Jimmy2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας! Λογικά τον Οκτώβριο,πρόκειται να υποβληθώ σε μερική αρθοπλαστική γονάτου.Μετά το χειρουργείο,θα πρέπει να μείνω ακίνητος στο κρεβάτι για κάποιες ημέρες.Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η αναισθησία.Εγώ προτιμώ την γενική αναισθησία,αλλά ο γιατρός μου,μου πρότεινε την επισκληρίδιο και επιμένει αρκετά.Τι μου προτείνετε να κάνω;Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και ποιά τα μειονεκτήματα του κάθε είδους αναισθησίας και ποιό "ταιριάζει"στην δική μου περίπτωση;Να σημειωθεί πως είμαι 16 ετών.
Dante80 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Jimmy2004 είπε Καλησπέρα σας! Λογικά τον Οκτώβριο,πρόκειται να υποβληθώ σε μερική αρθοπλαστική γονάτου.Μετά το χειρουργείο,θα πρέπει να μείνω ακίνητος στο κρεβάτι για κάποιες ημέρες.Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι η αναισθησία.Εγώ προτιμώ την γενική αναισθησία,αλλά ο γιατρός μου,μου πρότεινε την επισκληρίδιο και επιμένει αρκετά.Τι μου προτείνετε να κάνω;Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και ποιά τα μειονεκτήματα του κάθε είδους αναισθησίας και ποιό "ταιριάζει"στην δική μου περίπτωση;Να σημειωθεί πως είμαι 16 ετών. Ότι πει ο γιατρός σου. Δεν ρωτάμε online για θέματα υγείας. 1
zx1234r Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Dante80 είπε Ότι πει ο γιατρός σου. Δεν ρωτάμε online για θέματα υγείας. +1. Όχι σε φόρουμ ερωτήσεις για ιατρικά θέματα. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι ένα μάτσο αγνώστους?
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Σίγουρα ο γιατρός έχει τον λόγο για τα ιατρικά θέματα, αλλά ο zx1234r μέχρι και παρανυχίδα να βγάλεις θα σου πει να πας σε χειρουργό και θα κάνει report για να να σβηστεί το θέμα
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Έχω κάνει 2 χειρουργεία χωρίς γενική αναισθησία, το ένα από τα δύο γίνεται κλασσικά χωρίς γενική αναισθησία και το άλλο εγινε με τοπική γιατί ο γιατρός φοβοταν για την καρδιά μου λόγω ιστορικού, το ίδιο θα γίνει και σε περίπτωση αλλού χειρουργείου πχ κοιλης. Για την δική σου περίπτωση και ότι άλλο, να ρωτήσεκς τον γιατρό σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 2 hours ago, Dante80 said: Ότι πει ο γιατρός σου. Δεν ρωτάμε online για θέματα υγείας. 2 hours ago, zx1234r said: +1. Όχι σε φόρουμ ερωτήσεις για ιατρικά θέματα. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου, τι σε κάνει να εμπιστεύεσαι ένα μάτσο αγνώστους? 1 hour ago, cthulhucarbide said: Σίγουρα ο γιατρός έχει τον λόγο για τα ιατρικά θέματα, αλλά ο zx1234r μέχρι και παρανυχίδα να βγάλεις θα σου πει να πας σε χειρουργό και θα κάνει report για να να σβηστεί το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις