Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σήμερα είδα στο μπαλκόνι ψόφια κατσαρίδα, μάλλον το Fendona κάνει δουλειά... σε 10-15 μέρες έχει νέο ψέκασμα, να τις εκτελέσω όλες!!!

Δημοσ.
Στις 15/7/2020 στις 4:10 ΜΜ, Milkofree είπε

θέλει συνεχή εγρήγορη γιατί θα μας φάνε!!!

Μηπως να ηρεμησεις λιγο;

Εχεις παθει ψυχωση, τοσο καιρο που συζηταμε εχεις δει μονο ενα μικρο κατσαριδι ζωντανο,και αυτο τωρα τελευταια,πιο πριν δεν ειχες δει τιποτα.

Δεν δουλεύει ετσι το πραμα, κανεις εναν,αντε δυο ψεκασμους και τελειώνει το θεμα,δε θελει καθε 10 μερες,μακροχρονια θα εχεις αλλα προβλήματα με τοσα χημικα.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα. Προ 15 μέρες είδα γερμανικό κατσαριδάκι και μπήκε στον βραστήρα και το σκότωσα με AROXOL Mec Instant μιλάμε έβαλα μισό μπουκάλι, το κατσαριδάκι ψόφησε. Το είπα του ιδιοκτήτη του σπιτιού έφερε την HYGIENE SERVICE και έβαλαν τζέλ δολωματικό μέσα σε μεντεσέδες ντουλαπιών, ντουλάπας, συρτάρια κτλ ε σήμερα 10 μέρες μετά είδα ένα στο μπάνιο και το πάτησα. 

Επίσης είδα προ 5 μέρες μία μεγάλη ''τέρας'' στο μπαλκόνι μισοψοφισμενη και την ψέκασα και τέζαρε τελείως.

Τι να κάνω ρε μάγκες; Ο γεωπόνος μετά το FENDONA(το ξόδεψα όλο) μου έδωσε το Mastercid Micro που είναι λέει πιο δυνατό, να ψεκάσω σιφόνια, αυλές, μπαλκόνια κτλ.

Το γερμανικό όμως ψοφάει μόνο με το τζέλ είπε η HYGIENE... τι θα κάνω;

Πάσχω και από εντομοφοβία..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Milkofree είπε

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα. Προ 15 μέρες είδα γερμανικό κατσαριδάκι και μπήκε στον βραστήρα και το σκότωσα με AROXOL Mec Instant μιλάμε έβαλα μισό μπουκάλι, το κατσαριδάκι ψόφησε. Το είπα του ιδιοκτήτη του σπιτιού έφερε την HYGIENE SERVICE και έβαλαν τζέλ δολωματικό μέσα σε μεντεσέδες ντουλαπιών, ντουλάπας, συρτάρια κτλ ε σήμερα 10 μέρες μετά είδα ένα στο μπάνιο και το πάτησα. 

Επίσης είδα προ 5 μέρες μία μεγάλη ''τέρας'' στο μπαλκόνι μισοψοφισμενη και την ψέκασα και τέζαρε τελείως.

Τι να κάνω ρε μάγκες; Ο γεωπόνος μετά το FENDONA(το ξόδεψα όλο) μου έδωσε το Mastercid Micro που είναι λέει πιο δυνατό, να ψεκάσω σιφόνια, αυλές, μπαλκόνια κτλ.

Το γερμανικό όμως ψοφάει μόνο με το τζέλ είπε η HYGIENE... τι θα κάνω;

Πάσχω και από εντομοφοβία..

Κυκλοφορεί σε τζελ σε σύριγγα και ένα άλλο που θα το βρεις σε Λαικές σε Κινέζικα νομίζω στο jumbo και σε άλλα σημεία.Εγώ τέτοιο βάζω και τις εξολοθρεύει.Απλά το βάζεις σε κρυφά σημεία. Στο μπαλκόνι συνήθως βγαίνουν από σωλήνες υδροροών. Για βάλε και εκεί προσέχοντας να μη ρίξεις νερά 1-2 μέρες.

Να σημειώσω ότι οι κατσαρίδες κυνηγάνε λίπη οπότε ποτέ άπλυτα στο νεροχύτη και προσέχουμε για καλή καθαριότητα σε πατώματα ειδικά στην κουζίνα που θα πέσουν λίπη.

Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία με τα μικροσκοπικά κατσαριδάκια; Είναι σε μέγεθος μυρμηγκιού και μοιάζει σαν να έχουν μια μαύρη ρίγα στην πλάτη. Δεν ξέρω αν είναι τα μωρά της γερμανικής ή άλλο είδος αλλά τώρα το καλοκαίρι κάποιες μέρες γινόταν χαμός στην κουζίνα κάθε βράδυ, έβλεπα κάθε φορά που άνοιγα φώτα και 3-4 καινούργια.

Και έβγαιναν σε διάφορα σημεία, κάτω από το νεροχύτη που έχω και τα σκουπίδια,  πίσω από το φούρνο, ακόμα και σε ντουλάπια βρήκα μέχρι και κάτι μικρές καφέ κάψουλες που πρέπει να ήταν αυγά. Πήρα το Bayer maxforce και εβαλα σε πολλά σημεία και ευτυχώς μετά έβλεπα κυρίως ψοφιες κάθε πρωί αλλά μου έκανε εντύπωση που βρήκα μια άκυρη να κόβει βόλτες μέχρι και στο σαλόνι.

Δημοσ.

Ήρθε σημερα η απολύμανση και έβαλε σε ΟΛΟ το σπίτι φάρμακο, ντουλάπες, κουζίνα, νεροχύτες, μπανιο κτλ... ελπίζω τώρα να βγάλουμε άκρη.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Milkofree είπε

Ήρθε σημερα η απολύμανση και έβαλε σε ΟΛΟ το σπίτι φάρμακο, ντουλάπες, κουζίνα, νεροχύτες, μπανιο κτλ... ελπίζω τώρα να βγάλουμε άκρη.

να στο πω απλα....σύντομα με την εντομοφοβία σου και τις ποσότητες φαρμάκων που πετάς, σε βλέπω με σοβαρότερο θέμα υγείας. 

τουλάχιστον ελπίζω οι άνθρωποι γύρω σου που μπορεί να καλέσεις για ένα φαγητό να μη τους τύχει και φάνε τίποτα που ψέκασες μισό κιλό εντομοκτόνο στο ντουλάπι.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, greekfragma είπε

να στο πω απλα....σύντομα με την εντομοφοβία σου και τις ποσότητες φαρμάκων που πετάς, σε βλέπω με σοβαρότερο θέμα υγείας. 

τουλάχιστον ελπίζω οι άνθρωποι γύρω σου που μπορεί να καλέσεις για ένα φαγητό να μη τους τύχει και φάνε τίποτα που ψέκασες μισό κιλό εντομοκτόνο στο ντουλάπι.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρατε εσείς ότι ακόμα κ με κλειστές τάπες περνάνε οι κατσαρίδες;;;; Έχω θέμα με το σιφωνι της μπανιέρας... Το έκλεισα με κλασσική μαύρη τάπα... Έκανα απεντομωση.. κ πάλι βρήκα ψοφια βέβαια στην μπανιέρα... Έλεος....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Ρε παιδιά ξέρατε εσείς ότι ακόμα κ με κλειστές τάπες περνάνε οι κατσαρίδες;;;; Έχω θέμα με το σιφωνι της μπανιέρας... Το έκλεισα με κλασσική μαύρη τάπα... Έκανα απεντομωση.. κ πάλι βρήκα ψοφια βέβαια στην μπανιέρα... Έλεος....

Βάλε σχαράκι στο σιφωνι της μπανιέρας και στον νιπτήρα. Στο σιφώνι δαπέδου βάλε αυτές τις τάπες τις σιλικονούχες, τύπου βεντούζα και καθάρισες. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Βάλε σχαράκι στο σιφωνι της μπανιέρας και στον νιπτήρα. Στο σιφώνι δαπέδου βάλε αυτές τις τάπες τις σιλικονούχες, τύπου βεντούζα και καθάρισες. 

Έχεις κάποια φωτό;; Να πάρω μια ιδέα;;; ευχαριστώ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...