GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Another world διαμαντάκι Στην amiga το καιρό εκείνο. Flashback η συνέχεια του αν και δεν με ενθουσίασε τόσο. Cannon fodder τρελο κάψιμο αλλά ξεχασμένο στο χρόνοτουλαπο της ιστορίας. River raid αν θυμάμαι καλά με ένα αυτοκίνητα κι που πήδουσε πάνω από τρύπες και πυροβόλουσε μπροστά και πάνω κάτι ναρκες και κάτι ufo. 4
Venerable Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Deathtrack και MUDS τα θυμάται κανείς? Άπειρο λιώσιμο. Παίχθηκαν σε CGA και EGA αμφότερα 3
Tobajara Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στις 25/6/2020 στις 8:29 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε Another world διαμαντάκι Στην amiga το καιρό εκείνο. Flashback η συνέχεια του αν και δεν με ενθουσίασε τόσο. Cannon fodder τρελο κάψιμο αλλά ξεχασμένο στο χρόνοτουλαπο της ιστορίας. River raid αν θυμάμαι καλά με ένα αυτοκίνητα κι που πήδουσε πάνω από τρύπες και πυροβόλουσε μπροστά και πάνω κάτι ναρκες και κάτι ufo. Το Cannon Fodder όχι μόνο δεν είναι ξεχασμένο αλλά το Cannon Fodder 3 που βγήκε πριν κάποια χρόνια ήταν αξιόλογο και διασκεδαστικό, αν και μικρής κλίμακας. https://www.youtube.com/watch?v=OjfzUpZymYA Το River Raid δεν ήταν με αυτοκίνητο, πετούσες με μαχητικό πάνω από ένα ποτάμι, ανατίναζες αντιπάλους, έβαζες καύσιμα και ανατίναζες ένα φράγμα για να περάσεις στο επόμενο τμήμα του ποταμού.
Venerable Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στις 25/6/2020 στις 10:29 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε River raid αν θυμάμαι καλά με ένα αυτοκίνητα κι που πήδουσε πάνω από τρύπες και πυροβόλουσε μπροστά και πάνω κάτι ναρκες και κάτι ufo. Το moon patrol εννοείς μάλλον. 1
czarjuly Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και μιλαμε για ξεχασμενα διαμαντια βρηκα μια φορητη κονσολιτσα με πολυ πραμα μεσα https://www.karas.gr/product/foriti-paixnidomhxanh-43″-16gb-kamera-ebook-reader/ αγαπημενα coin ops και απο παιχνιδομηχανες game boy κτλ Χθες τερματισα το dinosaurs and cadillacs και θυμηθηκα τα νειατα μου και τα δεκαρικα που ειχα ριξει! Δεν καταφερα να τα μετρησω αν ειναι οντως 3500 παιχνιδια αλλα εχει 14 φακελους και σε ενα φακελο ενδεικτικα 580 παιχνιδια μεσα Βεβαια η κονσολιτσα ειναι κινεζια που σημαινει οτι μερικα παιχνιδια μπορει να μην ανοιγουν αλλα να ειναι σε αλλη γλωσσα πχ ρωσικα για να μην την παρετε και με βριζετε μετα Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από czarjuly 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Τα πρώτα παιχνίδια που μου ήρθαν στο μυαλό μόλις διάβασα το θέμα : Anachronox (RPG). Το οποίο δεν έχω τερματίσει και μάλλον θα το τιμήσω τις επόμενες μέρες. Scratches (Adventure). Αν και δεν έχει εντυπωσιακά γραφικά, ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής που κυκλοφόρησε, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι μοναδική. Star Wars: Knights of the Old Republic (RPG). Έπος! Silent Hunter II (Simulator). Ποτέ δεν κατάλαβα τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για πετύχω τους στόχους, συνήθως πλησίαζα κοντά και έριχνα τις τορπίλες στα "τυφλά", ότι να ναι 😄 .
czarjuly Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, alphay είπε Τα πρώτα παιχνίδια που μου ήρθαν στο μυαλό μόλις διάβασα το θέμα : Anachronox (RPG). Το οποίο δεν έχω τερματίσει και μάλλον θα το τιμήσω τις επόμενες μέρες. Scratches (Adventure). Αν και δεν έχει εντυπωσιακά γραφικά, ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής που κυκλοφόρησε, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι μοναδική. Star Wars: Knights of the Old Republic (RPG). Έπος! Silent Hunter II (Simulator). Ποτέ δεν κατάλαβα τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για πετύχω τους στόχους, συνήθως πλησίαζα κοντά και έριχνα τις τορπίλες στα "τυφλά", ότι να ναι 😄 . +1 για το scratches μοναδικη ατμοσφαιρα με τα συννεφα στον ουρανο και την βροχερη κατασταση να σε ψυχοπλακωνουν καθ ολη την διαρκεια του παιχνιδιου...διαμαντακι καπου το χω καταχωνιασμενο!
ilos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, alphay είπε Τα πρώτα παιχνίδια που μου ήρθαν στο μυαλό μόλις διάβασα το θέμα : Anachronox (RPG). Το οποίο δεν έχω τερματίσει και μάλλον θα το τιμήσω τις επόμενες μέρες. Scratches (Adventure). Αν και δεν έχει εντυπωσιακά γραφικά, ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής που κυκλοφόρησε, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι μοναδική. Star Wars: Knights of the Old Republic (RPG). Έπος! Silent Hunter II (Simulator). Ποτέ δεν κατάλαβα τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για πετύχω τους στόχους, συνήθως πλησίαζα κοντά και έριχνα τις τορπίλες στα "τυφλά", ότι να ναι 😄 . Έχω παίξει τα 3 από τα 4 αυτά. Ειδικά το KOTOR είναι ιεροσυλία που δε το έχεις παίξει ακόμα αν είσαι fan των star wars και των arpg's. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ilos είπε Έχω παίξει τα 3 από τα 4 αυτά. Ειδικά το KOTOR είναι ιεροσυλία που δε το έχεις παίξει ακόμα αν είσαι fan των star wars και των arpg's. Εννοείτε ότι έχω παίξει και τερματίσει και τα 2 KOTOR. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
mpompo13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για PC φοβερό και underrated είναι το Septerra Core (https://store.steampowered.com/app/253940/Septerra_Core/) Και φυσικά στο PS1 (και μετά στα PSP/PSVita/PS3 ως PSOne Classic) το φοβερό Herc's Adventures (https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-NPUJ00298_00-0000000000000001) Φοβερό κάψιμο αυτό. Έχει κ coop. Τα υπόλοιπα games με καλύψατε οι προηγούμενοι 😊 Edit: Να προσθέσω και το Keepsake (https://store.steampowered.com/app/704860/Keepsake/) που αν κ δεν το έχω παίξει ακόμη, γνωρίζω ότι είναι φοβερό adventure. Το έχω σε retail έκδοση από τότε που βγήκε αλλά δεν το ξεκίνησα ποτέ. Ευκαιρία τώρα που το θυμήθηκα . Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από mpompo13 2
Venerable Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πόσο απήχηση είχαν τότε - αλλά αυτά τα δύο adventures της Dynamix θα τα θυμάμαι για πάντα: Rise of the Dragon (αρχική οθόνη όταν ξεκινάς το game) Heart of China: (^^ Αυτό το screenshot έριχνε σαγόνια τότε....) Κάτι τέτοια games (μας) οδήγησαν πολλούς τότε να εγκαταλείψουμε Amiga και να πάμε σε VGA! Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από Venerable 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Εγώ πάλι δεν θα ξεχάσω το Starsiege: Tribes και κυρίως το sequel: Tribes 2, που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Στις 27/6/2020 στις 5:34 ΜΜ, Venerable είπε Το moon patrol εννοείς μάλλον. Απόκρυψη περιεχομένων Ναι ρε φιλε σωστοτατος moon patrol.....!!!!!! Το river raid δεν ξερω πως μου ηρθε αφου ναι μεν το επαιζα αλλα δεν τρελαθηκα ποτε μαζι του....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα