polydoroskatharakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 50 λεπτά πριν, nikosgalis είπε Είμαι με Mac Mini 2012 και αποχωρώ από την κουβέντα εκνευρισμένος Φαντάζομαι πως θα βρεθεί workaround και θα πάρει το Big Sur κανονικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 "ένα ανανεωμένο Dock αλλά και η παρουσία Control Center με δυνατότητα ορισμού της έντασης της φωτεινότητας, του ήχου κ.α. " ...αμα πω τώρα οτι ανατρίχιασα, θα με πιστέψετε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Τελικά δεν κατάλαβα ... θα παίζει τα Apps του iPad ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hannibal_Lector Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Είδα όλη την παρουσίαση και για το Big Sur η μόνη σημαντική αλλαγή που βλέπω είναι το control center, όντως θα είναι πολύ χρηστικό. Στα υπόλοιπα λίγα πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Τελικά δεν κατάλαβα ... θα παίζει τα Apps του iPad ? https://youtu.be/pw8wOW_csqA , στο πρώτο λεπτό του βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blanka Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, polydoroskatharakis είπε Φαντάζομαι πως θα βρεθεί workaround και θα πάρει το Big Sur κανονικά.. Θα μπορούσες να πεις απλά "λύση" αντί "workaround" και θα γλίτωνες και μια αλλαγή πληκτρολογίου με alt+shift 3 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jt1973 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) μετά από 8 χρόνια με το Mac mini 2012 with i7 ειναι η ωρα ή να αλλαξω Mac mini ή να το γυρισω σε windows καποια στιγμη γιατι με ssd & 16GB memory δεν μπορει να μου λεει τερμα τα ψωμια σου και αλλαξε pc. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από jt1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, costis ni είπε "ένα ανανεωμένο Dock αλλά και η παρουσία Control Center με δυνατότητα ορισμού της έντασης της φωτεινότητας, του ήχου κ.α. " ...αμα πω τώρα οτι ανατρίχιασα, θα με πιστέψετε; Αυτό συγκράτησες από όσα ειπώθηκαν για το Big Sur, ε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasMan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Για όλους εμάς που έχουμε παλαιότερα μοντέλα έχει γίνει καμμιά ανακοίνωση για χρονοδιάγραμμα υποστήριξης; Πχ προσωπικά έχω ένα iMac Late 2009 που τρέχει 10.13 (High Sierra) - το τελευταίο λειτουργικό που επίσημα υποστηρίζει. Δεν έχω κανένα σκοπό να αλλάξω μηχάνημα μιας και για δουλειά γραφείου είναι υπέρ-αρκετό. Να ξέρω δηλ πότε να περιμένω να του περάσω Linux (όπως έχω και στο σπίτι). 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costis ni Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Haldol είπε Αυτό συγκράτησες από όσα ειπώθηκαν για το Big Sur, ε; Οχι βέβαια. Αυτο που συγκρατησα είναι οτι για να προβάλλουν κάτι τόσο ασήμαντο οσο ο πινάκας ελέγχου, μάλλον δεν έχουν κάτι πιο αξιόλογο να πουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Εμενα η ερώτηση μου ως ασχετος ειναι απλη. Δεν υποτιθεται οτι η ARM αρχιτεκτονικη ειναι εμφανως πιο ανισχυρη σε σχεση με την x86; ΟΚ δυνατος ο bionic αλλα πως ενα arm συστημα θα δωσει την δυναμη που εδινε πχ ο i9 για οσους αγοραζουν το Macbook pro για Photoshop η Final Cut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songless_bird Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Εμενα η ερώτηση μου ως ασχετος ειναι απλη. Δεν υποτιθεται οτι η ARM αρχιτεκτονικη ειναι εμφανως πιο ανισχυρη σε σχεση με την x86; ΟΚ δυνατος ο bionic αλλα πως ενα arm συστημα θα δωσει την δυναμη που εδινε πχ ο i9 για οσους αγοραζουν το Macbook pro για Photoshop η Final Cut; Υποτίθεται. Αλλά στην πράξη ειδικά σε επεξεργασία video οι arm της apple είναι ταχύτεροι από τους x86 . Τουλάχιστον μέχρι i7 που έχω δει συγκριτικά σε επεξεργασία video 4k. Και.μιλαμε για mobile arm που βάζουν στα iPad. Ίσως θέμα εξειδικευμενων εντολών . Στα iMac λογικά που δεν θα έχουν και παθητική ψύξη και θα μπορούν να ανεβάζουν χρονισμό και να βάλουν περισσότερους πύρινες αποκτώντας την απαραίτητη ισχύ σε σχέση με high end desktop . Στις κάρτες κάρτες γραφικών δεν ξέρω τι θα κάνει γιατί δεν νομιζω ότι μπορεί να φτάσει πχ την 3080 της Nvidia . Εκτός αν εκεί το μετρο σύγκρισης τους είναι οι Intel gpu ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 52 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Εμενα η ερώτηση μου ως ασχετος ειναι απλη. Δεν υποτιθεται οτι η ARM αρχιτεκτονικη ειναι εμφανως πιο ανισχυρη σε σχεση με την x86; ΟΚ δυνατος ο bionic αλλα πως ενα arm συστημα θα δωσει την δυναμη που εδινε πχ ο i9 για οσους αγοραζουν το Macbook pro για Photoshop η Final Cut; Κοίτα, εχθές στην παρουσίαση, ειδικά για το PS έδειξε ότι δεν μασάει τίποτα με ένα τεράστιο αρχείο που άνοιξε. Επίσης στο ipad pro, με το Luma Fusion κάνω βίντεο editing 4K πολύ ταχύτερα από το PC με i7. Τώρα και εμένα απορία μου είναι, θα έχει διάφορες εκδόσεις ο επεξεργαστής τους (και τιμές) και από που μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες του. Θα καλύπτουν τις εκδόσεις MacPro για τους απαιτητικούς επαγγελματίες άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, costis ni είπε Οχι βέβαια. Αυτο που συγκρατησα είναι οτι για να προβάλλουν κάτι τόσο ασήμαντο οσο ο πινάκας ελέγχου, μάλλον δεν έχουν κάτι πιο αξιόλογο να πουν. Όντως, δεν είχαν κάτι πιο αξιόλογο να πουν κι επικεντρώθηκαν στον πίνακα ελέγχου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα