Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, phanispal είπε

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να περάσει από την τάπα την οποία μάλιστα υποτίθεται ότι έχεις σφηνώσει καλά. Ούτε νερό δε θα 'πρεπε να περνάει, όση ώρα κι αν περνούσε.

Προφανως ταπωσε το σιφωνι της μπανιερας αλλα οχι αυτο της υπερχειλισης που βρισκεται στην πανω μερια, οποτε.....🤐

Οι κατσαρισες και λοιπα ζωυφια λατρευουν αποχετευσεις, στασιμα νερα, ακαθαρσιες ΚΑΙ υγρασιες.
Μην ξεχνατε να ψεκαζετε ΚΑΙ τα ξυλινα νουλαπια στις κουζινες και τουαλετες, εκει συνηθως κανουν και τις φωλες οι μικρες

• Thanks 3
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολο το forum.Παιδια καθημερινα βρισκω πολλα τετοια οπως στην φωτο στο πατωμα του σπιτιου.Μηπως γνωριζει καποιος τι ειναι,απο που προερχονται και τροπο εξουδετερωσης.Ευχαριστω

1.jpg

Δημοσ.

Πριν από 20 μέρες σκότωσα ένα μικρό γερμανικό που πρόλαβα στο πάτωμα και είχα σκοτώσει άλλο ένα πάνω στο γραφείο  μερικές μέρες νωρίτερα οπότε ξαναήρθε η απεντόμωση και έριξε στο σπίτι ένα φαρμακο που μύριζε σαν πετρέλαιο κ μου λέει ''μην σφουγγαρίσεις για 15 μέρες'', το έκανα και δεν έχω ξαναδεί τίποτα, αλλα μου είπε αν ξαναδώ να τον καλέσω. Μεγαλη δεν έχω δεί παρά μόνο μέσα Νοέμβρη μία ψόφια στην μέση του σπιτιού. Τα μικρά σημειοτέον ήταν ζωντανά και τρέχανε...

Δημοσ.
Στις 5/1/2021 στις 10:04 ΠΜ, van62 είπε

Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολο το forum.Παιδια καθημερινα βρισκω πολλα τετοια οπως στην φωτο στο πατωμα του σπιτιου.Μηπως γνωριζει καποιος τι ειναι,απο που προερχονται και τροπο εξουδετερωσης.Ευχαριστω

1.jpg

Ισόποδο. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Armadillidium

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 23/06/2020 at 00:16, Milkofree said:

Νοίκιασα μία νέα γκαρσονιέρα, 13 ετών πολυκατοικία, σε πολύ καλή κατάσταση, ισόγεια, όπου πριν 15 μέρες η Hygiene Service έκανε απεντόμωση, σ'ολη την πολυκατοικία(δεν ξέρω για μέσα στην γκαρσονιέρα). Το θέμα είναι οτι προ 3 μέρες που πέρασα να δώ το δωμάτιο είχε 2 ψόφιες, σήμερα ξαναπήγα είχε αυτές τις 2 και άλλες 2, σύνολο 4 ψόφιες κατσαρίδες, μεγάλου μεγέθους, αυτές που πετάνε.

Ακόμα δεν έχω πάει στο σπίτι 1/7 θα μετακομίσω, είπα στην ιδιοκτήτρια να επαναληφθεί η απεντόμωση και είπε οκ. Μήπως βγαίνουν από τα σιφόνια του μπάνιου, λετε να εχουν κάνει φωλιά; Η γκαρσονιέρα είναι κλειστή από τον Φεβρουάριο, λέτε να φταίει αυτό;

Αν το πρόβλημα συνεχιστεί κ μετά την απεντόμωση, τι να κάνω; Να βάζω TEZA, χλωρίνες στις αποχετεύσεις και τα σιφόνια κτλ;

Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, είναι σοβαρό, προ 4 χρόνια είχε περπατήσει μια πάνω μου την ώρα που κοιμόμουνα, έπαθα σόκ...

δεν ξερω τι εκανες τελικα και αν βρηκες λυση (βαριεμαι να διαβασω τς σελιδες),

Η λυση ειναι μια..

Βαζεις σε γωνιες, παραθυρα κτλπ 1-2 κοκους (σαν ρυζι) - ειναι αοσμο... και καθε εποχη το ανανεωνεις

20190806141744_bayer_maxforce_wic_gel_white_ic_20gr.jpeg

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας.Εχω αγορασει το παραπανω προιον που ειναι για τις κατσαριδες και ειναι gel και σχημα συριγγας.Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Σε διπλανο χωρο που μενω και ειναι ενα παλιο διαμερισμα που το εχω σαν αποθηκη και εχω μερικα πραγματα που δεν χρειαζομαι οπως επιπλα,κατι ρουχα κτλ οταν πηγαινω το βραδυ να παρω κατι βλεπω στους τοιχους ομως μονο κατσαριδες.Πολλες ομως και μεγαλες. Δηλαδη σε δυο δωματια του χωρου αυτου που το ενα ειναι γυρω στα 20 τμ μπορει στους τοιχους ψηλα να ειναι και 20 κατσαριδες μεγαλες το βραδυ. Το ιδιο γινεται περιπου και στο αλλο δωματιο.Την ημερα δεν βλεπω καμια κατσαριδα.

Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Οι τοιχοι αυτοι δεν ειναι βαμμενοι ακομη.Ειναι σοβατισμενοι βεβαια.Και οπως ειπα οι κατσαριδες παντα ειναι ψηλα στους τοιχους.Μπορω να βαλω το προιον αυτο στους τοιχους δηλαδη μια σταγονα ανα λιγα μετρα?Θα πιασει αυτο το υλικο πανω σε σοβατισμενο τοιχο,θα κανει δουλεια ή τσαμπα θα το βαλω?

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Θα το βρουνε και στο πατωμα. 20 τεμάχια θέλουν μπόλικο πράμα...

οι οδηγιες λενε μια σταγονα για 50 κατσαριδες. Καλα εγω θα βαλω πολυ περισσοτερες σταγονες γιατι πηρα δυο συριγγες αλλα θελω να βαλω και πανω στους τοιχους τους σοβατισμενους.Το θεμα ειναι αν θα πιασει εκει το υλικο.Αυτο δεν ξερω.

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Φέτος δεν έχω δεί ''γερμανικό'' κατσαριδάκι. Ήρθε η απεντόμωση και έκαναν πριν 2 μήνες στην πολυκατοικία, και έχω δεί ανά διαστήματα ψόφιες(''αμερικάνα'' το είδος τις μεγάλες) στο μπαλκόνι. Βάζω βέβαια και γω στα φρεάτια ένα φάρμακο απ'τον γεωπόνο, που τις σκοτώνει, ανά 10 μέρες, ζωντανή δεν έχω δεί. Σήμερα είδα μία ψόφια, οπότε έβαλα πάλι φάρμακο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Milkofree είπε

Σήμερα είδα μία ψόφια, οπότε έβαλα πάλι φάρμακο.

Μαν,ηρεμησε με τα φαρμακα.
Ποσο καιρο εχεις να δεις ΖΩΝΤΑΝΗ;

Μηπως τα παλια φαρμακα δουλευουν;

Σταματα να βαζεις συνεχεια φαρμακα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φέτος έχει μαμηθει το σύμπαν με τις κατσαρίδες, στο μπαλκόνι γίνεται πάρτυ… 

Εχετε καμία ιδέα τι να βάλω ;

Υποψην παίζει γάτα και μωρό στο σπίτι, προς το παρόν βέβαια το πρόβλημα εντοπίζεται στο μπαλκόνι, μια που μπήκε μέσα την καθάρισε το θηρίο, αλλά είναι θέμα χρόνου να ξεχάσουμε καμία σίτα και να έχουμε θέμα και μέσα…

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Φέτος έχει μαμηθει το σύμπαν με τις κατσαρίδες, στο μπαλκόνι γίνεται πάρτυ… 

Εχετε καμία ιδέα τι να βάλω ;

Υποψην παίζει γάτα και μωρό στο σπίτι, προς το παρόν βέβαια το πρόβλημα εντοπίζεται στο μπαλκόνι, μια που μπήκε μέσα την καθάρισε το θηρίο, αλλά είναι θέμα χρόνου να ξεχάσουμε καμία σίτα και να έχουμε θέμα και μέσα…

Βάλε το θηρίο στο μπαλκόνι - kazanç - kazanç

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...