Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

theanonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, μετά από πολλά προβλήματα με αποσυνδέσεις με το zte108n μου έδωσε η nova το zte 288A και μπορώ να πω ότι θέμα αποσυνδεσεων και σταθερότητας είναι οκ. Όμως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ddns. Έχω ενεργή υπηρεσία dyndns που με το παλιό ρούτερ δούλευε ενώ τώρα με αυτό δεν δουλεύει. Δεν ανανεώνει την ip αυτόματα μετά από επανεκκίνηση του ρούτερ. Αν πάω στην σελίδα του dyndns και την βάλω χειροκίνητα δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα και με no-ip και πάλι τα ίδια. Έχεις κάποιος κάποια εμπειρία?? Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Να συμπληρώσω ότι όταν μου φέρανε το ρούτερ έβαλα χειροκίνητα τους κωδικούς μου για την υπηρεσία ωστόσο για περίπου μία εβδομάδα δεν είχα τηλεφωνία λόγω VoIP καθώς δεν γινόταν registration. Μετά από ενέργειες από το τεχνικό τμήμα λύθηκε και αυτό. Δεν θα έπρεπε να πάρει αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις?? Λέω μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το ρούτερ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν γίνεται πάντα αυτόματα, καμιά φορά μπορεί να γίνει αλλαγή πόρτας από ΟΤΕ σε καμπίνα, να μην ενημερωθεί το σύστημα ότι είσαι σε νέα/άλλη πόρτα οπότε και σου τραβάει λάθος πληροφορίες. Εκεί αν το βιάζεσαι καλείς στις βλάβες, συνήθως δεν μπορεί να στο φτιάξει το 1ο τμήμα που απαντάει, κάνουν καταγραφή και το περνάνε μέσα για το δευτεροβάθμιο.
Αυτοί έχουν τα διαχειριστικά, το φτιάχνουν και σε καλούν για να κάνεις ένα reboot ή reset ή απλά για να δοκιμάσουν αν έπαιξε. 

δε φτιαχνει με reboot reset Eiναι το πρωτο που σου λενε ολοι που θα μιλησεις καθε φορα. Βασικα στο κανουν αυτοι απομακρυσμενα δεν γινεται τιποτα και μετα σου λενε καθε φορα να το κανεις εσυ

Για το ότι δεν λειτουργεί το ddns έχετε κάποια άποψη?? Δεν ανανεώνει την ip είτε με υπηρεσία dyndns με πληρωμή που έχω και είναι αξιόπιστη χρόνια τώρα ούτε με free no-ip

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, gsauto είπε

Για το ότι δεν λειτουργεί το ddns έχετε κάποια άποψη?? Δεν ανανεώνει την ip είτε με υπηρεσία dyndns με πληρωμή που έχω και είναι αξιόπιστη χρόνια τώρα ούτε με free no-ip

Και εμενα δεν παιζει και αναγκαστικα εχω περασει service σε pc που εχω μονιμα ανοιχτο ετσι ωστε να κανει αυτο την ενημερωση.

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Τι ακριβώς κερδίζεις με το dyndns που δεν μπορεί να σου προσφέρει το δωρεάν cloudflare ή google dns?

Ειναι απαραιτητο αν θελεις να στησεις VPN server, WOL μεσω internet κτλπ.

Επεξ/σία από Panoutsakos

8 ώρες πριν, stamka είπε

δε φτιαχνει με reboot reset Eiναι το πρωτο που σου λενε ολοι που θα μιλησεις καθε φορα. Βασικα στο κανουν αυτοι απομακρυσμενα δεν γινεται τιποτα και μετα σου λενε καθε φορα να το κανεις εσυ

12 ώρες πριν, comfuzio είπε

Αυτοί έχουν τα διαχειριστικά, το φτιάχνουν και σε καλούν για να κάνεις ένα reboot ή reset ή απλά για να δοκιμάσουν αν έπαιξε. 

Παντως παιδια εμενα τελικα ηταν καλωδιακη η βλαβη.Ηρθε Οτετζης μετρησε πανω σπιτι,μετρησε στον κατανεμητη της πολυκατοικιας και δεν επαιρνε τα ποδια του,ανοιξε καφαο,αλλαξε απερχομενο και πορτα και συγχρονιζει απο 98-112 σταθερα download και 9-10 upload.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/01/2022 at 12:47, poulinos said:

wireless repeater δεν παιζει.access point παιζει.κλεινεις dhcp του δινεις μια Ip στο ιδιο δικτυο που ειναι το adsl/vdsl modem router σου και εισαι ετοιμος αφου τα συνδεσεις Lan to lan.

(έκανα τρελή ανασκαφή του post 1+ χρόνο μετά)

Γνωρίζεις αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω το H288A bridge σε ένα pfsense (που ελπίζω να φτιάξω) και από το pfsense να επιστρέψω σε μια LAN του H288A για wifi access point;

2 λόγοι που θέλω να κάνω το παραπάνω

1. Στο pfsense δεν έχω wifi κάρτα
  2. Το wifi του H288A με υπερκαλύπτει (και πιστεύω δύσκολα θα βρω άλλη φτηνή λύση να με καλύπτει, λόγω του σημείου που βρίσκονται τα modem/router και φοβάμαι το χάσιμο χρόνου/χρημάτων).
Επεξ/σία από thodoris1985

Καλημέρα

Αν ξέρει κάποιος τους admin κωδικούς για το Nova H288A με T17, ας τους στείλει σε pm?

έχω πρόβλημα με την τηλεφωνία μου.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλους.

Τις τελευταίες 3 μέρες καλώ το 1370 και ζητώ να μου αλλάξουν το Router σε bridge mode προκειμένου να βάλω 2ο router (δικό μου) πίσω του.

Αφού περίμενα να επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου κάτι που δεν έγινε ποτέ, ξαναπήρα σήμερα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει υποστήριξη για τα Router από την Nova, και ότι θα πρέπει να φέρω τεχνικό δικτύου στον χώρο μου για να το κάνει!!!

Η επιλογή, λέει, υπάρχει στο interface αλλά εγώ δεν μπορώ να την βρω...

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου κρυμμένη; 

Μέχριτώρα, σε όσα router έχω κάνει bridge, το έκανα μόνος μου, αλλά, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να έχω γεράσει πια και να μην το βλέπω...

48 λεπτά πριν, gvardal είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Τις τελευταίες 3 μέρες καλώ το 1370 και ζητώ να μου αλλάξουν το Router σε bridge mode προκειμένου να βάλω 2ο router (δικό μου) πίσω του.

Αφού περίμενα να επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου κάτι που δεν έγινε ποτέ, ξαναπήρα σήμερα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει υποστήριξη για τα Router από την Nova, και ότι θα πρέπει να φέρω τεχνικό δικτύου στον χώρο μου για να το κάνει!!!

Η επιλογή, λέει, υπάρχει στο interface αλλά εγώ δεν μπορώ να την βρω...

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου κρυμμένη; 

Μέχριτώρα, σε όσα router έχω κάνει bridge, το έκανα μόνος μου, αλλά, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να έχω γεράσει πια και να μην το βλέπω...

Ναι σωστά είπαν, αυτό είναι κάτι που αφορά το δίκτυο σου και όχι τον πάροχο. Δεν το έχει κανείς πάροχος στα διαχειριστικά.
Θα πρέπει να δεις μέσα στο μενού, δεν το έχω πρόχειρο τώρα αλλά είναι εκεί που έχει τα login info για την vdsl σύνδεση σου, το απενεργοποιείς και μετά πας στα port binding και λες το 835 vlan να πάει στην lan1 πχ. Δες με google search πιο αναλυτικά μην σε πάω κάπου λάθος!

22 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

Γνωρίζεις αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω το H288A bridge σε ένα pfsense (που ελπίζω να φτιάξω) και από το pfsense να επιστρέψω σε μια LAN του H288A για wifi access point;

2. Το wifi του H288A με υπερκαλύπτει (και πιστεύω δύσκολα θα βρω άλλη φτηνή λύση να με καλύπτει, λόγω του σημείου που βρίσκονται τα modem/router και φοβάμαι το χάσιμο χρόνου/χρημάτων).

Και γω με pfsense παίζω σε bridge mode πάνω στο h288a αλλά αυτό που ζητάς δεν μπορεί να γίνει. Το zte είναι router και τραβάει δεδομένα από το ίδιο, αν κλείσεις το 835 για να κάνεις bridge, αυτό είναι μετά εκτός δικτύου (το λέω απλοϊκά). Εκεί θα πρέπει να βάλεις ένα AP εξτρά που να τραβάει ip-range από το δίκτυο του pfsense.
Έτσι το έχω εγώ δλδ. όχι baremetal pfsense αλλά σε vm σε proxmox και παίζει πένα

• Like 1

23 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

γίνεται αυτό που γράφεις εφόσον σε καλύπτει το wifi του, εγώ έτσι το έχω τώρα. θα πρέπει να  έχουν διαφορετικές ip στο ίδιο lan και να υπαρχει μονο ενας dhcp server σε ένα από τα δυο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...