Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Σήμερα είδα στο μπαλκόνι ψόφια κατσαρίδα, μάλλον το Fendona κάνει δουλειά... σε 10-15 μέρες έχει νέο ψέκασμα, να τις εκτελέσω όλες!!!
StamTheMan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2020 Στις 15/7/2020 στις 4:10 ΜΜ, Milkofree είπε θέλει συνεχή εγρήγορη γιατί θα μας φάνε!!! Μηπως να ηρεμησεις λιγο; Εχεις παθει ψυχωση, τοσο καιρο που συζηταμε εχεις δει μονο ενα μικρο κατσαριδι ζωντανο,και αυτο τωρα τελευταια,πιο πριν δεν ειχες δει τιποτα. Δεν δουλεύει ετσι το πραμα, κανεις εναν,αντε δυο ψεκασμους και τελειώνει το θεμα,δε θελει καθε 10 μερες,μακροχρονια θα εχεις αλλα προβλήματα με τοσα χημικα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα. Προ 15 μέρες είδα γερμανικό κατσαριδάκι και μπήκε στον βραστήρα και το σκότωσα με AROXOL Mec Instant μιλάμε έβαλα μισό μπουκάλι, το κατσαριδάκι ψόφησε. Το είπα του ιδιοκτήτη του σπιτιού έφερε την HYGIENE SERVICE και έβαλαν τζέλ δολωματικό μέσα σε μεντεσέδες ντουλαπιών, ντουλάπας, συρτάρια κτλ ε σήμερα 10 μέρες μετά είδα ένα στο μπάνιο και το πάτησα. Επίσης είδα προ 5 μέρες μία μεγάλη ''τέρας'' στο μπαλκόνι μισοψοφισμενη και την ψέκασα και τέζαρε τελείως. Τι να κάνω ρε μάγκες; Ο γεωπόνος μετά το FENDONA(το ξόδεψα όλο) μου έδωσε το Mastercid Micro που είναι λέει πιο δυνατό, να ψεκάσω σιφόνια, αυλές, μπαλκόνια κτλ. Το γερμανικό όμως ψοφάει μόνο με το τζέλ είπε η HYGIENE... τι θα κάνω; Πάσχω και από εντομοφοβία..
papoys1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Milkofree είπε Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα. Προ 15 μέρες είδα γερμανικό κατσαριδάκι και μπήκε στον βραστήρα και το σκότωσα με AROXOL Mec Instant μιλάμε έβαλα μισό μπουκάλι, το κατσαριδάκι ψόφησε. Το είπα του ιδιοκτήτη του σπιτιού έφερε την HYGIENE SERVICE και έβαλαν τζέλ δολωματικό μέσα σε μεντεσέδες ντουλαπιών, ντουλάπας, συρτάρια κτλ ε σήμερα 10 μέρες μετά είδα ένα στο μπάνιο και το πάτησα. Επίσης είδα προ 5 μέρες μία μεγάλη ''τέρας'' στο μπαλκόνι μισοψοφισμενη και την ψέκασα και τέζαρε τελείως. Τι να κάνω ρε μάγκες; Ο γεωπόνος μετά το FENDONA(το ξόδεψα όλο) μου έδωσε το Mastercid Micro που είναι λέει πιο δυνατό, να ψεκάσω σιφόνια, αυλές, μπαλκόνια κτλ. Το γερμανικό όμως ψοφάει μόνο με το τζέλ είπε η HYGIENE... τι θα κάνω; Πάσχω και από εντομοφοβία.. Κυκλοφορεί σε τζελ σε σύριγγα και ένα άλλο που θα το βρεις σε Λαικές σε Κινέζικα νομίζω στο jumbo και σε άλλα σημεία.Εγώ τέτοιο βάζω και τις εξολοθρεύει.Απλά το βάζεις σε κρυφά σημεία. Στο μπαλκόνι συνήθως βγαίνουν από σωλήνες υδροροών. Για βάλε και εκεί προσέχοντας να μη ρίξεις νερά 1-2 μέρες. Να σημειώσω ότι οι κατσαρίδες κυνηγάνε λίπη οπότε ποτέ άπλυτα στο νεροχύτη και προσέχουμε για καλή καθαριότητα σε πατώματα ειδικά στην κουζίνα που θα πέσουν λίπη.
Pankar95 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει κανείς εμπειρία με τα μικροσκοπικά κατσαριδάκια; Είναι σε μέγεθος μυρμηγκιού και μοιάζει σαν να έχουν μια μαύρη ρίγα στην πλάτη. Δεν ξέρω αν είναι τα μωρά της γερμανικής ή άλλο είδος αλλά τώρα το καλοκαίρι κάποιες μέρες γινόταν χαμός στην κουζίνα κάθε βράδυ, έβλεπα κάθε φορά που άνοιγα φώτα και 3-4 καινούργια. Και έβγαιναν σε διάφορα σημεία, κάτω από το νεροχύτη που έχω και τα σκουπίδια, πίσω από το φούρνο, ακόμα και σε ντουλάπια βρήκα μέχρι και κάτι μικρές καφέ κάψουλες που πρέπει να ήταν αυγά. Πήρα το Bayer maxforce και εβαλα σε πολλά σημεία και ευτυχώς μετά έβλεπα κυρίως ψοφιες κάθε πρωί αλλά μου έκανε εντύπωση που βρήκα μια άκυρη να κόβει βόλτες μέχρι και στο σαλόνι.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Milkofree είπε Πάσχω και από εντομοφοβία.. Νομίζω το έχουμε καταλάβει όλοι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Ήρθε σημερα η απολύμανση και έβαλε σε ΟΛΟ το σπίτι φάρμακο, ντουλάπες, κουζίνα, νεροχύτες, μπανιο κτλ... ελπίζω τώρα να βγάλουμε άκρη.
greekfragma Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Milkofree είπε Ήρθε σημερα η απολύμανση και έβαλε σε ΟΛΟ το σπίτι φάρμακο, ντουλάπες, κουζίνα, νεροχύτες, μπανιο κτλ... ελπίζω τώρα να βγάλουμε άκρη. να στο πω απλα....σύντομα με την εντομοφοβία σου και τις ποσότητες φαρμάκων που πετάς, σε βλέπω με σοβαρότερο θέμα υγείας. τουλάχιστον ελπίζω οι άνθρωποι γύρω σου που μπορεί να καλέσεις για ένα φαγητό να μη τους τύχει και φάνε τίποτα που ψέκασες μισό κιλό εντομοκτόνο στο ντουλάπι.
rafa1919 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, greekfragma είπε να στο πω απλα....σύντομα με την εντομοφοβία σου και τις ποσότητες φαρμάκων που πετάς, σε βλέπω με σοβαρότερο θέμα υγείας. τουλάχιστον ελπίζω οι άνθρωποι γύρω σου που μπορεί να καλέσεις για ένα φαγητό να μη τους τύχει και φάνε τίποτα που ψέκασες μισό κιλό εντομοκτόνο στο ντουλάπι. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 ειχα τρελλο θεμα με μικρα κατσαριδακια πριν 2 χρονια εβαλα goliath και απο τοτε ολα κομπλε
Kikhnt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Ρε παιδιά ξέρατε εσείς ότι ακόμα κ με κλειστές τάπες περνάνε οι κατσαρίδες;;;; Έχω θέμα με το σιφωνι της μπανιέρας... Το έκλεισα με κλασσική μαύρη τάπα... Έκανα απεντομωση.. κ πάλι βρήκα ψοφια βέβαια στην μπανιέρα... Έλεος....
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Kikhnt είπε Ρε παιδιά ξέρατε εσείς ότι ακόμα κ με κλειστές τάπες περνάνε οι κατσαρίδες;;;; Έχω θέμα με το σιφωνι της μπανιέρας... Το έκλεισα με κλασσική μαύρη τάπα... Έκανα απεντομωση.. κ πάλι βρήκα ψοφια βέβαια στην μπανιέρα... Έλεος.... Βάλε σχαράκι στο σιφωνι της μπανιέρας και στον νιπτήρα. Στο σιφώνι δαπέδου βάλε αυτές τις τάπες τις σιλικονούχες, τύπου βεντούζα και καθάρισες. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από MauroPaltoudias
Kikhnt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Βάλε σχαράκι στο σιφωνι της μπανιέρας και στον νιπτήρα. Στο σιφώνι δαπέδου βάλε αυτές τις τάπες τις σιλικονούχες, τύπου βεντούζα και καθάρισες. Έχεις κάποια φωτό;; Να πάρω μια ιδέα;;; ευχαριστώ..
AgiosEfraim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, Kikhnt είπε Έχεις κάποια φωτό;; Να πάρω μια ιδέα;;; ευχαριστώ.. https://www.skroutz.gr/s/13330246/Τάπα-πασπαρτου-για-σιφώνια-78mm-μ.html
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Αυτή που έβαλε ο Άγιος Εφραίμ είναι (ο Θεός να τον έχει καλά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις