JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 ^ Να προσθέσω πως ο,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον που σου φέρθηκε άσχημα στο παρελθόν, είναι η στάση απόλυτης αδιαφορίας. Δεν είναι το ατού μου εμένα προσωπικά αυτό αλλά εύχομαι να γίνει και αυτό.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 14 ώρες πριν, talibanakos είπε Εγω παντως ειχα γνωστο γιατρο με επωνυμο Μ@λ@κοδημος,ο οποιος πορευτηκε με αυτο το επωνυμο,η δε κορη του αν θυμαμαι καλα το αλλαξε. Ομοιως,αξιωματικος του ΠΝ ονοματι Π@π@ρ@ς,το οποιο και αλλαξε. Μάλλον δεν θα ένιωθαν οι ίδιοι καλά με τα επώνυμα τους. Το ότι δεν θα σου πει κάποιος κάτι και δεν θα σχολιάσει το επίθετο σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα νιώθεις καλά με αυτό. Αν βέβαια έχεις να υποστείς και την γνωστή καζούρα τότε ακόμα χειρότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στις 22/6/2020 στις 11:14 ΜΜ, Sheogorath είπε Το χειρότερο είναι ότι αυτές οι καταστάσεις σε κάνουν σκληρό, και «παχύδερμο» με αποτέλεσμα να είναι ευκολο να πληγωσεις ανθρώπους που αγαπάς, και εσυ με την σειρά σου. ή σε κάνουν πολύ καλύτερο εφόσον έχεις καταλάβει το λάθος των γονιών σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Προσωπικα θα χρησιμοποιουσα το nickname σαν επωνυμο, Σεγ(κ)ωραθακης. Ειδαλλως θα προτιμουσα κατι απλο, οχι πομπώδες που θα με χαρακτηριζε κ θα ταυτιζομουν. το 90% των επωνυμων ετσι κ αλλιως ειναι περιγραφικα ειτε τοπου (πχ Κορινθιου), ειτε επαγγελματος(πχ Μαραγκός), ειτε ονοματος πατριαρχη της οικογενειας(πχ παναγιωτοπουλος) με τις αναλογες καταληξεις εντοπιότητας, που με τον χρονο εγιναν τα "επωνυμα" μας. εχε τα αυτα υποψιν κ "δημιουργησε" το επωνυμο που σου ταιριαζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημήτρης Τζέιμι Λανιστερακης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις