Προς το περιεχόμενο

UPS ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

giorgosmcmc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, εχω το συγκεκριμενο ups της apc εδω και 3 χρονια συνδεδεμενο με το συστημα της υπογραφης, τη τελευταια εβδομαδα ξαφνικα αρχισε να αναβοσβηνει το λαμπακι replace battery κοκκινο και να κανει ενα συνεχη θορυβο, δε μου το εχει ξανακανει ποτε. Τα εφτυσε η μπαταρια, πρεπει να την αλλαξω ή υπαρχει καποιος τροπος να τη φορτισω? Επισης επειδη δεν εχω τη παραμικρη ιδεα τη μπαταρια πρεπει να τοποθετησω, αλλοι λενε αυτη και αλλοι αυτη που ειναι πολυ πιο οικονομικη, μπορει να μου προτεινει καποιος πια μπαταρια πρεπει να αγορασω τελικα και ποσο θα μου κοστισει να μου κανουν τη τοποθετηση? Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.batteries.gr/gr/mpataries-molyvdoy/efarmoges/mpataria-ups/csb-hr1234w-f2-12v-9ah.html

Αυτή ή τη μικρότερη με 7ah.Δες τι φοράει ακριβώς και άσε τα κιτ γιατί πάντα είναι ακριβότερα.Όπου έχω βάλει τέτοιες κρατάνε 5-6 χρόνια χαλαρά.

6 λεπτά πριν, Invader είπε

https://www.batteries.gr/gr/mpataries-molyvdoy/efarmoges/mpataria-ups/csb-hr1234w-f2-12v-9ah.html

Αυτή ή τη μικρότερη με 7ah.Δες τι φοράει ακριβώς και άσε τα κιτ γιατί πάντα είναι ακριβότερα.Όπου έχω βάλει τέτοιες κρατάνε 5-6 χρόνια χαλαρά.

Πως μπορω να δω τι μπαταρια φοραει?

Θα το λέει επάνω.Αλλιώς βγάλε φωτογραφία και ανέβασε τη.https://download.schneider-electric.com/files?p_File_Name=CLII-9SYKB2_R0_EN.pdf&p_Doc_Ref=SPD_CLII-9SYKB2_EN&p_enDocType=Brochure

Μια 9αρα ή δυο 7αρες αν το διάβασα καλά.

Δλδ η μπαταρια που μου εστειλες αρκει να αγορασω ενα τεμαχιο? Ταιριαζει δλδ? Που υποτιθεται οτι πρεπει να γραφει τη μπαταρια φοραει?

jsCA8ZV.jpg

eOaKIVG.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δλδ συμφωνα με το βιντεο πρεπει να βαλω αναγκαστικα 2 kit ή κανει και ενα μονο τεμαχιο απ' το συγκεκριμενο που εστειλε πιο πανω ο φιλος?

Επεξ/σία από giorgosmcmc

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στο 0,23 γράφει και τα δυο ,ανοιξε το δικο σου να δεις τι έχει.

Δεν εχω ιδεα πως να το λυσω ειμαι εντελως ασχετος δε το ρισκαρω να βαλω χερι 😔

Ε μακάρι να έπαιζε το team viewer και για αλλαγή μπαταριών.Δεν είναι κάτι δύσκολο πάντως.Βρες κάνα φίλο που να ασχολείται και πάρε τη μπαταρία/ες που σου είπα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Invader είπε

Ε μακάρι να έπαιζε το team viewer και για αλλαγή μπαταριών.Δεν είναι κάτι δύσκολο πάντως.Βρες κάνα φίλο που να ασχολείται και πάρε τη μπαταρία/ες που σου είπα.

Παντως συμφωνα με αυτο και το βιντεο που εστειλε ο αλλος φιλος που το λυνει και δειχνει να εχει δυο 7αρες για Kit το κοβω να παιρνει οποτε λογικα για 2 τετοιες το βλεπω ενα 40αρι θα μου παει, θα ψαξω να βρω και κανεναν γνωστο να μου τις τοποθετησει για να γλυτωσω εξτρα εξοδα, καπως ετσι τη βλεπω τη δουλεια.

19 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Δεν εχω ιδεα πως να το λυσω ειμαι εντελως ασχετος δε το ρισκαρω να βαλω χερι 😔

Υπάρχουν μαγαζιά που θα στο κάνουν.

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Υπάρχουν μαγαζιά που θα στο κάνουν.

Σε περιπτωση που δε βρω κανεναν δικο μου, ξερεις καποιο με καλες τιμες στην Αθηνα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...