Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνει κ μπανιέρα κ νιπτήρα αυτή;;; Μου φαίνεται δύσκολο να τις εμποδίζει... Εδώ μπήκε από σφυκτη τάπα μαύρη μπανιέρας..  κ εννοώ σφυκτη με το χέρι πρέπει να την τραβήξω αρκετά δυνατά για να βγει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kikhnt είπε

Μπαίνει κ μπανιέρα κ νιπτήρα αυτή;;; Μου φαίνεται δύσκολο να τις εμποδίζει... Εδώ μπήκε από σφυκτη τάπα μαύρη μπανιέρας..  κ εννοώ σφυκτη με το χέρι πρέπει να την τραβήξω αρκετά δυνατά για να βγει...

μπαινει πανω στο σιφόνι. 

Δημοσ.

Ναι το κατάλαβα εφάπτεται από πάνω ... Τις έχω σε σιφωνι δαπέδου... Γι αυτό ρώτησα αν μπαίνει σε νιπτήρα  κ μπανιέρα

Δημοσ.

Προφανώς εννοείται κάτι τέτοιο;;

Screenshot_2021-01-02-23-16-27-175_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-01-02-23-15-57-455_com.android.chrome.jpg

Έχω κάνει απεντομωση... Δεν βρήκα πουθενά αλλού.. εκτός της μπανιέρας... Μια μεγάλη ψοφια φυσικά κ ένα μικρό ψοφιο...

Δημοσ.

Τις έχω ικανές να περνούν από αυτό... Όταν άλλαξα τάπα μαύρη μπανιέρας λόγω του ότι είχε φαγωθεί κ έβαλα κ χαρτί ώστε να σφυνωσει είπα πως ήσυχα... Αλλά μπα... Έχω τσεκαρει τα πάντα... Δεν μπαίνουν από αλλού... Έχω κλείσει τα πάντα...

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνεται πολύ πιθανό να μην κατάφερε να περάσει απ' την τάπα και να μπήκε από αλλού; Αν όντως ήταν τόσο σφηνωμένη όπως λες.

Μπορεί να μπήκε από αλλού και να πήγε εκεί επειδή ίσως εκεί βρήκε νερό (π.χ. επειδή δεν πρόλαβε να στεγνώσει μετά από ντους). Δεν είναι και καλοκαίρι που στεγνώνουν τα νερά γρήγορα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Νερό ούτε για δείγμα.. είμαι βέβαιη για αυτό... ...  Κ αφού έκανα απεντομωση σίγουρα αν υπήρχαν άλλου σαν είσοδο θα έβρισκα κ αλλού... Ας πούμε νιπτήρα... Κατά καιρούς στην μπανιέρα έβρισκα μωρά... Μέχρι που βρήκα 2 μεγάλες κ κάλεσα απεντομωση...  Ο απεντωμας έριξε κ στις αποχετεύσεις που είχα ολόκληρη οικογένεια... Κ μου είπε ότι από εδώ ανεβαίνουν σε μένα... 

Δημοσ.

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να περάσει από την τάπα την οποία μάλιστα υποτίθεται ότι έχεις σφηνώσει καλά. Ούτε νερό δε θα 'πρεπε να περνάει, όση ώρα κι αν περνούσε.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kikhnt είπε

Ρε παιδιά ξέρατε εσείς ότι ακόμα κ με κλειστές τάπες περνάνε οι κατσαρίδες;;;; Έχω θέμα με το σιφωνι της μπανιέρας... Το έκλεισα με κλασσική μαύρη τάπα... Έκανα απεντομωση.. κ πάλι βρήκα ψοφια βέβαια στην μπανιέρα... Έλεος....

Φωναξε τον ΤΣ,o τυπος δεν κοβει πουθενα.
Πιστευω οτι σκαει για καφε με mini aroxol στο τσεπακι.
Θα σε βοηθησει,ειναι ορκισμενος εχθρος.

Ο τυπος ψεκασε μισο αροζολ στο βραστηρα.
Μην απορησετε αν σταματησει να μπαινει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το σπίτι και ο παράδεισος της κατσαρίδας είναι οι αποχετεύσεις όπου βρίσκει λίπη που είναι η λατρεία της.

Όσες απεντομώσεις και αν κάνετε εσωτερικά στο σπίτι θα εμφανιστούν και πάλι. Καθάρισα πριν 15-20 μέρες την αποχέτευση , σε ένα σιφόνι μπορεί να ήταν και 100 μαζεμένες γύρω γύρω , πατεράδες μανάδες , παππούδες , γιαγιάδες , μωρά.............. όλο το σόι . Τις ξεπάτωσα ψεκάζοντας με πετρέλαιο που είχα βάλει σε μπουκαλάκι από Άζαξ. Μιλάμε έκανα γενοκτονία. :DΑν έχετε σιφόνια εκεί στοχεύστε πρώτα. Και σιφόνια όχι τουαλέτας αλλά σιφόνια που καταλήγουν νερά από το νεροχύτη κουζίνας που έχουν και λίπη μέσα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Όσες απεντομώσεις και αν κάνετε εσωτερικά

Το θεμα ειναι οτι ο ts εχει εντομοφοβια,και ενω βλεπει ΝΕΚΡΕΣ κατσαριδες,συνεχιζει να καλει για απεντομωση καθε 15 μερες. Βγαινουν και ψοφανε,αυτο ειναι το ζητουμενο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Όπως το λες. Εμείς επειδή εδώ στα Μεσόγεια (χαβούζα της Αττικής τα λέω εγώ) έχουμε βόθρους ειδικά  τα καλοκαίρια υπάρχει έντονο το πρόβλημα με τις κατσαρίδες. Έρχεται το βυτίο να αδειάσει και μόλις σηκώσει το καπάκι πετάγονται από το φρεάτιο μερικές φορές σαν την έξοδο του Μεσολογγίου.:D

Για το λόγο αυτό μετά την άνοιξη 1-2 φορές ή αν διαπιστώσω ότι κυκλοφόρησε κατσαρίδα στο σπίτι δεν βάζω χημικά εσωτερικά αλλά ανοίγω τα φρεάτια  ψεκάζω με πετρέλαιο όπως είπα και το πρόβλημα εξαφανίζεται. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...