Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Λογικά τον Οκτώβριο,πρόκειται να υποβληθώ σε μερική αρθοπλαστική γονάτου.Μετά το χειρουργείο,θα πρέπει να μείνω ακίνητος στο κρεβάτι για κάποιες ημέρες.Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η αναισθησία.Εγώ προτιμώ την γενική αναισθησία,αλλά ο γιατρός μου,μου πρότεινε την επισκληρίδιο και επιμένει αρκετά.Τι μου προτείνετε να κάνω;Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και ποιά τα μειονεκτήματα του κάθε είδους αναισθησίας και ποιό "ταιριάζει"στην δική μου περίπτωση;Να σημειωθεί πως είμαι 16 ετών.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Jimmy2004 είπε

Καλησπέρα σας!

Λογικά τον Οκτώβριο,πρόκειται να υποβληθώ σε μερική αρθοπλαστική γονάτου.Μετά το χειρουργείο,θα πρέπει να μείνω ακίνητος στο κρεβάτι για κάποιες ημέρες.Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η αναισθησία.Εγώ προτιμώ την γενική αναισθησία,αλλά ο γιατρός μου,μου πρότεινε την επισκληρίδιο και επιμένει αρκετά.Τι μου προτείνετε να κάνω;Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και ποιά τα μειονεκτήματα του κάθε είδους αναισθησίας και ποιό "ταιριάζει"στην δική μου περίπτωση;Να σημειωθεί πως είμαι 16 ετών.

Ότι πει ο γιατρός σου. Δεν ρωτάμε online για θέματα υγείας.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dante80 είπε

+1. Όχι σε φόρουμ ερωτήσεις για ιατρικά θέματα. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι ένα μάτσο αγνώστους?

Δημοσ.

Σίγουρα ο γιατρός έχει τον λόγο για τα ιατρικά θέματα, αλλά ο zx1234r μέχρι και παρανυχίδα να βγάλεις θα σου πει να πας σε χειρουργό και θα κάνει report για να να σβηστεί το θέμα

Δημοσ.

Έχω κάνει 2 χειρουργεία χωρίς γενική αναισθησία, το ένα από τα δύο γίνεται κλασσικά χωρίς γενική αναισθησία και το άλλο εγινε με τοπική γιατί ο γιατρός φοβοταν για την καρδιά μου λόγω ιστορικού, το ίδιο θα γίνει και σε περίπτωση αλλού χειρουργείου πχ κοιλης. Για την δική σου περίπτωση και ότι άλλο, να ρωτήσεκς τον γιατρό σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Dante80 said:

2 hours ago, zx1234r said:

+1. Όχι σε φόρουμ ερωτήσεις για ιατρικά θέματα. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι ένα μάτσο αγνώστους?

1 hour ago, cthulhucarbide said:

Σίγουρα ο γιατρός έχει τον λόγο για τα ιατρικά θέματα, αλλά ο zx1234r μέχρι και παρανυχίδα να βγάλεις θα σου πει να πας σε χειρουργό και θα κάνει report για να να σβηστεί το θέμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...