.Αν οντως παραβιαζεις τους ορους εχει το δικαιωμα να σε απολυσει οποτε θα πρεπει να δεις πως να το χειριστεις Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από chrisxkar
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, chrisxkar είπε ωπ να τος ο αναρχιας.Γιατι φιλε μου ξερεις τι μισθο επαιρνε?ξερεις αν ειχε τον υψηλοτερο και κατα ποσο υψηλοτερο?Ξερεις οτι ειναι παρανομο να εκβιαζεις σε περιοδο υψηλου φορτου?Το οτι ο εργοδοτης ειχε το δικαιωμα να του κανει μυνηση και διεφυγονται κερδη επειδη εφυγε χωρις προειδοποιηση? αν αυτην την στιγμη δουλευεις σε αντιπαλη εταιρεια δες αν το προβλεπει η συμβαση σου οτι δεν μπορεις και ειναι παραβιαση των ορων εργασιας σου.Αν οντως παραβιαζεις τους ορους εχει το δικαιωμα να σε απολυσει οποτε θα πρεπει να δεις πως να το χειριστεις Οχι δεν είμαι σε αντιπαλη εταιρεια. Αρα αναγκαστικά κάθομαι υπερωρία; Καλλιτεχνική δουλειά κάνω δεύτερη... Καμία σχέση.
zx1234r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Με τέτοιο μυαλό δεν σε βλέπω καλά. Καλή τύχη. 2 1
prometheas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Σύντομα μπαίνω στα 17 χρόνια... Του παίρνω τα σωβρακα. Με μια τετράμηνη προειδοποίηση απόλυσης από τον εργοδότη χάνεις το 50% από τα .. σώβρακα.. Και αν στο διαστημα αυτό λουφάρεις ή κάνεις άλλες μ&&λιες μπορεί να βρεθείς προ χειρότερων εκπλήξεων...
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, prometheas είπε Με μια τετράμηνη προειδοποίηση απόλυσης από τον εργοδότη χάνεις το 50% από τα .. σώβρακα.. Και αν στο διαστημα αυτό λουφάρεις ή κάνεις άλλες μ&&λιες μπορεί να βρεθείς προ χειρότερων εκπλήξεων... Μια χαρά δουλεύω. Δεν μπορώ απλά να κάτσω υπερωρία διότι μου δίνει 3.60. Που το κακό; 4 λεπτά πριν, zx1234r είπε Με τέτοιο μυαλό δεν σε βλέπω καλά. Καλή τύχη. Επειδή δεν μπορώ να κάτσω υπερωρία έχω σκατα μυαλό; Δεν με νοιάζει να με κάνει απόλυση, απλά δεν μπορώ να κάτσω παραπάνω. Αλλά αν με απειλεί πρπει νσ ξέρω τον νόμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις